Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-03-2007, 15:13
tewderi tewderi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart İp adresim black liste düşmüş

http://www.dnsstuff.com/

Site üzerinden kendi üyelerime toplu mail gönderiyordum günde 5 bin tane falan şimdi bu hotmail benim mail server üzerinden giden hangi mail olursa olsun hemencik siliyor ve ben eli kolu bağlı duruyorum ... : :twisted:

Yukarıdaki siteden ben kendi ip adresimi black listen çıkarabilirimfakat listeden çıkmam için sistem yöneticisine mail atmam gerekiyormuş ve bende ingilizceyi pek fazla bilmiyorum işin açıkçası nasıl bir mail göndereceğimide bilmiyorum bu konuda yardımcı olacak bir abimiz varmı ?

"Yeryüzünde hic bir insan toplulugu, biribirinden daha asagi, daha önce ve daha antik degildir. Tümü de insanin dogaya yüksek uyumunu geleneksellesmis kültürel yasamin binlerce yillik ürnünü temsil eder." Gordon Schild.
Alt 30-03-2007, 17:13
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.
Standart Re: İp adresim black liste düşmüş

defteri kardeşim*canım cierim.
bu İpin balanması olayına üzüldüm hakget. :cry: yannız buişin çok üstüne g,tme..belliki bu işe devlet veyama daa derin devlet yapmıştır. 8O ..Yakacak orman kalmayınca..size takip yapıyolardır.dıkkatli ol

cemal ve agedeşi yaŞŞar.(derin dışsiyasi uzmanı... )

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 30-03-2007, 17:34
Kıdemli Üye

Cemal";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
defteri kardeşim*canım cierim.
bu İpin balanması olayına üzüldüm hakget. :cry: yannız buişin çok üstüne g,tme..belliki bu işe devlet veyama daa derin devlet yapmıştır. 8O ..Yakacak orman kalmayınca..size takip yapıyolardır.dıkkatli ol

cemal ve agedeşi yaŞŞar.(derin dışsiyasi uzmanı... )
Abim geçti o devirler artık kağıtlar defterler ağaçtan yapılmıyor ki devlet yaksın şimdi elektronik olmuş amerika be namusu bizi yakıyor illlah etim abiya ...

Devlet yapmışsa haklıdır derler bende öyle diyem her nekadar kalpten demesemede diyeyim

Hepimiz kardeşiz Hacı cemal abim

"Yeryüzünde hic bir insan toplulugu, biribirinden daha asagi, daha önce ve daha antik degildir. Tümü de insanin dogaya yüksek uyumunu geleneksellesmis kültürel yasamin binlerce yillik ürnünü temsil eder." Gordon Schild.
Alt 30-03-2007, 17:35
Kıdemli Üye

İp adresinizin kara listeye düşüp düşmediğini aşağıdaki linkten aratıp bulabilirsini bulduktan sonrada iş onları silmeye geliyor fakat bir tanesi simiyor ..

http://www.dnsstuff.com

Alt 30-03-2007, 17:54
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

yaŞŞar diyokine..defteri abim üzülmessin.Bak banada kaybotma numarası yaptılar ama cemeleabim*ureşti meseleye çözdü..
accık ureş sende. :wink:

yaŞŞar ve agedeşi cemal .(yaşşar :arrow: derin dışsiyasi uzmanı... 8O )

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 30-03-2007, 18:02
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Tewderi. hergun 5000 kisiye toplu mail biraz fazla degil mi? Sen Vartor abine bir mail yaz. Turkcesini de yaz. En iyi o yazar herhalde.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 30-03-2007, 18:07
Kıdemli Üye

sargon";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tewderi. hergun 5000 kisiye toplu mail biraz fazla degil mi? Sen Vartor abine bir mail yaz. Turkcesini de yaz. En iyi o yazar herhalde.
Sevgili Sargon abim %5000 bin üye olunca istiyorlar ne yapim bende kırmıyom gönderiyorm fakat bu black listi hazırlayanlar bizi çekemiyo ve hemen ip adresimizi black liste düşürüyorlar. * :cry:

Alt 30-03-2007, 18:35
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Tewderi, verdigin linke bir goz attim, bana cince gibi geldi, ne yazik ki bilgisayar konusunda sifira yakin benim bildiklerim
* Eger ne yapilmasi gerektigini biliyorsan, sen turkce yaz ben sana ingilizceye cevirip geri yollarim. Ancak Neutrino ve spartacus'un bu konularda cok bilgili oldugunu zannediyorum, belki onlar ne yapman gerektigini bilebilir. *Sevgiler...

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 30-03-2007, 18:39
Kıdemli Üye

vartor";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tewderi, verdigin linke bir goz attim, bana cince gibi geldi, ne yazik ki bilgisayar konusunda sifira yakin benim bildiklerim
Â* Eger ne yapilmasi gerektigini biliyorsan, sen turkce yaz ben sana ingilizceye cevirip geri yollarim. Ancak Neutrino ve spartacus'un bu konularda cok bilgili oldugunu zannediyorum, belki onlar ne yapman gerektigini bilebilir. Â*Sevgiler...
Teşekürler vartor Abim ...

Orada ip arama yaptırdımve ip adersim iki yerde kara listeye *düşmüştü bir tanesini temizledim diğeri kaldı ikinciside biirincisinin olduğu yere gidiyor (ilginç olanda bu )

Sanırım haletim fakat bu dns serverlar daha güncelemelerini yapmadı yarın tekrar bakacam eğer olmasa o zaman sevgil Neutrinove *Sparta abimden yardım alacam bilirimki sparta abim tanrılardan gizli işler yapar(Sparta Filminde buvardı kıral savaşa gidiyor ve savaştaki askerleri sıkı sıkı tembihliyor savaşa gitiğimden tanrıların bile haberi olmasın hiç birini takmıoyr anlaşılan )

abim konuya göstermiş olduğunuz ilginden dolayı teşekürü borç bilirm ..

Alt 30-03-2007, 19:01
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Peki neden özel mesajla yardım istemedin de böyle kişisel bir sorunun için topic açıyorsun ?
Ben de çişimi tutamıyorum şlimdi bunun için topic mi açsam acaba

Önerilen Siteler