Ben ise böyle görmüyorum hocam, kazın ayağı bana öyle gelmiyor, çevirelimde yanmasın
Darbelerin kökeninde, sosyalistler değil, kapitalist bir ülkede yaşıyor olmamız olmasın, mesala daha ilk yıllardan ve 1960 larda ağalık kurumları ile uzlaşma(din) olmasın. İncirliğe üssüde sosyalistler dikmediya?
1900 Yılında Rusya'da her ailede ortalama çocuk sayısı 6-7 civarıdır, her ailede açlıktan ve sefaletten ölüm oranı ise, 3-4 çocuk adedindedir. İnsanlar barakalarda yaşarlerken, Çarın sarayı Dünya harikalarındandır. Rusya'da barakadan çıkan insanlık geri barakalarına döndü... Bu günmü değil, uzun çaba ve süreçlerle. *Fransa dediniz, Fransa'da aynıdır ve Fransa ve Almanya dediğiniz ülkelerin kökeninde demokraside, Sosyal Demokrasiyi görürsünüz, bu günün ekonomik sistemlerinin ortaçağ bozması düzeni değil.
Rusya bu yola geri dönüş yapmıştır. Aynen bizimkilerin feodalite ile uzlaştığı 1960 lar gibi orasıda 1960 larda feodalite ile ve tasviye etmeye çalıştığı 1800 yılına ait sömürgen ve yerleşmeci burjuva kültürü ile uzlaşmıştır. 2007 neki? Bir rakam : ) Ve ne hikmetse, hortlayanlar o günün değil, bu günün gerçekleri.