Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 25-04-2017, 18:38
world world isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Dersim'de gerici feodallerin başını ezenleri selamlıyorum

Baş eşkiyalar, Seyit Rıza'yı,Baytar Nuri'yi ve diğer teröristleri, cumhuriyetin ışıl ışıl parıldayan devrimine zarar vermek isteyen herkesi temizleyen kahramanları özellikle Mustafa Kemal Atatürk ve Sabiha Gökçen'i saygıyla anıyor ve bugünkü Tunceli'nin neredeyse tamamen Hayır oyu kullanmasının ve eğitim seviyesi en yüksel il olmasının, başlıca nedeni olan bu isyan bastırma harekatını bir kez daha saygıyla selamlıyorum.

Not: Dersimli Kemal'i sevmiyorum o ayrı.CHP'ye Muharrem ince gelmeli.Dersim gibi tertemiz bir isyan bastırma girişimini için özür dileyen zihniyet CHP'nin başında olmamalı. Ayrıca Hayır oylarının azalmasında ''kontrollü darbe'' çıkışı da etkili oldu referandumdan sonra bunu açmalıydı illa açacaksa.
Alt 25-04-2017, 18:57
Yasaklandı

Alt 25-04-2017, 19:15
postalmarx postalmarx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

World bu kadar öküzce bir dil kullanmanın ne alemi var? Belki bu forumda Alevi, Kürt, Dersimli, veya Demokrat üyelerimiz vardır ve bu çirkin üslubundan rahatsızlık duyabilirler. Hiç mi adabı muaşeret öğrenmedin sen evladım? Bu nasıl bir üsluptur? Bu nasıl öküz ve geri kafalı bir siyasi fikirdir? İnsan böyle fikri varsa bile söylemeye utanmaz mı?

Burası medeni bir ülke olsaydı bu tarz konuşmalar "politically incorrect" olarak kınanırdı. Biz henüz orada değiliz. Vahşiyiz yani. Bu yüzden bu yukardaki gibi öküzce laflar fikirleri uluorta söylenebiliyor. Sanki ilkel bir kabilede orta yere sıçmanın ayıp olmaması gibi birşey.
Alt 25-04-2017, 19:24
Yasaklandı

postalmarx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
World bu kadar öküzce bir dil kullanmanın ne alemi var? Belki bu forumda Alevi, Kürt, Dersimli, veya Demokrat üyelerimiz vardır ve bu çirkin üslubundan rahatsızlık duyabilirler. Hiç mi adabı muaşeret öğrenmedin sen evladım? Bu nasıl bir üsluptur? Bu nasıl öküz ve geri kafalı bir siyasi fikirdir? İnsan böyle fikri varsa bile söylemeye utanmaz mı?

Burası medeni bir ülke olsaydı bu tarz konuşmalar "politically incorrect" olarak kınanırdı. Biz henüz orada değiliz. Vahşiyiz yani. Bu yüzden bu yukardaki gibi öküzce laflar fikirleri uluorta söylenebiliyor. Sanki ilkel bir kabilede orta yere sıçmanın ayıp olmaması gibi birşey.
Ağzınızı toplayın ortalık yerde gerici , eşkiya Dersim teröristlerini mazlum gibi göstermeye çalışan Kürtçüler teröristler var. Onlara tarihsel gerçekleri hatırlatmak bunu da layıkıyla sert bir şekilde yapmak benim için bir onur. Dersim gericiliği bitmiştir aydınlık Tunceli insanı Atatürk'le gurur duymaktadır.
Alt 25-04-2017, 19:25
Yasaklandı

Tüm Atatürk düşmanlarını özellikle Sezgin Tanrıkulu gibi HDP kontenjanından CHP'ye giren Seyit Rıza kafalıları bu başlık altında bu olaya katliam derken göreceksiniz. Bunlar potansiyel gerici feodal Seyit Rıza torunlarıdır.
Alt 25-04-2017, 19:27
Yasaklandı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun miladı çoktan dolmuştur yerine gerçekten 6 oku savunan biri geçmelidir. Önerim Muharrem İnce, Öder Özel veya Seyin Sayek Böke.
Alt 25-04-2017, 19:41
bilgivehis bilgivehis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

World bu kadar öküzce bir dil kullanmanın ne alemi var? Belki bu forumda Alevi, Kürt, Dersimli, veya Demokrat üyelerimiz vardır
Başlık kışkırtıcı yönden doğru olmamış ama senin şu yaptığın daha kışkırtıcı olmuş.
Dersim olayı sanki Alevilere özel olarak yapılmış gibi bir ajitasyon kullanmışsın.
Cumhuriyet veya Atatürk düşmanı olabilirsin ama Dersim olayını başlık üzerinden ajite yapmana gerek yok. Madem forumda saygı beklentin var o halde sen de bu tür yönlendirici davranıştan kaçınmalısın...
Alt 25-04-2017, 19:51
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

world´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kemal Kılıçdaroğlu'nun miladı çoktan dolmuştur yerine gerçekten 6 oku savunan biri geçmelidir. Önerim Muharrem İnce, Öder Özel veya Seyin Sayek Böke.
Muharrem İnce gevezeliği dışında bir hüneri olmayan şark kurnazı/Demagog'tur. Halkın içinden aklı başında insanların düşünüp de seslerini duyuruamadıkları için söyleyemedikleri hususları dillendirir. "Kötü mü bu ? Halkın duygularına tercüman oluyor" denebilir. Ama, kendisinin böyle bir derdi olduğunu sanmıyorum. Bizim seçmen "Adam ne konuştu ya hu !.." der, kolayca oyunu gevezelerin ipotek'ine verir. Muharrem İnce, bol bol eleştiri yapar. Şimdiye kadar net ve anlaşılabilir çözümler önerdiğine şâhit olmadım.

Takke düştü "kel" göründü. Cumhuriyeti koruma ve kollama görevi diye bir ucube ihdas edip durumdan vazife çıkaran TSK'ya sırtını dayan çakma entelijansiya, desteği yitirince apışıp kaldı. Şu anda CHP için "lokomotif" olacak bilgi ve birikime sâhip kimseyi göremiyorum. Biraz Süheyl Batumdan ümitli idim. Göründüğü kadarıyla o da çakma entelijansiya'nın makyajlayıp, parlattığı biri imiş. "Balon" çabuk söndü.

Demokrat, Lâik ve Cumhuryiteçi taban kendi sorunlarına sahip çıkmayı akıl edip de harekete geçtiğinde, o hareket liderini de üretir. Şimdilik yeldeğirmenlerine saldıran "Donkişot"lar ile idâre etmeye mahkûmuz.
Alt 25-04-2017, 19:55
postalmarx postalmarx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

World provokasyon yapıyor, kavga çıkartmak istiyor. Bence ceza alması gerekir.

Bilgivehis, ben de bana niye kızdığını anlamadım. Dersim katliamı Alevilere yapılmış birşey değil mi? Bu konuda bilgim iyi değil ama en çok onlar bu konuda hassaslar.

Sonuçta tek demek istediğim şuydu, insanların hassas konularında bu kadar öküzlemesine bir dile gerek yok.

Hem de kel alaka. Bu konu nerden çıktı ki durup dururken? Dersim katliamı yıldönümü falan mı bugün? Bilen var mı?

Dün Ermeni Soykırımı yıldönümüydü. Belki bu faşo arkadaş şaşırdı hangi mazlum azınlık halka hakaret edeceğini.
Alt 25-04-2017, 20:02
Yasaklandı

World provokasyon yapıyor, kavga çıkartmak istiyor. Bence ceza alması gerekir.

Bilgivehis, ben de bana niye kızdığını anlamadım. Dersim katliamı Alevilere yapılmış birşey değil mi? Bu konuda bilgim iyi değil ama en çok onlar bu konuda hassaslar.

Sonuçta tek demek istediğim şuydu, insanların hassas konularında bu kadar öküzlemesine bir dile gerek yok.

Hem de kel alaka. Bu konu nerden çıktı ki durup dururken? Dersim katliamı yıldönümü falan mı bugün? Bilen var mı?

Dün Ermeni Soykırımı yıldönümüydü. Belki bu faşo arkadaş şaşırdı hangi mazlum azınlık halka hakaret edeceğini.
Konu başlığında tek bir Kürt lafı var mı ? Kimin faşist olduğu ortada sizde Kemalizm faşizanlığı var Kemalist gördünüz mü faşitliğe başlıyorsunuz. Atatürk'e saydırmanın alacağı tepkiden korkarak Kemalistlere saydırıyorsunuz. Ben tersine Tunceli'yi övdüm konuda okumamışsın bile. Gerici feodal ağaları devrim karşıtlarını yıkanları da onurlandırdım. Konuyu açma nedenim Kemal Kılıçdaroğlu ve Dersim Katliamı diye özür dilemesi ve Sezgin Tanrıkulu gibi beslemeler.

Önerilen Siteler