Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-01-2007, 23:12
Üye Değil

Standart Hrant Dink'in Katilinin Kimliği Belirlendi

Gazeteci-yazar Hrant Dink’in katil zanlısının isminin Ogün Samas olduğu, zanlının kimliğinin babasının ihbarı sonucunda belirlendiği bildirildi. Ogün Samas’ın babası ile birlikte Nizam-ı Alem Ocakları’na mensup olduğu belirlenen yaklaşık 10 kişi Trabzon’da gözaltına alındı. Gözaltına alınanların yarın uçakla İstanbul’a getirilmesi bekleniyor. Bu arada, Ogün Samas’ın iki yıl önce Trabzon’da Mc Donald’s”ın bombalanması olayıyla ilgili olarak tutuklanan Yasin Hayal’in arkadaşı olduğu belirlendi.

* * Katil zanlısı Ogün Samas'ın babası Ahmet Samas'ın Trabzon'un Ferizli belde belediyesinde geçici işçi olarak çalıştığı bildirildi.
* * *Ogün Samas'ın ise Trabzon Ahmet Canbalı lisesinde öğrenci olduğu belirtilirken, Samas'ın mezun olup olmadığı bilinmiyor.

(http://www.ntvmsnbc.com/news/397591.asp ve http://www.milliyet.com.tr/2007/01/20/son/sontur38.asp)
Alt 21-01-2007, 00:23
Resulx Resulx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Resulx - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Re: Hrant Dink'in Katilinin Kimliği Belirlendi

Bunu yapan ne müslümandır nede türk *Allahın verdiği canı anca Allah alır bu şahıs kimde çıkıp bir insanı öldüryo şiddetle kınıyorm Hrant Dink e Allahtan rahmet ailesinede baş sağlığı diliyorum...
Alt 21-01-2007, 01:19
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

resulx bu zavallı insan bile değildir. şimdi buna hayvan desem hayvanlardan özür dilemem gerekecek.ben şimdi bu zavallıya ne diyeyim?
Alt 21-01-2007, 01:51
onur onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İlk başta emniyet kapısından yayın yapan haberci ermeni asıllı olduğunu söyledi.Bakalım ne çıkacak.Hasır altı edecekler mi?
Alt 21-01-2007, 02:32
Üye Değil

Ogün Samast gibilerin yakalanması sorunu çözmemektedir. Sistem, onun gibilerinin yetişmesini sağlamaktadır. Geçen yıl da papaz cinayetine tanık olmuştuk. Esas sorumlu "Türkün Türkten başka dostu yoktur" politikası güderek gayrı-müslimlere/Türk olmayanlara düşmanlık besleten politikalarıdır. Cinayetin asıl sorumlusu evde, kahvede, toplantıda bu görüşlerle gençliğimizi zehirleten anlayıştır.

Misyoner düşmanı, Yahudi düşmanı, Ermeni düşmanı, Rum düşmanı, Arap düşmanı vs. her türlü kin kusan anlayışın savunucuları, en az Ogün Samast kadar suçludur. Onu yetiştiren ideoloji milyonların içindedir. Şoven milliyetçiler ve dinciler suçu salt bu gence atarak kendi vicdanları rahat ettirmemeliler.
Alt 21-01-2007, 02:53
Üye Değil

Cem

Bunu yapan ne müslümandır nede türk
haklısın , bir türk müslüman, ermeni vb öldürmez, komonis, solcu, ve alevi öldürür. Kınıyorum...

Ogün Samast gibilerin yakalanması sorunu çözmemektedir. Sistem, onun gibilerinin yetişmesini sağlamaktadır. Geçen yıl da papaz cinayetine tanık olmuştuk. Esas sorumlu "Türkün Türkten başka dostu yoktur" politikası güderek gayrı-müslimlere/Türk olmayanlara düşmanlık besleten politikalarıdır. Cinayetin asıl sorumlusu evde, kahvede, toplantıda bu görüşlerle gençliğimizi zehirleten anlayıştır.

Misyoner düşmanı, Yahudi düşmanı, Ermeni düşmanı, Rum düşmanı, Arap düşmanı vs. her türlü kin kusan anlayışın savunucuları, en az Ogün Samast kadar suçludur. Onu yetiştiren ideoloji milyonların içindedir. Şoven milliyetçiler ve dinciler suçu salt bu gence atarak kendi vicdanları rahat ettirmemeliler.
Tebrik edrim Cem. Bu alçak katil oligarşi, hem modern aklın, hem vatan millet ve cumhuriyet bağlılığının gereği olarak toplumcu bir düzen oluşturmadıkça, bu ülke daha çok acılar yaşayacak. Allah şu aymaz, utanmaz *oligarkları kahr ve perişan etsin, halkımızın millletişmizin ve vatandaşlarımızın çektiği acılar ocaklarına çöksün.
Alt 21-01-2007, 02:54
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Onur, Ereni asıllı olması neyi degiştirecek ya da ne kanıtlayacak ki.

* * Nizam'ı alem ocakları da mı ermeni ki 10 kişi tutuklanmış. Ermeniler zaten çepeçevre uluslararası platformda Türkiye yi kuşatmış ve zorluyorlar. Manyak mı adamlar öldürsünler.

* * *En son yorumlar Hrant dan evvel Abd meclisinin tasarıyı onaylayacagı yönünde. Katil velev ki *Ermeni asıllı çıktı , bu neyi kanıtlar ki. İpligin arkasını çözmedikçe hiç bir şeyi.

* * * Kendimizi kandırmayalım. Turan Dursun'u da mı Ermeniler öldürdü, ya da Ugur Mumcu'yu ya da Kışlalı'yı.

* * * Veli Küçük'ü suçlamış avukatı. Bak işte sana iyi bir ip ucu. Dogruysa -ben duydugum için böyle söylüyorum. Ciddi bir duman var demektir. Mesele ateşi bulmakta.

* * * *saygılarımla
Alt 21-01-2007, 03:11
onur onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili dilaver ben birşeyi değiştirecek demedim sen yanlış anladın hemen patlıyorsun abicim.Sabahtan beri takip ediyorum televizyonda saçma sapan 2-3 şeye rastladım.Yok şapkası bulundu saç örnekleri analiz edilecek.Adam yakalandı şapka kafasında çıktı.Emniyet müdürlüğü kapısında haber yapan spiker İlk önce soyadını farklı söyledi sonra düzeltti ve ermeni asıllı olduğu zannediliyor dedi.Soyadını görünce kafasından uydurdu zannedersem.Bende o sırada buraya yazdım.Çünki çok şaşırdım.Sağcı ermenilerinde kendisini sevmediğini belirtmişti rahmetli hirant dink.Bende öyle olabilir diye düşündüm.

Şimdiden herkes çocuğu yargılamaya başladı ama daha 17 yaşında.Bakalım arkasından başka güçler çıkacak mı?Çok ilginç şeyler var.Silahta üzerinde berede kafada hiçbirşey değiştirmeden aynen devam etmiş.Heralde kafadan da kontak.Şimdi düşününce ben böyle birşey yapmış olsam ne bere kalaır kafamda nede silah yanımda olur.Silahı otobüsün mola verdiği yerde rahat atabilirdi ki.Kaldı ki Otobüse İstanbuldan binecek ve silah halen yanında olacak.Ben çok merak ediyorum arkasında ki kişileri.

Veli Küçüğü bilirim.Dün olay olduktan sonra zaten polis aldı bu kadrodan bazı kişileri.Ama olayın arkasında onların olduğunu hiç zannetmiyorum.Çünki zaten şu anda yargılanıyorlar.Dur bakalım zaman gösterecek bazı şeyleri...
Alt 21-01-2007, 03:26
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Dur bakalim ne olacak demeye basladik bile.
Durmayalim, devleti harekete gecirelim, hesabini soralim bu cinayetlerin, sonuc alincaya kadar dinlenmeden devam edelim. Veli Kucuk, Ali Buyuk, her kim ise ardinda, ortaya cikaralim indirelim maskelerini tum suclularin.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 21-01-2007, 04:00
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

sevgili Onur

* * *Patlıyorum, dogrudur. Ama bu seninle ilgili degil. Yahu bu devlet tescilli katil, ya da içindeki tescilli katilleri barındırıyor. İnsan kanıyla politika yapılıyor.

* * *Yaşamım aydınların ölüsünü saymakla geçti. Yeter artık demek istiyorum. Üstelik akıllı birinden katil ermeni asıllı imiş , sözünü duyunca sanki bu işin örtbas edilmesi çabalarına, düşünen insanların da kanabilecegini hissediyor ve kızıyorum.

* * * Hangi düşüncede olursak olalım bu işin peşini bırakmayalım. Susurluk'a dönmesin iş. Sonucu temiz topluma geçişte bir aşama olsun istiyorum.

* * * Sıradan hiç bir katil bu işi yapamaz, düşünemez bile. Böyle bir ölümden çıkarı olanları alt alta yazmak gerekiyor. Bu cinayet sonrasında muazzam bir öfke seli olacagı aşikar. O halde neyi amaçlayıp niye öldürdüler Hrant'ı. Katili bir yerlerde ölü bulurlarsa hiç şaşmam.

* * * saygılarımla

Önerilen Siteler