Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dinlerden Özgürlük > Ateizm

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 12-09-2013, 16:12
la la la la la la isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Gerçek Ateizm ve Çakma Ateizm

Ben ateizmi ikiye ayırıyorum. 1. Gerçek ateizm ki özgürlükçü ateizmdir. 2. Güdümlü (sahte) ateizm yani din olan ateizmdir. Günümüzde gerçek ateist bulmak çok zor. Gerçek ateist yok gibidir. Ancak balta girmemiş ormanlarda bulunabilir. Kenttekiler sahte ateistlerdir. Gerçek ateizm liberalizmdir ve hatta anarşizmdir. Bunun dışındakiler ne kadar ateist olduklarını iddia ederlerse etsinler ateist değildirler. Hele bir kemalist hiç ateist değildir. Kemalistler kendilerini ateist tanımlayanlar arasındaki en yobaz dincilerdirler.
Alt 12-09-2013, 16:58
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Khaos'dan epeyi birseyler ogrenmissin Kendini gercek ateist olarak mi goruyorsun?

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 12-09-2013, 17:02
uyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
uyar uyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Ben de muslumanlari ikiye ayırıyorum. 1. Gerçek musluman ki kuralci olmayan ozgurlukcu muslumandir. 2. Güdümlü (sahte) musluman yani yobaz dindar olan muslumandir. Günümüzde gerçek musluman bulmak çok zor. Gerçek musluman yok gibidir. Ancak balta girmemiş ormanlarda bulunabilir. Kenttekiler sahte muslumanlardir. Gerçek musluman anlayisli, saygili, hosgorulu ve hatta sevecendir. Bunun dışındakiler ne kadar musluman olduklarını iddia ederlerse etsinler musluman değildirler. Hele bir cemaatciler hiç musluman değildir. Akepeciler rteciler kendilerini musluman tanımlayanlar arasındaki en yobaz dincilerdirler.

kuranı okuyun cunku okudukca allahin olmadigini daha iyi anlayacaksiniz .......
Alt 12-09-2013, 17:16
Yasaklandı

Alt 12-09-2013, 17:19
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

la la la´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben ateizmi ikiye ayırıyorum.
Tamam da siz kimsiniz ve böyle bir ayrımı yapacak yeterliliğiniz var mı?
1. Gerçek ateizm ki özgürlükçü ateizmdir.
Gerçek ateizmin özgürlük yanlısı olduğunu söyleyemezsiniz..Bir faşistte gerçek bir ateist olabilir..
2. Güdümlü (sahte) ateizm yani din olan ateizmdir.
Ateizm bir din değildir..Hristiyanlık,Musevilik,İslam,Şintoizm,Ta oizm gibi kavramlar bir dine işaret eder.Ateizm,deizm gibi kavramlar;dinsizliktir,din karşıtlığıdır,dinin kabul edilmemesidir..
Günümüzde gerçek ateist bulmak çok zor. Gerçek ateist yok gibidir. Ancak balta girmemiş ormanlarda bulunabilir. Kenttekiler sahte ateistlerdir.
Balta girmemiş ormanlarda daha çok KESEN-PARÇALAYAN-ÖLDÜREN SÜNNİLERİ
bulabilirsiniz..
Gerçek ateizm liberalizmdir ve hatta anarşizmdir. Bunun dışındakiler ne kadar ateist olduklarını iddia ederlerse etsinler ateist değildirler.
Bir sosyalist-komünist-faşist-kapitalist-nihilist-hümanist ateist olamaz yani..
Hele bir kemalist hiç ateist değildir. Kemalistler kendilerini ateist tanımlayanlar arasındaki en yobaz dincilerdirler.
Bu konuyu açma amacınız da bu zaten..Yani Kemalistlere kin kusmanız..
Kemalist bir ateistim
Alt 12-09-2013, 17:22
Yasaklandı

vartor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Khaos'dan epeyi birseyler ogrenmissin Kendini gercek ateist olarak mi goruyorsun?
khaos da kimmiş? o kim ki bana bir şeyler öğretecek? allah akıl-fikir vermiş. sana da vermiştir. kullanırsan bu gerçeğe vakıf olabilirsin belki. ateist olsam gerçek ateist olurum.
Alt 12-09-2013, 17:27
vishnu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vishnu vishnu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ben gerçek veya çakma ateistte değilim teistte değilim. kimsenın beni beğenmesi için düşüncelerimi tasarlamam.

insan olsak yeter
Alt 12-09-2013, 17:36
Yasaklandı

Tamam da siz kimsiniz ve böyle bir ayrımı yapacak yeterliliğiniz var mı?
Kilimcinin kör oğlu, tanıdın mı? Yıllarca halı dokudum ben, yeterli kapasiteye sahibim yani.

Gerçek ateizmin özgürlük yanlısı olduğunu söyleyemezsiniz..Bir faşistte gerçek bir ateist olabilir
o halde ne diye dinciler şöyle baskıcı, böyle yasakcı diye salya sümük akıtıyorsunuz? ateizm aslında her şeye gebedir çünkü bir sınırı yoktur. şöyle söyleyeyim. bir ateist çırılçıplak dolaşabileceği gibi burkayla da dolaşabilir. özgürlükçüsü olabildiği gibi yasakçısı da vardır. mesela stalin, mao, m.kemal gibileri yasakçı tayfadandır. peki ama gerçek ateist ikisinden birisi olmalı mıdır? olmalı ise, özgürlükçü mü olmalıdır yoksa yasakçı mı? mesela bir örnek verelim: bir ateist insanların toplum içinde çıplak dolaşmalarını serbest mi bırakmalıdır yoksa yasaklamalı mıdır? neden?

Ateizm bir din değildir..Hristiyanlık,Musevilik,İslam,Şintoizm,Ta oizm gibi kavramlar bir dine işaret eder.Ateizm,deizm gibi kavramlar;dinsizliktir,din karşıtlığıdır,dinin kabul edilmemesidir..
ben de onu diyorum işte. ateizm bir din değildir aslında ama bazı ateistimsi yobazlar bir "ateizm dini" uydurmuşlar.

Bir sosyalist-komünist-faşist-kapitalist-nihilist-hümanist ateist olamaz yani
inançsal açıdan hepsi ateist olabilir yani bir yaratıcının olmadığına inanabilir ancak dinsel anlamda ateist değildirler. ateistin belli bir ideolojisi olmaz. ateist ideolojiler üstü hareket eder, kafasına göre takılır.

Bu konuyu açma amacınız da bu zaten..Yani Kemalistlere kin kusmanız..
Kemalist bir ateistim
hayır, kendini ateist diye tanımlayan dinci yobaz kemalistler yüzünden açtım. bunların yobazlıklarını, dinciliklerini gördükçe aklımda "gerçek ateizm nedir" gibisinden sorular belirmeye başladı.
Alt 12-09-2013, 17:54
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Ateizm tanrı fikrinin reddine dayanır, ötesi senin hezeyanlarındır. Tanrı fikrini reddeden kişi diğer konular da ne düşünürse düşünsün ateisttir. Dünyanın en iyi insanı da olabilir, en kötüsü de. En özgürlükçüsü de olabilir, en yasakçısı da.

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!
Alt 12-09-2013, 18:03
Subat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Subat Subat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Öğrendiğini düşündüğün kavramların hepsini sıralamana gerek yoktu yahu. Liberalizmle anarşizmi yan yana koyunca çok büyük laf etmiş oldun ama esas önemlisi de arkasına ateizmi serpiştirmen olmuş. Dinlerin içinde yobazlık barındırdığını da kemalistlere taş atayım derken gözler önüne sermişsin. O meşhur soruyu sormayacağım ama güzel kafa yapmışsın

Yarattığımız her etki bize bir düşman kazandırır, çoğunluğun kabul ettiği bir insan olmak için sıradan biri olmak gerekir.

Sigmund Freud

Önerilen Siteler