Durak´isimli üyeden Alıntı
Snow, DMT dene. DMT, direkt üçüncü göz ile alakalıdır. Mistisizm ile alakalıdır. Bir nevi ispatıdır. Çünkü vücutta doğal olarak sentezlenir. Tecrübesiz dışarıdan aldığınızda uçarsınız.
|
bu tarz öneriler yaparken dikkatli olmak lazım.
yönlendirilen madde/maddeler, bira yada şarap değil.
tecrübeli ve olası durumlara karşı doğru bilgilendirilmiş olunması
ve hepsinden öte çapayı atmanın nerdeyse imkansıza yaklaştığı durumlarda birinin size yardımcı olması gerekir.
mushroom salvia lsd bile deneyimsiz bir kullanıcı için tek başına deneyimlenmemeli.
dmt ise sözkonusu arkadaşı taklaya getirebilir. bırak mistik takılmayı, adam kendini allah falan zanneder. yada vahiy falan bile alabilir.
gelelim şu ''ispat'' ve ''üçüncü göz'' gibi kavramsallaştırmalara..
yahu yapmayın, bu maddelerin çoğunun beyinde hangi prosesleri tetiklediği az çok ya biliniyor, ya da güçlü hipotezler test ediliyor.
doğa harikası hepsi bu.
mistik zırvalarla da alakası yok. aldığın şey madde,
alan sen ise maddi bir süreç.
yaşanan ise algıdaki alışılmadık sıradışı hal.
yaklaşık olarak 30 yıl düzenli/düzensiz canabis kullanmış,
ara sıra bir defadan bişey olmaz hesabı diğer zımbırtıları da test etmiş, son beş yıldır da degustator edasıyla canabis türleri algıdaki etkileri üzerine kendi üzerinde deneyimlerini gözlemlemiş biri olarak:
varsa yoksa canabis diyorum.
pür sativa'dan pür indica'ya giden yelpazede berdeyse tüm hibritleri denedim.
high kafa için Mobydick, heavy kafa için OG Kush favorimdir.(her ikisi de pür değil, hibritdir.)
her ikisinin de THC seviyesi 23-25 arasındadır. torbacıdan temin edilen ıvır-zıvırın ise en babasının THC 3 civarı olduğu bilgisini de ekleyeyim.
sanılanın/bilinenin aksine canabis ne psikodelictir, ne de halüsinojen.
ama harika bi algı yönetimi deneyimi yaşatabilir.
tabi siz onu yönetebilirseniz, yok eğer o sizi yönetirse -ki burda 25 THC'den bahsediyoruz, o zaman DMT'den bi farkı kalmaz ve adamı yanılsamaların oyuncağına çevirir.
iki tek asit çakıp beş dakika sonra ''biri beni lütfen sikeblir mi'' diyen bayaa ağır abileri gözlemlemiş birisi olarak diyorum ki,
kaldıramayan içmesin, mazallah ya götü kaybeder ya da mistik falan olursunuz ki, muhtemelen ikisi de aynı kapıya çıkar.