world´isimli üyeden Alıntı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun miladı çoktan dolmuştur yerine gerçekten 6 oku savunan biri geçmelidir. Önerim Muharrem İnce, Öder Özel veya Seyin Sayek Böke.
|
Muharrem İnce gevezeliği dışında bir hüneri olmayan şark kurnazı/Demagog'tur. Halkın içinden aklı başında insanların düşünüp de seslerini duyuruamadıkları için söyleyemedikleri hususları dillendirir. "Kötü mü bu ? Halkın duygularına tercüman oluyor" denebilir. Ama, kendisinin böyle bir derdi olduğunu sanmıyorum. Bizim seçmen "Adam ne konuştu ya hu !.." der, kolayca oyunu gevezelerin ipotek'ine verir. Muharrem İnce, bol bol eleştiri yapar. Şimdiye kadar net ve anlaşılabilir çözümler önerdiğine şâhit olmadım.
Takke düştü "kel" göründü. Cumhuriyeti koruma ve kollama görevi diye bir ucube ihdas edip durumdan vazife çıkaran TSK'ya sırtını dayan çakma entelijansiya, desteği yitirince apışıp kaldı. Şu anda CHP için "lokomotif" olacak bilgi ve birikime sâhip kimseyi göremiyorum. Biraz Süheyl Batumdan ümitli idim. Göründüğü kadarıyla o da çakma entelijansiya'nın makyajlayıp, parlattığı biri imiş. "Balon" çabuk söndü.
Demokrat, Lâik ve Cumhuryiteçi taban kendi sorunlarına sahip çıkmayı akıl edip de harekete geçtiğinde, o hareket liderini de üretir. Şimdilik yeldeğirmenlerine saldıran "Donkişot"lar ile idâre etmeye mahkûmuz.