Bedevi´isimli üyeden Alıntı
Maalesef forumda kadem ve barikat mahlaslı ''ateist'' üyelerin gayri-ahlaki söylem ve üslupları, hem sağlıklı bir tartışma platformunun mümkün kılınabilmesi, hemde seviyenin muhafazasının temini açısından engel teşkil teşkil etmektedir.
Bu sebeple forum yönetiminden, barikat ve kadem mahlaslı ''ateist'' üyelerin terbiye dışı münakaşalarının önünü alarak, forumda ki seviyeyi korumalarını istirham ediyorum.
Sevgilerimle...
|
Sayin Bedevi;
Bunu forum yonetimine raporlayarak bildirebilirdiniz, ancak genelde uye adlarini vererek yazmayi tercih etmissiniz.
Oncelikle bilmeniz gereken sudur;
-Forum yonetimi uyelerin sahsinda, onlarin
kisisel edep ve ahlak anlayislarini ve olculerini nokta almaz. Zira, birden fazla sayida insanin bulundugu bir toplulukta, edep, ahlak, hakaret vb. bahisler degiskendir.
-Forum yonetimi, forum seviyesi bakimindan, direk nokta gosterilen kisilerin yanisira, mevcut forumda(baslik, konu vb.) bu seviyenin dusmesine(eger dusmusse) katkida bulunan uyeleri de dikkate alir.
-Ilaveten
tirnak icine alip belirttiginiz uzere, forumumuzda
ateist, teist, panteist, deist, budist vb. bircok kimlik bulunur.
Kaldi ki forum yonetimi, yazilan mesajlari izlemektedir, gerektiginde, forum kirine vb. bolumlere yonlendirir. Baslik gereksiz tartismalara sebebiyet vermemesi icin kilitlenmistir.