Sesli´isimli üyeden Alıntı
Bir dostumuz demiş ki: tüm dinlerin görevi insani ilk önce yasarken "ahlakli bir varlik" olabilmesinde "bir isiktir"..
Bu konuda İslam hariç tutulmalıdır. Çünkü eğer tanrı bir insana beddua ediyorsa, ''ALLAH ONU KAHRETSİN '' diyorsa. Bu nasıl ahlaklı bir varlık öğretisi olacak?
''HARAM AYLAR ÇIKINCA ONLARI KISTIRIN VE ÖLDÜRÜN'' diyen bir din ahlaklı oluyorsa, o zaman biz ahlak nedir bilmiyoruz demek olmaz mı?
İnsanları ''DUVARA DAYALI KERESTELER''e benzeten bir din ahlaklı bir varlık öğretisinde bulunabilir mi?
FARKINDALIK NE DEDİĞİNİN BİLİNCİNDE OLMAKTIR...
|
...........sesli abicim......
nedir bu sendeki kahretsin,duvara dayalı kereste vb söylemleri diline dolayıp durman,o söylenenleri birde okuyucu gözüyle bak bakalım,
bu sözler hala anlamadığın yada anlamamakta ısrar ettiğin ve kendi düşüncen olan her insana,her yarattığını ayırmaksızın demiştir diyi düşünüp durman ve buna bahaneler uydurup eğer bir tanrı varsa bunu dememeli diye kendini avutman fikrinin yanlış olduğunu taaa en başından beri söyledim,hala anlamamazlıklar,ha bide farkındalık dimi

...................
ya ağacım yuz deil 1000 defa söyledik,ALLAH CELLA CELALUHU o sözlerini her insan için kullanmamıştır,şunu kafanı yerleştir artık,kim ALLAH CELLA CELALUHU'ya alaya alırsa,ayetleri küçümserse,münafık ise,inkarcı ise o kimse için gecerli olan sözlerdir,ben neden üstüme alınmıyorum
kimin gocunduğu belli