Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 09-04-2016, 14:27
Bybars Bybars isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Laik/seküler kesimin tecavüz konusundaki yüksek hassasiyeti!

http://www.karar.com/gundem-haberler...-tweeti-69396#

Kadıköy eski Belediye Başkanı CHP'li Selami Öztürk, Bağdat Caddesi'nde yaşanan tecavüz olayıyla ilgili skandal bir tweet attı. Öztürk olayın başka bir bölgede yaşandığını belirterek "Bağdat Caddesi'nin marka değerini harcamayalım" dedi. Paylaşıma tepki yağdı.

İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde bir genç kadına tecavüz edilmesi ile ilgili olarak Kadıköy eski Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün attığı tweet büyük tepki topladı.

CHP'li Selami Öztürk, dün Bağdat Caddesi'nde yaşanan tecavüz olayının ardından, tecavüzün Bostancı'da bir ara sokakta gerçekleştiğini, yapılan haberlerle Bağdat Caddesi'nin marka değerinin düşürüldüğünü söyledi. Öztürk daha sonra tweeti sildi.

Öztürk'e takipçilerinden ağır eleştiriler geldi.

Alt 09-04-2016, 14:58
Sundance Sundance isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bybars´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.karar.com/gundem-haberler...-tweeti-69396#

Kadıköy eski Belediye Başkanı CHP'li Selami Öztürk, Bağdat Caddesi'nde yaşanan tecavüz olayıyla ilgili skandal bir tweet attı. Öztürk olayın başka bir bölgede yaşandığını belirterek "Bağdat Caddesi'nin marka değerini harcamayalım" dedi. Paylaşıma tepki yağdı.

İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde bir genç kadına tecavüz edilmesi ile ilgili olarak Kadıköy eski Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün attığı tweet büyük tepki topladı.

CHP'li Selami Öztürk, dün Bağdat Caddesi'nde yaşanan tecavüz olayının ardından, tecavüzün Bostancı'da bir ara sokakta gerçekleştiğini, yapılan haberlerle Bağdat Caddesi'nin marka değerinin düşürüldüğünü söyledi. Öztürk daha sonra tweeti sildi.

Öztürk'e takipçilerinden ağır eleştiriler geldi.

E yuh!

Selami ozturk'un okuzlugunu butun laiklere mal etmeye calisacak kadar zavallidir bunu diyen.

Tecavuz edilen kim? Kadikoydeki laik/sekuler vatandaslardan biri.
Tepki gosteren kim? Laik/sekuler vatandaslar.

Sahi "ne isi varmis o saatte orada?" Gibi okuzce tepki gosterenler kimdi?

Boyle ayak oyunlari ile saniyorlar insanlar kanacak, herkesi salak kendini zeki sanana salak derler asil.
Alt 09-04-2016, 15:02
Üye

Selami ozturk'un okuzlugunu tüm laiklere mal edemiyoruz ama bir vakıfta bir zamanlar çalışmış bir ahlaksızın ahlaksızlığını butun bir musluman camiaya mal edebiliyoruz değil mi güzel kardeşim? " O saate orada ne işi vardı." dedi diye insanlar tecavüze destek çıkmış mı oluyor?Bu nasıl bir mantık (sızlık ) ?
Alt 09-04-2016, 15:15
Üye

Selami ozturk'un okuzlugunu tüm laiklere mal edemiyoruz ama bir vakıfta bir zamanlar çalışmış bir ahlaksızın ahlaksızlığını butun bir musluman camiaya mal edebiliyoruz değil mi güzel kardeşim? " O saate orada ne işi vardı." dedi diye insanlar tecavüze destek çıkmış mı oluyor?Bu nasıl bir mantık (sızlık ) ?
selami öztürk tecavüz olayının üstünü örtmeye kalkışmış mı? vakıfta 45 çocuk tecavüz edilirken görmemezlikten gelmiş mi?

ha yine de vakıftaki adamın sapıklığı tüm müslüman camiayı bağlamaz o ayrı. orada haklısınız. ancak gelip de böyle bir başlık açarak vakıftaki tecavüz olayını tüm müslüman camiasına mal edenleri haklı durumuna sokuyorsunuz.

"O saatte orada ne işi vardı?" ne demek? o saatte orada dolaşıyorsan tecavüzü hak etmişsin diyorlar işte. Çünkü kadın dediğin o saatte orada dolaşmaz, dolaşıyorsa zaten kendine tecavüz edilmesini istiyordur. Hele başı açıksa, biraz da dekolte giydiyse tamam.
Alt 09-04-2016, 15:24
Üye

Sundance´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selami öztürk tecavüz olayının üstünü örtmeye kalkışmış mı? vakıfta 45 çocuk tecavüz edilirken görmemezlikten gelmiş mi?

ha yine de vakıftaki adamın sapıklığı tüm müslüman camiayı bağlamaz o ayrı. orada haklısınız. ancak gelip de böyle bir başlık açarak vakıftaki tecavüz olayını tüm müslüman camiasına mal edenleri haklı durumuna sokuyorsunuz.

"O saatte orada ne işi vardı?" ne demek? o saatte orada dolaşıyorsan tecavüzü hak etmişsin diyorlar işte. Çünkü kadın dediğin o saatte orada dolaşmaz, dolaşıyorsa zaten kendine tecavüz edilmesini istiyordur. Hele başı açıksa, biraz da dekolte giydiyse tamam.
Selami ozturk ile aile bakanı aynı bağlamda konuştu aslında,birisi "ensar vakfını karalamayın" dedi,diğeri " bagdat caddesinin marka değeri önemli" dedi.( hani dersin ama olayın sıcaklığında değil,sonra olayı kapatma,aklama çabası olarak algılanabiliyor goruldugu gibi. ) Ben ikisini de eleştiriyorum.Birinde çocuklara,diğerinde bir kadına tecavüz var,fark etmiyor,hepsi iğrenç.

Siz niyet okuyorsunuz," o saate orada ne işi vardı " demenin arkasındaki sebep, tecavüze ortam ve imkan sağlayacak hareketlerden uzak durulması arzusu olamaz mı mesela?Kadını tecavuzden koruma içgudusu olamaz mı?
Alt 09-04-2016, 15:27
world world isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Selami ozturk ile aile bakanı aynı bağlamda konuştu aslında,birisi "ensar vakfını karalamayın" dedi,diğeri " bagdat caddesinin marka değeri önemli" dedi.( hani dersin ama olayın sıcaklığında değil ) Ben ikisini de eleştiriyorum.Birinde çocuklara,diğerinde bir kadına tecavüz var,fark etmiyor,hepsi iğrenç.

Siz niyet oluyorsunuz," o saate orada ne işi vardı " demenin arkasındaki sebep, tecavüze ortam ve imkan sağlayacak hareketlerden uzak durulması arzusu olamaz mı mesela?Kadını tecavuzden koruma içgudusu olamaz mı?
Yuh be kardeşim ''o saatta ne işi var'' lafına bile güzelleme çektin ya yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh.
Alt 09-04-2016, 15:31
Üye

world´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yuh be kardeşim ''o saatta ne işi var'' lafına bile güzelleme çektin ya yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh.
Ben guzelleme yapmadım,siz sürekli kotuleme peşinde oldugunuz için,farklı bir değerlendirmeyi hemen yaftalıyorsunuz.
Alt 09-04-2016, 15:38
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Hazretti aişenin " o saate orada ne işi vardı " çölde tek başına?

Valla,billa,tilla iyi niyetle soruyorum. Koruma iç güdüm tuttu bir anda
Alt 09-04-2016, 15:44
Üye

İlahimasal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hazretti aişenin " o saate orada ne işi vardı " çölde tek başına?

Valla,billa,tilla iyi niyetle soruyorum. Koruma iç güdüm tuttu bir anda
siz hep böyle yapıyorsunuz,ciddiyetsiniz,cevap vermeye gerek görmüyorum.Sadece buraya bakın yeter.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Gerdanl%C4%B1k_Olay%C4%B1
Alt 09-04-2016, 15:49
Üye

Selami ozturk ile aile bakanı aynı bağlamda konuştu aslında,birisi "ensar vakfını karalamayın" dedi,diğeri " bagdat caddesinin marka değeri önemli" dedi.( hani dersin ama olayın sıcaklığında değil,sonra olayı kapatma,aklama çabası olarak algılanabiliyor goruldugu gibi. ) Ben ikisini de eleştiriyorum.Birinde çocuklara,diğerinde bir kadına tecavüz var,fark etmiyor,hepsi iğrenç.
Laik/sekülerler en başta eleştirdi Selami Öztürk'ü, hem de en ağır biçimde.

Bir vakfın eğitmenlerinden biri kaydı altındaki 45 çocuğa tecavüz ediyorsa, ve bu vakıf bundan haberdar olup engelleyemiyorsa veya haberdar olduğu halde görmemezlikten geliyorsa o vakfın burada İHMALİ vardır. Bunu bağdat caddesindeki bir münferit olayla aynı kefeye sokamazsınız. Aile bakanının açıklaması ile Selami Öztürk'ün açıklaması bu yüzden aynı kefede değil.

Siz niyet okuyorsunuz," o saate orada ne işi vardı " demenin arkasındaki sebep, tecavüze ortam ve imkan sağlayacak hareketlerden uzak durulması arzusu olamaz mı mesela?Kadını tecavuzden koruma içgudusu olamaz mı?
Ne demek tecavüze ortam ve imkan sağlanması ya? Var mı bunun sonu? Adı üstünde tecavüz. Yukarıda 45 çocuğa tecavüzden bahsediyoruz koruma arzusu diyorsun.

http://www.hurriyet.com.tr/o-saatte-...ektir-40045808

Önerilen Siteler