Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-05-2014, 23:16
alpeerkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alpeerkara alpeerkara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Zemzem Suyu

Zemzem suyunda arsenik oranının fazla olduğunu okudum buradan linki veriyorum size : http://www.yalandusmani.com/2013/05/...uyu-yalan.html
Alt 04-09-2017, 09:40
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

AKP yandaşı sabah gazetesinden ve yandaş olmayan evrim ağacından bu zemzem suyunun sırrı denilen iki haberi paylaşıyorum.

"Kutsal su zemzem, Zübeyde su yolu" belgeseline konuşan Japon ve Alman bilim adamları zemzemle ilgili açıklamalarında dediler ki; Zemzem ezan okunduğunda berraklaşıyor, çan çaldığında kararıyor. Araştırmasını derinleştiren Alman bilim adamı Dr. Pfeiffer, Zemzemin mayalama özelliği olduğunu, 1 bardak zemzemin, 1 kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit etti ve dedi ki "Zemzem her şart atlında değişmiyor ama değiştiriyor. 1 damla zemzem suyuna 100 damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra 1 damla zemzeme 1,000 damla normal su karıştırdım ve yine gördümki hepsi zemzeme dönüşmüş. Zemzem'de öyle bir enerji var ki başkasını değiştirir ama kendi değişmez".

Zemzem suyunda 124.8 mg/L nitrat bulunmaktadır. Çevre Koruma Ajansı tarafından belirlenen içme sularındaki tehlikeli nitrat düzeyi 10 mg/L'dir. Yani zemzem suyu, bunun 12-13 katı nitrat değerine sahiptir. Dünya Sağlık Örgütü ise bu seviyeyi 50 mg/L olarak belirlemektedir ki bu da, zemzem suyunda tehlike sınırının 2.5 katı nitrat olduğunu göstermektedir. Zemzem suyunun diğer sulara olası bir üstünlüğü, içeriğindeki florid olabilir. Dr. Nour Al Zuhair ve Prof. Dr. Rita Khounganian tarafından yapılan bir araştırma, zemzem suyu kuyusundaki florid miktarının 0.72 mg/L, bu kuyudaki boru hattındakilerin ise 0.68 mg/L olduğunu göstermektedir. Dünya Sağlık Örgütü tarafından belirlenen maksimum florid miktarı 1.5 mg/L'dir; ancak 0.8-1.2 mg/L arasının hedeflenmesi gerektiği söylenmektedir. Sadece Suudi Arabistan'da değil, çoğu içme suyundaki florid değerleri 0.25-0.35 arasında değişmektedir. Dolayısıyla zemzem suyunun içerisindeki florid miktarı, dişlerin ve kemiklerin güçlenmesi için tavsiye edilen miktara uygundur. Bunun dışındaki element değerleri ise sıradan bir suyunkinden farksızdır veya daha altındadır. Örneğin sodyum değeri 133 mg/L'dir ve normalin bir miktar altındadır, kalsiyum değeri 96 mg/L'dir ve 135 mg/L tavsiye edilen değerin altındadır. Zemzem suyu, standartlara göre düşük sertlikte bir sudur. Potasyum değeri 43.3 mg/L'dir ve normaldeki 10 mg/L değerinin 4 kat fazlasıdır. Ne var ki, içme suyuyla alınan potasyumun sağlık riski yaratabilecek olması pek muhtemel görülmemektedir. Bikarbonat değerleri 195 mg/L ile normalin biraz altındadır, bu da zemzem suyunun asidite değerinin düşük olmasıyla ilişkilendirilmektedir. Zemzem suyunun klor değerleri 163.3 mg/L civarındadır ve denize yakın alanlardaki değerlerle uyumludur (ve denizden uzak yerlerdeki 20-30 mg/L değerlerinden oldukça yüksektir). Son olarak, zemzem suyundaki sülfat oranı 124 mg/L'dir ve kabul edilen sınırlar dahilindedir.

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir

Önerilen Siteler