Eheheue, Pante abi haberin yorumları da ayrı güzelmiş.
Muhammed ve çapkın torun kelimeleri birleşince bir anda Sabah'a ateş püsküren müslüman (din kardeşi değil tabi) kardeşlerimiz görünür oluvermişler.
Demek ki bizim sanalituıs *sazzanuss'lar
(ayrıntılı bilgi için tıklayınız) sadece t.d. forumunda yüzmüyorlar.
Haberin yorumların beğendiklerimden örnekler vermem gerekirse:
BÖYLE BAŞLIĞI ATANLARA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM
PEYGAMBERİMİZ SEVGİ,ŞEFKAT VE RAHMET PEYGAMBERİDİR, vorsivore
peygamberse hepimiz hz ademden olduğumuza göre(bir takım felsefi zırvalıkları göz ardı ederek)hepimiz peygamber torunuyuz dimi...tahlil
GÜL KOKULU PEYGAMBERİMİZİN ADINI BÖYLE PİS OLAYLARLA GÜNDEME GETİRENLERE YAZIKLAR OLSUN.ŞÜPHESİZ AHİRETTE ONLAR İÇİN BÜYÜK Bİ AZAP...seytankorsan
canım anam babam ruhum her şeyim ona kurban olsun o iki cihan güneşi levlake levlake hitabına mazhar fahri kaninat efendim gözbebeğim seni kendimden çok seviyorum buna rabbim şahit olsun ey resul (A.S.V).sana hadsiz salat ve selam osun ebediyen ve daima.....ve diğer nebiler sıddıklar şehidler salihler ve hatta tüm müminler.onların hepsini imanlarından dolayı seviyor....... Â tahlil
...Kendi ülkemizde bile Efendimizi tanimayan veya özellikle tanidigi icin bu kin ve nefret tasiyan basligi atabilme küstahligini gösteren varliklarda varmis...Muzafer46
...ki adam seyyid bile olsa kimse bu basligi yazamaz...cunku bu baslik alenen adamin capkinligini Peygamberle iliskilendirmekte...Ben ya haberdeki ifadelerin duzeltilmesini ya da tamamen kaldirilmasini talep ediyorum.. jankat
Ve en güzel yorum da yine jankat adlı üyeden geliyor:
Ben hala internethaber i kiniyorum...cunku "peygamberin capkin torunu" diye verilen baslik bu adamin capkinligini direk olarak peygamberle iliskilendirmekte...benim kizdigim bu...
-doğru söze ne hacet- Â
Saygılar