Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Teknoloji & Elektronik > Donanım & Yazılım > Bilgisayar

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-10-2014, 05:20
upuaut upuaut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Sistemime Windows 10'u kurdum!

Arkadaşlar, size bu yazıyı Windows 10'dan yazıyorum. Windows 10 ile ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

Şimdi, ben hemen Windows 10'un sistemimdeki durumu hakkında kısaca bilgilendireyim sizi.

Sistemim yeni ve güçlü olduğu için Windows 10'un kasma gibi bir sorunu yok. Windows 10 sistemde gayet hızlı çalışıyor ve 103 MB'lık bir güncellememi yaptım bile.

Tanıtımlarında söylendiği gibi Windows 10 Windows 8.1 (ya da nam-ı diğer Windows 9)'den oldukça farklı olarak geliyor. Yani Windows 8.1'deki tüm alışkanlıklarınız Windows 10'da değişiyor. Örneğin, başlangıç ekranını ele alalım. Normalde Windows 8.1'de "Start (Başlat)" menüsü ayrı bir programla eklenirken Windows 10'da böyle bir şey yok. Çünkü Windows 10'da bu artık standart. Sözkonusu Windows 8.1'de "Başlat"ı tıkladığınızda bir program penceresi açılıyordu değil mi? Windows 10'da bu yine aynı yerde, "All Apps (Tüm Uygulamalar)" sekmesinde bulunuyor. Ayrıca Windows 8.1'deki tüm Metro uygulamaları da burada bulunur.

Eleştirilerden biri şu idi: Windows 10'da "Store (Mağaza)" çalışmıyor!

Kesinlikle yalan. Ben az önce "Store"a bağlandım. Ama nereden? "Başlat" menüsünden. Ve Windows 8.1'deyken aldığım "GeoGebra" programını Windows 10'da arattırdım ve buldum. Şu anda yüklüyor...

Ve yükledi.

Peki çalışıyor mu?

Evet.

Şimdi burada herkese bir çağrıda bulunuyorum: Windows 10'u sisteminize Windows 8.1 gibi sıfırdan kurup çalışabilirsiniz. Teoride Windows 8.1'de yaptığınız her şeyi Windows 10'da da yapabilirsiniz!
Alt 27-02-2015, 15:13
dmx36 dmx36 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

windows 10 cıktımı

Önerilen Siteler