Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-01-2007, 21:59
Üye Değil

Standart Türk askeri şehit olmaz mı?

başlık aynen böyle ve şöyle devam ediyor...

Bismillahirrahmanirrahim

Aziz Müslümanlar!

İslam'ın en kutsal,en yüce değerlerinden biri şehitliktir.Bu kavram İslami bir kavram olmakla beraber,İslamla özdeşleşmiştir.Şehitlik İslam'ın bir parçasıdır,değeridir.Dolayısıyla şehitlikten bahsedebilmemiz,biri için şehit diyebilmemiz için o kişinin ve ölmesine sebep olan mücadelenin İslami olup olmadığına bakmamız gerekir.Cenabı Hak ayeti kerimesinde "Allah yolunda öldürülenlere 'ölüler' demeyin. Aksine onlar diridirler ancak siz fark edemiyorsunuz." (Bakara, 2/154). diyor.Müfessirler bu ayeti açıklarken Allah yolunun ne olduğunu da beyan etmişlerdir.Kafirler,münafıklar,müşrikler,tağuti düzenler,kafir devletler,Allah yolunun dışındadırlar.Dolayısıyla yukarda sayılan sınıflardan herhangi birine dahil olan bir kişinin şehit olması düşünülemez.Bu hem İslam'ın özüne terstir,hem de akla abestir.

http://www.sonuncukoy.com/showthread...ted=1#post6944 burayı tıklayın ve yorumlarınızı paylaşın.
.benim yorumum da var aşağıda.
asıl kaynak http://www.kurdislam.org/

böyle mantıksız insanlarla aynı topraklarda yaşadığıma utanıyorum sadece diyecek sözüm kalmıyor.
Alt 27-01-2007, 22:20
agnostic_z agnostic_z isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Türk askeri şehit olmaz mı?

İslama ve muhammede göre türkler istese de müslüman olamayacak kalkan derili,çekik gözlü,kafir (!) bir ırk olduğu için kahraman şehidlerimiz maalesef boşuna ölmüş ve cehennemliktir (!)

Düşünüyorum;o halde varım...
Alt 27-01-2007, 22:44
Üye Değil

işte islam böyle bir din.
azönce kendi sitemizden biriyle msnde konuşurken konu inançlara geldi ve ben inanmadığımı bana göre allah diye bişeyin olmadığını söyledim.ve bana dediği şey sen inancını kaybetmişsin seninle konuşup ben de inancımı yitiremem dedi.ve böyle diyen biriyle işim olmadığı için direkt sildim. bu dediği laf inancını yitirmesinden korktuğu anlamına mı geldi yoksa senin gibi biriiyle işim olmaz demek mi istedi anlamadım ama peygamber 99 kere bilmemkimin kapısına gidip onu müslüman yapmaya çalıştı diye bahseden bir dinin yoldaşları bunun gibiler oluyoırsa ya da yukarda bahsettiğim mesajı yazan kişi oluyorsa ben onların allaha islama muhammete inandıklarına inanmıyorum.
islam dini işte...pehpehpeehh
Alt 27-01-2007, 22:47
Üye

kimyaci";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
işte islam böçyle bir din.
azönce kendi sitemizden biriyle msnde konuşurken konu inançlara geldi ve ben inanmadığımı bana göre allah diye bişeyin olmadığını söyledim.ve bana dediği şey sen inancını kaybetmişsin seninle konuşup ben de inancımı yitiremem dedi.ve böyle diyen biriyle işim olmadığı için direkt sildim. bu dediği laf inancını yitirmesinden korktuğu anlamına mı geldi yoksa senin gibi biriiyle işim olmaz demek mi istedi anlamadım ama peygamber 99 kere bilmemkimin kapısına gidip onu müslüman yapmaya çalıştı diye bahseden bir dinin yoldaşları bunun gibiler oluyoırsa ya da yukarda bahsettiğim mesajı yazan kişi oluyorsa ben onların allaha islama muhammete inandıklarına inanmıyorum.
islam dini işte...pehpehpeehh
Aman kimyacı biraz dikkatli ol.Sitede çook değerli ve gerçekten hoşgörülü,mantıklı müslümanlar var diye her önüne gelene inanmıyorum,aştım diye fikirlerini belirtirsen adam cennette rezerve yapma adına memnuniyetle seni kuşbaşı doğrayabilir,benzinle ateşe verir ne de olsa sen onun gözünde şaşırmış bi kafirsin ve ölmeyi hakediyorsun aman dikkat kardeş,özellikle de gerçek hayatta

Alt 27-01-2007, 22:51
Üye Değil

ben onun gözünde sapıtmışım ve ruhumu şeytana satmışım...bana bunları söyledi. içimden dediğimi ne ona yazabildim ne de buraya yazabilirim.susmak en iyi erdemdir nasıl olsa...
ama onlar böyle yaptıkça bizi haklı çıkarıyorlar...yalansa yalan deyin puhahaaa
Alt 27-01-2007, 22:57
Üye

Boşver kardeşim,öyle adamlardan uzak dur,elhamdülillah müslümanım de hayırlısı de bak işine.Hem ne de olsa onların yapmadığı şey mi takiyye,kısasa kısas.Gidip tek suçu muhammedin peygamberliğine inanmayan,çekirdekte inançları ve kitapları aynı,tanrıları aynı olan insanlara gidip baskın verip,adını cihad koyup,daha kocasının kardeşinin kanı kurumamışken kadınları cariye olarak alıp daha neler neler yapıp ve bu cihad denen kutsi vazifede ölen adamlara cennetin kral dairesini vadeden muhammede göre şu an sıcacık odamda rahat ve huzur içinde bu mesajı yazmamı sağlayan ve bu uğurda en zor koşullar altında ölen vatanımın evladı eğer ona inanmıyosa şehid değildire geliyo laf.Yaa mantığınız alıyo mu böyle birşeyi???

Alt 27-01-2007, 23:04
Üye Değil

oohh bee rahatlattın beni.o mesajı okuduğumda sinirden çatlamıştım.bunu her defasında bağıra bağıra söylüyorum orada ama kimse beni anlamıyor.at gözlüklüler nolcak.
Alt 27-01-2007, 23:20
Üye

Türk askeri şehid olmaz mı sorusunu şöyle sorsak kimyacı.Eğer türk askeri müslüman değilse,bahai,alevi ya da inanmayan ve bizim için g.doğuda ya da herhangi bi şekilde başka bi yerde hayatını kaybetmişse şehit midir değil midir?Bak bu güzel bi soru oldu işte

Alt 27-01-2007, 23:22
Üye Değil

bunu o yazıyı yazan zihniyete sormayı ve islamın nasıl bir din olduğunu örnekleriyle gözüne sokmak isterdim agnostic_z
bu düşünce yappısıyla nereye varılacak anlamıyorum.
Alt 28-01-2007, 00:11
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

walla çok da üzüldüm ha kahroldum şimdi ölünce şehit olamıycakmıyım *:cry: *:cry: *:cry: *:cry:

* * *

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır

Önerilen Siteler