Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Konu Kapatılmıştır

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 23-04-2007, 00:13
paleo_castro paleo_castro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart bu iletiyi okuyun lütfen....

ateist arkadaşlar,
www.ateizminyalanlari.org adlı sitemiz(forumumuz) açılmıştır. her kjese duyurulur. kalemine,bilgisine güvenen her ateist,evrimci arkadaşı bekleriz...
8) buyrun gelin. bildiklerinizi anlatın... ama yanlış da biliyor olabilirsiniz.... :?
Alt 23-04-2007, 00:20
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Standart Re: bu iletiyi okuyun lütfen....

Eski üyelerimizden Muttezilenin bir yazısını buraya asmak farz oldu diye düşünüyorum :

Mevsimler geçiyor, bir şey değişmiyor; isimler nickler değişiyor aynı hikaye defalraca oynanıyor.

Adnan Oktarcı, Kürt Saidci, Nakşi, Fetulahçı, Sünni, Hanif, 19.cu vb ne kadar Müslüman arkadaş varsa üç aşağı beş yukarı aynı yolu izliyorlar..

Önce Mümaşat ..edebince Tebliğ yapılıyor..

Bu merhalede bir arpa boyu yol alınamayacını fark ettiklerinde hiddetleniyorlar..

Bu aşamadan sonraki tepkileri kişilere göre değişiyor

1-) Direk siteye husumet besleyip hack-projeleri yapanlar

2-) Galiz küfürlerle etrafına ağzından pis salyalarını saça saça saldıranlar

3-) farklı nickler alarak kumpas çevirenler

4-) Nifak sokmak için kendi müslümanlığını inkar edip -ateistcilik- oynayanlar....

Bu liste uzun; canınızı sıkmayım.

Arkadaşların hayal gücü şaşırtıcı. Ama Mürşitleri, yol gösterici sanırım hep aynı hadis:

''El Hambun, Hüdatun'' *(Savaş ; hiledir) Muhammed Mustafa

Muhammed'i hicveden şiirler yazan zavallı kab bin Eşrefin gece yarısı sıcak yatağından nasıl kaldırıldığı, evden hileyle dışarı çağrıldığını ve Peygamber fetvasıyla 4 mücahitin onun boğazına sarılarak oracaıkta nasıl katlettiğini anımsayalım.

Bizim aydınlanma meşalelerimize alçak, hain ve korkakça pusu kuran Savama-Maşalarını anımsayalım.

Teke tek mücadeleyi hiç göze alabiliyorlar mı? Geceliği le evinden çıkan Kab'in üzerine 4 (dört) mücahit(!) gönderen zavallı bir zihniyet..

Turan Dursun'un üzerine şarjör boşaltan beyin fukarası, acınası, müptezel, aşağılık zihniyet..

Ne oldu?

NE OLDU?? *

Kitapları okuma engelli milletimizde daha fazla ilgi uyandırdı; artık meşale sadece TD'nin elinde değil. BİNLERCE, ONBİNLERCE, YÜZBİNLERCE TD VAR...

Devrim İhrac budalaları ne elde ettiniz? Alnınıza aşağılık katil yaftasını yemekten başka...?

Burası fikirlerin özgürce yeşertildiği, beslendiği; aklın zincirlerinin kırıldığı; saygı ve sevginin ön planda olduğu; karşısındakini dinlemenin elzem olduğu, bir çok hackçinin yok etmek için rüyasını süslediği (Cem'in bir ara verdiği bir linkte görmüştüm; en mahir hackçilerin bir araya toplandığı bir sitede 2006 için hacklanmesi planlanan siteler arasında 1. sıradayız. Ve Hackleyene ödül vaad ediyorlar)..bir site.

Meyve veren ağaç taşlanır; ama malum ağaç kök salmıştır, en fazla bir dalını kırarsınız..

Ağacı deviremezsiniz.

Ağacı a s l a deviremezsiniz.

Sevgili Turan Dursunlar, Hablemitoğulları, Mumcular'ın diktiği bir ağaçtır bu.

İçinde çok emek, alınteri vardır..

İçinde çok üzüntü, gözyaşı, kurşun yarası vardır..

Keçiler ağacı düzenli olarak kemirirler; ama beyhude..

Bu ağaç büyümeye, serpilmeye devam edecek.

İşinize g e l s e *d e; g e l m e s e *d e ....
Alt 23-04-2007, 02:11
gameover gameover isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

dilaver babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yani bi nevi müslüm babayla ilintili

kimyasal tepkimelerinin farkında ol. bir üste zıpla. duygu, düşüncelerinin esirliğinden kurtul. maceraya atıl, gerçek kendinle tanış.

imza var mutluluk var. hoyda bre
Alt 23-04-2007, 02:31
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Paleo, sıkma canını, bizler burada hemen hemen Kuran'ın ve Muhammed'in bütün şifrelerini çözdük, yani test ettik onayladık ve gördük ki senin kitabın ve peygamberin hikaye. Bu sitedeki geçmiş yazıları oku. Binlerce konu hakkında binlerce araştırma, fikir, yorum, tespit vb.. var.
Kuran'ın Allah'ın kitabı olma ihtimali milyarda, trilyonda bir bile değildir. Muhammed'in peygamber olma ihtimali de. Eğer trilyonda bir şüphem olsaydı sana söylerdim. Ama yok. Boşuna nefes tüketme, gerçekten diyorum bak, sana lafı uzatmadan eveleyip gevelemeden diyeyim ki: Kuran bırak ilahi bir kitap olmayı sıradan bir kitap bile değildir. Sen yazsaydın daha iyisini yazardın. Bana inanmıyorsan aç oku ama öyle işine gelen ayetleri değil sadece, hepsini oku. Emin ol ki, bir numara yok.
Alt 23-04-2007, 02:48
InVitatio
Üye Değil

sevgili paleo_castro
öncelikle tebrik etmek lazim, iyi kötü bir site acmisiniz.....
ama benim anlamadigim su.....
simdi sen ateistlerin yalanlarini aciklanmasina faydali
olsun diye bir site actin anladigim kadari ile, yahu neden actin ?
yani bak burada site zaten hazir ve siteyi yöneten ateist arkadaslar
son derece ifade özgürlügüne saygili, o kadar saygili ki senin sitenin
ki bu arkadaslarin hayat anlayisina aykiri bir sitenin reklamina bile izin
veriyorlar....
yani "bunlarin yalanini" en güzel ve dogru burada ifade edecegine
"uzaktan" sallamak neyin nesi ? varsa lafin "iste forum iste muhatablarin".

niyetinin benimkinden kötü olmadigini var sayiyorum,
ama bak sen bu siteyi acmakla hiiiiiiic iyi yapmadin, simdiden söyleyim,
adaletli olmak cok zor
yani insallah altina girdigin yükün farkindasindir, simdi sana en güzelinden bir
örnek vereyim, simdi ateist bir arkdas sitene gelse, "ya Peygamberin özel hayatindan
veya Islam dini'ni üc asaga bes yukari iyi bildikleri icin , Hadis elestirisi yapsalar,
ne olacak ?" simdi sen silmezsin, sonra bu yobaz gürüh sana yüklenmezmi
"neden silmiyorsun bunlari diye ?"
bak ben simdi senin siteye gelsem, Hadisleri takmiyorum, Hadisler insani dinden eder,
sizlerde takmayin desem ne olur ?

bir fikir meydani insanlarin var olan durumlari nasil görüp degerlendirdikleri ile
verimli bir meydan olur, yoksa öyle al - yapistir iletiler ile bu isler yürümez,
öncelikle insanlarin özgürce düsünmelerini ve kendilerini ifade edebilmelerini saglayacaksin ki
fikir meydanin da bir doyurucu islevi olsun.
bunun anadolucasi "tasima su ile degirmen dönmez" derler, yani öncelikle farkli deger yargilarina
bakis aciniz nasil ? ve daha da önemlisi farkli deger yargili insanlarin kendilerini
özgürce ifade etmelerini nasil yorumluyorsunuz ?

ben sitenize *girdim, üye olmadan ileti bile okunamiyor
halbuki oradaki "tek" dogrulari coooooook insanlarin okumasi dogru olan degilmidir ?
bak böyle ufak tefek isleri önce hal edeceksiniz, sonra
insanlari davet edeceksiniz ........

birde su var dostum,
eger varsa bir temsil ettigin deger onu insanlara tanit, yoksa inadina "birseylere karsi"
olmak , inadina "anti" olmak , seni sirf tepki veren birine indirger ki, bu da
kendi önemsedigin degerler acisindan bir durgunluk haline dönüsür.......

hadi siteniz *tekrar hayirli olsun,

InVitatio.
Alt 23-04-2007, 06:08
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili troyya, invitatio'nun yazdıklarını, tekrar okumanı öneririm. Birde Çetin Altan'ın ''çemberler'' adlı oyunu-
nun konusunu öğrenmeni.
* Sen orta oyunundaki *''LAZ'' ı bilirmisin? Siz aynı o,'' LAZ'' *gibisiniz. Kendiniz çok konuşuyorsunuz amma azıcık
muhaliflik edenin ağzını bantlıyorsunuz.Bizdeki düstur ise şu, edebini bozma, eteğindeki taşları dök, konuşalım tartışalım. İRTİBAR'daki gibi olmasın ,herkes hata yapar, peygamber bile, umarım peygamberinizin hurma yetiştirme konusunda hata yapıp sonra ''siz bildiğiniz gibi yapın bana bakmayın'' *dediğini biliyorsundur.
* *Davet güzel ama ,ben eminim ki ''salyongoz sattırmama ''konusunda kararlı olacaksınız.
* *Bizim psiko sen derece duygusal, edep sınırlarını iyi bilen, bir arkadaşımızdır.kalemide iyidir amma'' recm''! den
zor *kurtuldu. Bu kanıyı silmen için ''çoook çalışman'' lazım.
* Yinede iyi bir site kurmanı arzularım. Son olarak senin bir ağabeyin olarak( abiliğimide kabul etmeyebilirsin)
* derim ki, şu atasözünü hiç unutma. * Atalar demiş ki.
* * *APTAL DOSTUN OLACAĞINA, AKILLI DÜŞMANIN OLSUN.
Alt 23-04-2007, 07:15
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

BU * *SİTE ATEİZM KARŞITI İNSANLAR TARAFINDAN KURULMUŞTUR.VE MODERATÖRLER DOKUNULMAZDIR.HİÇ BİR ŞEKİLDE KENDİLERİYLE EN UFAK OLARAK BİLE ALAY SÖZ KONUSU OLAMAZ.

* * ne bu troyya,burda atıp tutuyorsun, KENAN EVREN gibi kendini korumaya almışın. yoksa faşist italya
anayasındanmı etkilendin. yoksa sen MEGOLOMAN mısın?Sana * CHARLİE CHAPLİN'in '' SARLO DİCTATOR''
filmini seyretmeni öneririm

* SİTE İÇİNDE REKLAM VERMEK KESİNLİKLE MODERATÖRLER DESTEĞİNDE OLMALIDIR.İZİNSİZ REKLAM YAPAN ÜYENİN MESAJI SİLİNİR.VE UYARI ALIR.

* peki ya bu ne, buraya başlık açıyorsun, reklam yapıyorsun.ama sende yasak.
*vay benim HOŞ GÖRÜSÜZ ,TAKİYYECİ müslümanım vay!

* * sen ilminle AMEL etmeyen ,bir müslümansın.

* bu türkü senin için troyya

* *KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER
* MAHKEMEDE ŞAŞAR
Alt 23-04-2007, 07:55
Üye Değil

Sevgili özgür beyin;
"Özgürlük bir mekan durumu değil bir ruh halidir.İnsan benlik hapishanesinden kurtulduğunda gerçek özgürlüğe kavuşur"

1 yılı aşkın Turan Dursun sitesinde hem yazı yazıyor hemde katılımcılarını yazılarındaki duygu ve düşüncelerden dolayı tanıyorum.Allah'a inanmadıklarını beyan eden bu arkadaşlarımın İNSANA dair ne kadar güzel duygu ve düşünce varsa,tüm bunları yaşamlarında da gösterdiklerinden en ufak bir şekkim ve şüphem yok.Dolayısı ile bu sitedeki İNSAN larla ortak paydamız olan İNSAN olmak şuurunu,ciğerleri bayram ettirecek kadar teneffüs etmekten inanılmaz bir zevk ve onur duyuyorum.

"İstendiğin yerden erinme,istenmediğin yere görünme" sözüne binanen,şu an sevgili troyya'nın yaptığı gibi,melis_durul nickli bir üye "Gelinde adalet görün,hoşgörü görün" diyerek o dönemde site sakinlerimizi İslamışığı sitesine çağırmıştı.Tabi davete icabet edip gittik.
sonucu sen yazında anlatmışın zaten.
Zaman zaman kalbim kırılması pahasına kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteren şahsım malum sitede "Saygısız" ifadesi ile siteden atıldım.
Genelde tüm davranışlarımı bir kültür gibi edinip,doğal bir davranış olarak içimden gelen bir konumda dışarı yansıtmama rağmen ,sonuçta insan olduğum için benimde bir zaafım var.Eğer karşımdaki küstah ise bende küstah oluyorum.Ama bu küstah oluşu bile bir saygı çerçevesinde yapıyorum.Halihazırda bu zaafımı yenebilme çabalarım devam ediyor.

İnsanın,bilgi,birikim ve İNSANİ sıfatlarla donanımına göre değil "Selamün aleyküm" vb jargonun kullanmasına göre ADALET ve HOŞGÖRÜ olan bir yerde İNSANLIK adına ne beklenebilir ve verilebilir ?
50 yaşıma geldim hala bu sorunun yanıtını,bırak bir başkasına kendime bile veremedim.
Dolayısı ile troyya'nın da verebileceğini düşünmüyorum.

Son söz sana sevgili troyya yaş itibarı ile senden büyük olmamız ve sen kabul etmesende İNSANI sevmemizden kaynaklı,"Dost acı söyler" sözüne güvenerek derim ki;kendini bir check et daha önce İslamışığında sonra nurbahçesinde ve tekrar İslamışığında başaramadığın sinirlerine hakim olabilme durumunu ne yapacaksın ?
Çünkü sevgili sodomo'nunda ifade ettiği gibi burada ortaya konulan belge ve bilgilere dayalı yorumlar senin onayına ihtiyaç duymuyorlar.Seni fersah fersah aşan ve 1260 yılı aşkın İslamı kabul etmiş bir topluma,son 80 yıl hariç hüküm vermiş,gelenek oluşturmuş,bir Kur'an ve Hadisler zincirinden bahs var ortada.

Seni çok izledim bunuda daha buraya ilk geldiğin zaman açtığın başlıkta direk isminle hitap ederek ortaya koydum biliyorsun.
"Malatya katliamının psikolojik ve sosyal tahlili" isimli başlıkta diyorsun ki :
"islam bunlardan munezzehtir nokta bitti."
"nokta bitti" nasıl yani Â*
Düşün ki Turan Dursun sitesinde bile,adeta bir kralın konuşma bittiğinde,ellerini şaklatarak karşıya cevap hakkı vermemesi edasında ettiğin bir söz bile,senin nasıl bir içsel dünyaya sahip olduğunun yansıması olarak dikkat çekiyor.

Daha önce Hz.Muhammed için duyduğum "Anam babam yoluna feda" sözünü menzil şeyhi için edebilen tekadım gibilerle fikirsel arkadaşlık edebilen birisi için söylenebilecek tek şey var o da :" Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır"
Alt 23-04-2007, 08:07
Üye Değil

Bak gördüğün gibi birde sevgili özgür_beyin gibi bir radara yakalanmışın.
Sence şansın var mı ?
Alt 23-04-2007, 08:38
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sn. paleo_castro,

Diğerlerini bilmem ama ben o siteye gitmeyeceğim.
O site gibi yüzlerce sitenin içinden çıktığımdan dolayı gitmeyeceğim.
Her iki lafın birini tekerleme yaptıklarından gitmeyeceğim.
Slogan iki lafın üzerine tebrikler yağdığı için gitmeyeceğim.
Tüm bildiklerimi anlattıkları için gitmeyeceğim.
Yeni bir şey yok olduğundan gitmeyeceğim.
Yeni bir kelam yok olduğundan gitmeyeceğim.
Düşünen beyinlere hakaret ettiğinden gitmeyeceğim.
Oralarda TD. sitesinin reklamını yapamadığından gitmeyeceğim.
İlahlaşmış nefislerin arenası olduğundan gitmeyeceğim.
Yaradan, adına ahkam kesenlerin varlığından gitmeyeceğim.
Başlığın dahi kural dışı onun için gitmeyeceğim.
Belki de ate değilim onun için gitmeyeceğim
.
.
.
Gitmeyeceğim, gitmeyeceğim.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın
Konu Kapatılmıştır

Önerilen Siteler