Felâsife´isimli üyeden Alıntı
Girmediğiniz daha iyiymiş, facabook zaten bilgiyle alakalı bir yer değil, boş insan işi bence, benim hesap var ama hiç açmam desem yerdir.
Yeni kayıt olacaksanız IP adresini değiştirip deneyin, IP sabitse ondan bilirler büyük ihtimal.
|
Eski "Fethulahçı" yeni Tayyipçi H. Gülerce'ye "hakâret"ten bir sene hapislik cezası aldım. İlk suçum olduğu için karar açıklanmadı. Artık VPN ile giriyorum sitelere Sütten ağzım yandı çünki.
Üstad; sanırım gerçek nüfus bilgilerini istiyorlar. Ben yazmadığım için de "fake hesap" diye siliyorlar. Şu anda mahkemeler doğrudan AKP kontrolünde. Tayyip'in sevmediklerine ceza vermeyen hâkim "Fetöcü" diye açığa alınıyor. Adamlar kendilerini kurtarma adına, önüne gelene basıyor cezâyı. En basit eleştiriler dahi, "hakâret" olarak algılanıyor. Bu durumda, nüfus bilgilerimi vermek enâyilik olmaz mı ?
Zâten, bu facebook denen meretin nasıl kullanıldığını da öğrenemedim. Sâdece, sözcü gazetesinin facebook sayfasındaki bazı haberlerin altına birkaç satır yazdım; o kadar. Adamın biri iki cümle yazmış; ikisi de gramer ârızalı. 269 beğeni almış. Diğeri biraz uzun yazmış ama; âdetâ döktürmüş. Bir beğeni bile yok.
Ben bu insanları anlayamadan ömrümü tükettim.
Kalan kısa zamanda da anlayabileceğimi sanmıyorum.
Pyrrhon´isimli üyeden Alıntı
Açtığınız hesabı SMS ile doğrulamazsanız, ismin sahte olup olmadığını teyit etmek için, öğrenci belgesi, ehliyet, adınıza fatura vb. taramaları ya da yakın çekim fotoğraflarını istiyor, bilgiler uyuşuyosa 2-3 gün içinde açılıyor hesap.
|
Vallâ hesabımı kapatmışlar; "Sizi daha yakından tanıyalım" diye nüfus bilgilerimi tâlep ediyorlar.
Beni "yakından" tanıyıp ne yapacaklarsa ?