Saygideger AbdullahAbdal Dost,
Konu imzam ile ilgili konu degil....
Imzam sizi rahatsiz ettiyse!!! ki etmis gorunuyor.. Kemalizm konusu uzerine olan konu veya yeni bir konu acarsiniz, kisisel satasmalardan ve kisisel saldirilardan uzak fikir ve dusuncelerimizle kiyasiya tartisabiliriz.
Imzamin iftira tasidigini neye dayanarak yazdiginizi bilmiyorum, ama imzamdaki iddami belge ve kaynaklarla ispatliyabilirim,
|
Malesef yanlış eğitim yanlış kitaplar sonucu..
|
Yanlis Egitimmi??? Yanlis Kitaplarmi???
Nasil Yanlis Egitim? ve Nasil Yanlis Kitaplar??
Herkes Sizin gibi Irkci ve Milliyetci olmak zorundamidir? veya Herkes Sizin Gibi Sozde Hem Kendisini Kominist, Ilerci, Aydin, Devrimci ve Demokrat gorup... Sonra Irkcilik ve Milliyetcilik yaparak!!! bir kac ipte oynamak zorundamidir?
Mesela benim aldigim hangi egitim yanlis?? size gore yanlis olan her sey yanlismidir? Veya size gore yanlis olan kitaplar, herkese gore yanlis olarakmi algilanmalidir?
Kemalizm konusunda ozellikle imzam ile ilgili konuda Irkci, Milliyetci, Gericiligini Belge ve Kaynaklarla forumda yazilarim var... Eger boylesi bir tepkiniz varsa!! Ki var gorunuyor.. yazdigim yazilara cevap vermeniz gerekirken. konu ile ilgisi olmiyan yerde boylesi bir yorum yapmaya calismaniz!!!! Konuyu sabote etmeye calismaniz anlamina gelmiyormu?
|
Seni suçlayamıyorum çünkü doğruyu nereden okuyacaktın..
İftiracı o imzanı Lütfen kaldır.
Biz komünistleri sizinle aynı zannedebilirler..
|
Bende sizi suclamiyorum, Dogdugun gunden bugune kadar, Atam Sen Kalk Ben Yatam, Vatan Millet Sakarya, Turkum, Dogruyum, Caliskanim, Turkiye Turklerindir, Bir Turk Cihana Bedeldir, Turk Olmez, Turk Acikmaz, Turk Yenilmez vs vs buna benzer yiginla Irkci ve Milliyetci nutuklarla buyurseniz!!! Bir sure sonra Bilimsel kitaplar`da karsiniza cikarsa!! kendinizi bu bilimsel kitaplarin arkasina gizliyerek, bu kitaplardaki dogrulari savunmaya calismaniz... Ozunde ise, Turkiye`de Fasizmin En Katmerli Uygulayicisinin Savunuculugunu Yaparak,
Kominizmin, Sosyalizmin, Demokrasinin, Sosyal Demokrasinin, Ilerici ve Aydinlarin Dusmani Olan, Turkiye Muslumandir, Musluman Kalacaktir nutuklari ile Mustafa Suphi ve Yoldaslarini Karadenizde bogazliyan...
1 Mayis Dunya Emekci Bayramini YASSAKLIYAN, yerine 1 Mayis Bahar Bayramini Getiren mantigin takipcisi olacaksin... Sonra 1 Mayista Alanlara Gidip.. Dunya Emekciler Bayramini Kutliyacaksin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kemalizmi Savunanlar.. Kominist ve Sosyalist olamazlar, Cunku Kominizmin ve Sosyalizmin Dusmani Olan Kemalist Dusunceden Boylesi bir yapilanmanin beklenmesi!! Ayaklari Yerden Kopuk, Hayalcilik Oyunu ile Riyakarlik olur.. (Hem Fasist Irkci ve Milliyetci, Hemde Kominist Ve Sosyalist Nasil Olunurmus Acaba!!!!)
Ya Oldugunuz gibi Olacaksiniz... Yada Gorundugunuz Gibi Olacaksiniz...
KIM YANLIS EGITIM ALMIS? KIM YANLIS KITAPLAR OKUMUS? VEYA DUZENIN ZORLAMLARINDAN DOLAYI OKUTULMAYA ZORLANMISTIR??????
Adolf Hitlerin Kurdugu Parti (isim olarak) Ayni sizin Kominist olma iddalarinizi andiriyor.....
Saygi ve Insani Sevgilerimle
Asagidaki linkte imzama karsi tepkilerinizi gostermeniz daha dogru ve yerinde bir davranis olmazmiydi?
http://www.turandursun.com/forumlar/...ustasi+Ataturk