|
Bu arada Troll yemeğinin içindeki nedir? Bedevi eti mi?
|
Yok troll oltasına gelen sazan balıklarının karışımı.

Özenle seçilmiş. Trollerin gelişimine çok faydalı.
Ben sizi de anlıyorum, Bedevi'yi de anlıyorum.
Siz Türkiye'de bulunuyor, hatta Türkiye'deki çoğu insana göre topluma duyarlısınız ve idealist bakıyorsunuz.
Türkiye öyle bir ülke ki;
Yarın bile pat diye, toplu bir ayaklanma ve katliam yaşanabilme potansiyeli olan bir ülke.
Öyle bir durumda hedef kim olabilir? Yine geçmişte olduğu gibi güç dengesi onların aleyhine olduğundan Alevi vatandaşlar olabilir.
Yine de bu durum Aleviliği eleştirsel bakımdan yerden yere vurma özgürlüğünü ortadan kaldırmaz diyorsunuz.
Fakat benzer yazılar Araplara karşı da yazıldı. Pislik Araplar kaç kez yazıldı.
Türkiye'deki Suriye'li Araplar da azınlıklar ve aynı tehlike onlara karşı da var sanırım.
Bunun tabi gözünüzden kaçmış olabileceğini belirtmiştiniz.
Benim şahsi fikrime göre dilerdim ki forum, Türkiye'den ve Türkiye'deki halden %100 bağımsız olsun.
Bedevi'nin trol olduğu biliniyor zaten uzun zamandır. Hiç Türkiye'yi umursamadan sürsün bakalım, provoke etsin edebildiği kadar.
Çünkü böyle olunca insanların içlerindeki canavarın potansiyeli de çıkıyor ortaya.
Mesela Bedevi'nin trollemeleriyle insanların dinlerden uzaklaşmakla içlerindeki canavarın ölmediği kabak gibi çıkıyor meydana.
Uslu gözükenlerin azcık bir tahrikle, kafalarının iç yüzü.
Siz tabi sorumluluk hissediyorsunuz.
Fakat belki;
Bedevi sayesinde forumdaki Alevi kindarlarını da görecektik belki. Ben eminim ki; Bu forumda da vardırlar ve gözlüyorlardır.
Böylece kişilerin diğer yazılarına bakarak hangi türden adam, neye dönüşüyor, içinde ne var görüyoruz.
Mesela Atatürk'e az gitti. Bir de çok belli etti kendini artık da
Bir gitsin bakalım. Orada neler çıkcak karşımıza. Komünistlere yönelsin. PKK'ya yönelsin. Neler çıkacak. Kürtlere yönelsin. Ermenilere yönelsin.
Siz yönetici olduğunuz, forumunun yükünü siz taşıdığınız için kararlarınızı da, uyarılarınızı da saygıyla karşılıyorum her zaman tabi.