Kılıçdaroğlu: CHP'yi ABD'ye anlatacağız
CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP'nin ABD'de tanınmadığını söyleyerek, "Önyargıları var. Bu gezide CHP'yi onlara anlatacağız"
dedi. Kılıçdaroğlu uygun görmeleri durumunda yeni anayasaya 'evet' diyebileceklerini de söyledi.
ABD gezisi bugün başlayacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , CHP’nin ABD’de yeteri kadar bilinmediğini bu nedenle CHP’yi ABD'ye anlatmak istediklerini söyledi. CHP'den aday gösterilmesi planlanan sağ adaylara ilişkin eleştirilere, sol partilere 'birlik' çağrısı yaparak cevap veren Kılıçdaroğlu,
yeni anayasa için de bir sorun görmemeleri durumunda evet diyebileceklerini söyledi.
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-si...z-haberi-83437
Bu yazıyı anlıyamadım.
Kılıçdaroğlu,yeni anayasa için de bir sorun görmemeleri durumunda evet diyebileceklerini söyledi.
Yani ABD onaylarsamı anayasaya evet diyecek,sol onaylarsamı?
Bu söz tam bir çukur insan tanımlıyor!
Siz ne düşünüyorsunuz?
Her iki şıkta zaaf içeriyor
A- ABD için çalışıyorum....
B-ben karar veremiyorum,sol karar versin...(Peki sabunluk,sen ne işe yararsın,kifayetsiz.)
Solla dayanışmak istemesine diyecek birşey yok ,ama halka zararlı bir anayasaya "hayır" dahi diyemiyorsan -yada yararlı bir anayasaya "evet" deme adamlığını ve iradesini gösteremiyorsan orada ne işin var.
Solla dayanışma yapan adam önce Yatağan işçisinin direniş mevzilerine gidecek ,barikatta yerini alacak.
Sorof-Tesev komplosunun ürünleriABD'den kopamaz.Yetkiyi ABD'ye teslim eder.
İşte bu muhalefet ABD-AKP muhalefeti olur.
Kılıçtar oğlu görevlidir,görevi:
Alevileri soldan koparmak,CHP'yi Atatürkten ve Yurtseverlikten koparmaktır.
ABD komplosunun ürünüdür.