Bir Prof. Dr. ve esi ile konusurken gecen yaz konu maas, paraya geldi. Bolum baskani Prof. Dr.'un esi
maasinin 5'te birini orgute harac olarak verdigini soyledi. Bu konuya cok kirgin olsa gerek agzindan kacirdi kadin.
Bir konuma gelmek icin islamo-fasist, katil orgutun referansina ihtiyac duyan, uzerine maasini harac veren hocalarin akademide durmasi beni cok rahatsiz ediyor.
Burda Feto cemaati hakkinda bildigim bilgileri, tecrubelerimi, goruslerimi yazicam.
Oncelikle soyleyeyim bu konu benim travmam. Lise Feto kolejinde yatili gecti. 17 yasimda orgute katilmayacagim ogrenildiginde aileme ve bana baski uygulandi. Ailem dindar oldugu icin kandirdilar. O kadinlara duskun, sigara icen, alkol alan bir insan gozetilmezse kotu olucak denilip ailem kandirildi. Ailem oorgutte devam etmem icin bana para gondermedi. Universitenin ilk 6 ayinda hic param yoktu. Babam ozellikle calismayacaksin dedi. Param 3 ogun yemek yemeye yetmiyordu. Genede gitmedim dini yurtlara.
Orgute katilmak istememe sebebim lisedeyken orgutun cinayetler isledigini farketmem/hissetmemdi. (Muhsin Yazicioglu suikasti)
En buyuk yarayi ailemi karsima aldirtarak actilar bende. En kolay devsirdikleri insanlar dindar ailelerin cocuklariydi zaten. Bastan sona din somurusu...