Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Teknoloji & Elektronik > Donanım & Yazılım > Bilgisayar

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-10-2013, 01:37
Erdem Alaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdem Alaca Erdem Alaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart ABD istihbaratı Google ve Yahoo'ya sızmış

Washington Post gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde NSA'nın (Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı), Yahoo ve Google iç ağlarından, kurumun Washignton'ın bir banliyösündeki merkezinde bulunan veri deposuna her yıl milyonlarca veri aktarımı yaptığının ortaya çıktığı belirtildi.

ABD'nin internet izleme ve telefon dinlemeye yönelik gizli programlarını basına sızdıran NSA eski sistem analisti Edward Snowden'den elde edilen belgelere ve yetkililerle yapılan görüşmelere dayandırılan haberde, söz konusu bilginin Snowden tarafından sızdırılan 9 Ocak 2013 tarihli bir belgede yer aldığı kaydedildi.

Haberin tamamı.

Sızma gerçek midir, yoksa Amerika'nın "En büyük benim!" izlenimini vermek için yaptırdığı söylenen sahte haberlerden midir, bilinmez.

Google, "Böyle bir faaliyetten haberdar değiliz" derken, Yahoo ise; "NSA'ya veya başka hiçbir hükümet kurumuna veri merkezlerimize erişim hakkı vermedik" açıklamasını yapmış.

1930'lar: Uçak ihraç ediyoruz, 2010'lar: Saman ithal ediyoruz...
Alt 31-10-2013, 10:01
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Hırsız hiç ben çaldım der mi?

Bu Google değil mi, herşeyin kaydını tutan, kim hangi siteye girmiş kayıt tutan, hangi ülkeler, iller hangi sitelere girmiş kayıt tutan. İnternetin en sevmediğim yönü malesef bu. İlla ki birşeylerin kayıtlarının tutulması gerekiyor...

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.

Önerilen Siteler