Dialectiks: Eskiden Bir savaş olurdu. 100 sene sürerdi 1000 kişi ölürdü.
Türkler kesti biçti bunlar yalan okkalı yalan... 1000 senelik malumat bilgi birikime ve servete sahip, paralı askerlerle harbe milyonla adamlarla
çıkan dehşetli cengaver azimperver Romalıların 800 senede cihanda sahip olduğu yerlere haha haaay

İslam 80 senede bazı yerlerde 8 sende sahip oldu.

"İslamın yayılış hızının cihanda misli yoktur. yeni din kimseye zorla kabul ettirşmemiştir" diyen Atesitlerin babası İslamın en kuvvetli aleyhinde yazanı doktor duzidir
Sonra Eğer Osmanlı Keseydi. İslam dininde hariç bir kişi bırakmazdı. Osmanlı İnsanlarda tam bir serbestlik görmek istemiştir. Her millet diğerlerinin de kendisi gibi olmasını isterken, Osmanlı bunu istmemiştir. İnsanlık aleminde tam bir Serbestlik görmek istemiştir.
Ben diyorum Ki Beşerin kendi iniltisinin sesi Ahh sesi bomba seslerini bastırmıştır. Sen bana dünyadaki çıkar savaşlarındaki durumu anlatıyorsun. İnsanlık inliyor diyorum fakiride zenginide.... istersen git amerikada otur vallahi inlersin billahide inlersin..
huzur yok. insanların kendi iniltisi dinmemiştir daima artmıştır diyorum sen kalkıp bana haberleri anlatıyorsun
spiker haberleri anlatırken bile filan facia yaşandı, 10 kişi öldü şöyle oldu bakın şuradan geliyor ve çarpıyor bakın bakın izleyin az sonra Bu medenilik değildir. beşerin felaketiyle eğlenmek izlemek medeniyet değildir.
(O dinsiz müslüman olmayanların.
(münafıkların) Eğitmen Öğretmen sıfatıyla yaptığı rezalatler müstesna) Dünyadaki Tecavüz olaylarını haber yapmak doğru değildir. Bu medenilik değildir. çünkü bu haberin altında haberi yapanın ve izleyenlerin sapıklık dürtüsüne teşvik vardır. onun için haber yapar. mesela TURAN DURSUNUN
"körpeçik kızı peygamber kaptı" (ki haşa öyle bir şey yok) sözlerindeki usluptan anlaşılacağı üzere. bunlar küçük kızlardan hoşlanıyolar.. dinsizlik adamı böyle yapıyor. aşırı tepki veriyorlar hemen haber yapıyorlar off bak nasıl yaptı der gibi. ballandıra ballandıra haber yapıyorlar Bunlar MEDENİLİK DEĞİLDİR