Öncelikle herkese merhabalar diyorum. Kendimi tanıtmama izin verin, sitenin uzun zamandır takipçiyim, diğer forum sitelerinde ve birkaç katılımcı sözlük sitesinde yazarlığım olduğu süre içinde dinleri özellikle islamı yerden yere vurdum. Okudukça okudum, araştırdım, kandırıldığımı düşündüm, üzüldüm, yıkıldım. Deist oldum, Agnostik oldum, her türlü basamaktan geçtim. Zamanım çoktu, işim de yoktu. İtiraf etmem gerekirse ateist oluşum ve kendimi özgür hissettiğim süre içinde elime hiçbirşey geçmedi. Arapça bilmem, dinler tarihini 2. yada 3. kaynaktan yada bu sitedeki değerli yazarların yazılarından okudum. Turan Dursun din bu serisi bir kişinin ateist olması için yeterde artar zaten. Son söyleyeceğimi söyleyimde kurtulayım bari, uzun lafı sevmem

). Mevlanın sözü beni çok etkiledi, '' İsyanlardaydı !!! Hayır, imtihanlardaydı, farketseydi kurtulacaktı.. '' Kısaca buraya geliş amacım, siz değerli yazarlarla saygı çerçevesinde tartışmak, bir ülkenin dininin ve kültürünün nasıl yokedildiğini siz değerli kişilere anlatmak.