Postalmarx;
Dikkat ediyorum sürekli bir atatürk düşmanlığı ve komunizm düşmanlığı sergiliyorsun.Neredeyse her konuda bu iki noktaya kaydırıp bir propaganda (sistemli) tarzı olarak eleştiri adıyla saldırıyorsun.Save the dayin farklı bir versiyonu imajını başarıyla yerleştirdin
Sorun bu değil.
Eleştirilerini yaparken( eleştiri midir tartışılır) örneğin Atatürkçü(?) olduğunu iddia etiğin kişilerin yaptıklarını sürekli öne koyup Atatürk karalama kampanyasına dönüştürüyorsun.
Fetöcüler 15 temmuzda Atatürkçülük imajıyla darbe yapmaya kalktı, 28 şubatın arkasında izleri görüldü, ha keza natoya giriş( Atatürk olsa gireceğini hiç sanmıyorum) ,12 Eylülün cuntacısı Kenan Evren eliyle pompalanan dindarlık ve türkçülükDP Natocu cuntacı anlayışlar vesaire hepsi Kemalizm diye bir ideoloji( yerseniz) ne ilginçtirki sünni mezhepsel bakışla ve türkçülük sentezli bir ideoloji olarak hep işlendi ve hep Kemalistiz biz çığırtkanlığıyla bu uygulamalar hep yutturuldu.
Sözde cemmaatler yasaklı iken devlet eli ile hep kollanıp desteklendiler. Fetöünün dayanılmaz cazibesi ve diğerleri, Hizbullah gerçekleri (Ecevit döneminde açığa çıktı- akp döneminde hepsi salındı ) ve hele en küfretmeme ramak kaldığı nokta utanmadan birde bunları Atatürk-Atatürkçüler yaptı masalını utanmadan hala empozse peşinde oluşunuz.
Yetmiyor dalga geçercesine birde daha özgürüz daha iyiye gidiyoruz diyecek kadarda aptalca bir yorum ekliyorsunuz.
Ben bu ülkede Atatürkten kalan ne varsa tek tek silinmeye ve arkasına saklanılarak ne çok dejenere edilip yok edilmeye çalışıldığını özellikle Kemalizm diye uydurma bir ideoloji üreterek tam tersi emperyalizmin köpekliğine soyunmuş çevrelerin devleti daima elinde tutup tamda bu günlere bu ülkeyi böyle adım adım taşınan süreci hazırladıklarını( Kenasn Evreni sağlığında Cumhurbaşkanı iken tanımış biriyim, 5 vakit namazını kılan, dinci ve Atatürkçü olduğu iddiası tamamen göstermelik biridir) yani Atatürk ismini harcarken arkasındada tam tersine ne kadar dinci-gerici emperyalizme hizmete hazır çevre varsa beslenip korunan ve kendini laiklikle avutan kesimlerede korkmayın biz Kemalistiz , cumhuriyeti koruyoruz mesajını bol bol pompalayan amma hepside aynı kapının köpeği olan 6. filoya tapmayı asla unutmamış siyaset ve bürokrasinin elinde olduğunuda unutmuyorum.
Maalesef sizin gibi tipler hep vardı ve işte bu nedenle asla bu coğrafyada huzur ve insani değerler oturmayacak. Din kadar tehlikeli , karşıt görünen birbirini besleyen aynı kapıda hırlaşan iki köpek gibi

. Şu basit demogojinide yiyen hala varsa diyecek bir şey yok.
Kanıtlı belgeli konuşmalısın.
Kemalizm adına yapılığını iddia ettiklerini hangisi Atatürk tarafından "yapın "denilmişte yapılmış yapanlarca? Bir dini neye göre eleştiriyoruz? uygulayanlara göremi? İlk başta öyle sansanda değil. O uygulamanı kaynağının din olduğunu ortaya koymamız gerekirki biz bunu daima yapıyoruz, bu kişinin referansı budur deme hakkımız olur.
Çıkmış biri ben islam adına insan kurban ediyorum diyorsa "vay gördün mü işte adam müslümanım diyor demekki islamda yamyamlık varmış mı dersiniz" Bu kadar sığmısınız yahu?
artık rahatsız edici boyutta kamalistler şunu yaptı, oh olsun şimdikilerde haklı onlarda yapar tabikine, salaklığında açıklamalarından gına geldi.
Birde daha iyiyiz şükredin modu dayamaya kalkmıyor musun, hah o noktada film kopuyor haberin olsun.
Ağır ol molla desinler, aradada hakarete vardırıyorsun işi, özellikle genelleyerek bu kışkırtmacı tavrınıda gözden geçir yoksa ben geçirmek zorunda kalacağım.
Kaliteli ne olduğun umrumda değil, kalitenin kontrolünü yaptırtma bana. kişisel hakaret eden olursa karşılık verme konusunda keyfin bilir amma genellemeye ve şu trol tarzını yediğimizi sanmayı bırak.
Uyarılarım şimdilik dostça, yok bildiğimi okurum dersen sorun değil.
Bilgiveis kalp kalbe karşıdır derler, tek kalıp trol modundalar,

Şimdilik saygımla gittim...