F5 Haber tarafından
HABER 7'ye dayandırdığı haber şöyle:
HABER7 - 29 Ağustos 2013 Perşembe, 22:41
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ikinci maçında Tromsö'yü ağırlayan Beşiktaş'a, UEFA'dan kötü haber geldi.
Yarın açıklanacak CAS kararından önce Beşiktaş Kulübü'ne faks gönderen UEFA, Siyah-beyazlıların Avrupa Ligi kura çekimine gelmemesini bildirdi.
Arkadaşlar, az önce Beşiktaş-Trömsö maçını seyrediyor ve maç bitimindeki yorumlara bakarken, maçla ilgili
www.gazetekeyfi.com'dan yorumlara bakayım dedim ve bu haberle karşılaştım. Tabii ki bu haberden önce UEFA'nın Fenerbahçe hakkında 2 yıl men cezasına ait haberleri de gördüm.
Plati'nin UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl men cezası hakkındaki açıklamaları çok nettir. O, bütün suçu TFF'ye atıyor. Ben bu adamı 1978 Dünya Kupası maçlarında da izledim. Efsane golcü olarak vasıflandırılan bu adam golcü olarak değil tam bir fırsatçı olarak gözükür. Ama demek ki oradaki fırsatçılığını unutmamış ki, burada da devam ettirmeye çalışıyor. Bunu "
Platini: Fenerbahçe yerine..." ve hemen sonra açıklanan "
Platini ve Infantino'dan flaş açıklama: TFF..." haberinde görebilirsiniz.
Paolo Rossivari Fırsatçı Platini ilk haberde şu açıklamada bulunuyor:
|
"Bugün yapılacak ve F.Bahçe'nin yerine kimin Avrupa Ligine katılacağı konusunda da bilgi veren Platini: UEFA'nın acil durum komitesi toplanacak. Kimin gireceğine karar verecek. Bunun bir Türk takımı olacağını sanmıyorum. Fakat durum yine de net değil. TFF kendi kararını verdi, bizim TFF'ye dönüp bu kararlarınızı tekrar gözden geçirin dememiz uygun değil. Çünkü ben onların patronu değilim, gerçeği söylemek gerekirse 53 federasyon bizim gerçek patronumuzdur."
|
Nedir ulan bu Fransızlardan çektiğimiz; Büyük Piramit'te çalışırken
Jean Pierre Houdin'den çektiğim yetmiyormuş gibi (spiral rampanın piramit köşelerinde hangi taşlara düştüğünü), bir de Platini çıktı. Bak ne güzel söylüyorsun; bu işin TFF'den kaynaklandığını ve asıl kararın onların verdiğini. O zaman bıraksana kararı o p.. TFF'ye. Bu çok mu zor? Bırak kararı TFF'ye, bu ş......lerin ne mal olduğu ortaya çıksın? Neden közdeki kestaneyi maşayla tutmak varken kendini ateşe atıyorsun?
Seni
Napoleon Bonaparte'ye havale ediyorum. Çünkü seni ancak o anlar. Bu arada,
Napoleon Bonaparte'ye sevgim ve saygımın sonsuz olduğunu bilmenizi isterim.
Houdin'iyi de ona havale ettim. Çünkü o da işini yarım bırakmıştı.
Özetle,
Platini'yi aslında çok severim ama bu gereksiz ve anlamsız son kararıyla beni de şaşırttı.
Şu gözlemimi vermeden mesajımı bitiremeyeceğim. Beşiktaşlı futbolcular ve yönetimi maç sonrası Galatasaray'ın elendiği takım Trömsö'yü elemenin verdiği hazla açıklamalar yapıyorlardı ama, spiker UEFA'nın
"kuraya gelmeyin!" haberi verilmesine rağmen ısrarla bu durumu gözden kaçırdı ve hiç kimseye sormadı.
Bliç'e bile!
Yazık yahu. Adamlar resmen komedisi dans üçlüsü gibi Beşiktaş ile oynuyor. Ama yağma yok: Bu saatten sonra cemaat destekli o TFF'nin yerinde durmaması gerekiyor. Aynı şekilde, ezeli rakibine çelme takmaya heveslenen Galatasaray ve kupa hasretiyle yanan Trabzonspor'un da.
Bu üçü defolup gitmeli!