Gezi ruhu diye birşey yok Erdem, insanları kullanan ruhsuzlar var. Bunlardan birisisin sanırım  Böyle bir başlıkla, böyle bir içerik ile hiçbirşey tartışılmaz. Çünkü elinde sopa bekleyen insan tipindesin, tüh bu sefer de olmadı bir daha ki sefere sopayı kafana yiyeceksin...
|
Alakası yok sayın Yergin... Gezi Ruhu diye bir şey elbette ki var. Kim o milyonları dökebilirdi ki sokağa öyle bir şey olmasa?
Öyle ya, Gezi'nin ilk günü sadece bulunduğum şehirde
(o da bir şehrin bir bölgesinde) onbinlerceydik, arkamdaki kuyruğun ucu bucağı gözükmüyordu.
"Elinde sopa bekleyen insan" derken, yanlış - ben bir vatanseverim. Ve bu ABD uşağı iktidardan memleketin artık daha fazla vakit kaybetmeden kurtulması gerektiğini düşünürüm.
İlkelerim kabul etmez yani, her ikisi de emperyalizmi kucağına oturmuş; doğuda Kürdistan, batıda bir İslam devleti kurulmasını; böyle doğdum, böyle büyüdüm, ve böyle öleceğim.
Eh, daha önceleri de yazmıştım: Seçimlerde hileler olduğu, ölüler oy kullandığı, vb. için ben bu iktidardan seçimle kurtulabileceğimize inanmıyorum - Gezi bu yüzden çok önemli, alternatifi olmayan bir doğal oluşum.
|
Bu gun ulkemiz refeha kavusacak diye buna da elinizden gelse engel olacaksiniz
|
Sayın belangaz daha bugün yazdım, "Gemicikten sonra Yurtçuk" diye; niçin oraya bir-iki satır karalamaz sınız?
Yani demek istediğim Tayyip'in neredeyse sülalesi o kurulda, elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin şimdi: Bu fakir halkın vergilerini böylesine utanmazca cebe indiren bu Erdoğan ailesinin hangi ferdinden bu memlekete fayda/refah gelir ki ajan Tayyip'ten gelsin?
Lütfen söyleyin sayın belangaz...