Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-06-2014, 22:52
postalmarx postalmarx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart CHP'nin Cumhurbaşkanı "çatı" adayı - İhsanoğlu

CHP ve MHP ortaklaşa eski İKO başkanı El-Ezher mezunu ilahiyatçı profesör Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday önerdi.

Tartışılması gerekenler tabii ki CHP nasıl oldu da kendi ideolojisinden bu kadar taviz verdi vs. Konu ilginç ama malesef bu evrensel-insan isimli üyemiz bu konuda başlık açmış. Lütfen orada değil burada tartışalım. Şimdilik olasılık dışı olma ihtimali yüksek teorilerine gerek yok. Herkesten de ricam üyemize daha fazla prim vermemeleri. Kendisi forumu kişisel blogu gibi kullanıyor. Buna prim vermeyin, belki vazgeçer gider de kendine blogspottan falan bir blog açar, hem o rahat eder, hem biz rahat ederiz.

Buyrun. CHP dedesi şapka devriminden kaçıp Mısır'a yerleşmiş bir adamın torununu cumhurbaşkanlığına aday gösterdi. Buna Kemalizm'in resmen öldüğü gün denebilir mi? Yoksa CHP pragmatizmin ve ilkesizliğin iyice dibine mi vurdu denmeli? Cemaat'le işbirliğinden sonra mevzu buraya kadar geldi mi? Peki Ekmeleddin'e CHP tabanından oy çıkar mı? Ya peki AKP'den oy çıkar mı? Tayyip bu adayı görünce geri adım atabilir mi? Fikirleriniz?

Konu Nova tarafından (19-06-2014 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Hakaretler çıkartıldı, imla düzenlendi.
Alt 19-06-2014, 02:17
Nova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nova Nova isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sn. sosyalmarx, lütfen bir sorun ya da olmaması gerektiğini düşündüğünüz bir mesaj ile ilgili şikayetleriniz var ise bunu yönetime bildiriniz.

19/6/2014 tarihinden itibaren, davranışınızı yinelemniz durumunda disiplin cezası almak zorunda kalacaksınız.

Lütfen tartışmalarımızı: seviyeli, hakaret etmeden ve karşınızdaki yazıştığınız üyeleri insan olduğunu hatırlayarak gerçekleştiriniz. Öte yandan, internet adabına uygun davranmanızı; diğer üyelerin de saygılarını kazanmanız açısından sizden rica ederiz.

Forum Yönetimi.

Dipçe: Başlıkta siyasi bir içerik üzerinde bir üyemize hakaret etmeye teşebbüsünüzden dolayı;

Bbaşlık kilitlenmiştir ve belli bir süre sonra kaldırılacaktır.

İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.

Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.

Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.

Konu Nova tarafından (22-06-2014 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
Alt 22-06-2014, 21:22
Nova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nova Nova isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Güncelleme,

Başlık açılmıştır.

İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.

Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.

Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.

Önerilen Siteler