Bu Kez Ateist Arkadaslarima Bir soru sormak isterim;
Size eger bir mucize gosterirsem Allaha inanirmisiniz?
Yoksa mucizede gorseniz inanmazmisiniz.
Eger bir mucize gorursem inanirim diyen arkadaslarim varsa lutfen bu baslik altina belirtsinler, onlara bir mucize gosterecegim. Tabiiki benim telkinlerimi takip etmek kaydi ile.
Ahh uyarıcı, gizemli insan. Elbette mucize görmek isteriz. Herkes tarafından kabul görecek bir mucize göstermenizi isteriz. Ancak asla öznel olmayacak. Mesela heykelin canlanıp bizle konuşması gibi çok açık bir mucize olsa iyi olur. Yoksa avucun içinde 99 yazıyormuş, denizde Allah yazısı çıkmış, meyvenin üzerinde Allah yazıyormuş gibi şeylerle bize gelmeyeceğini umut ediyoruz.
Şarap sonsuz hayat kaynağıdır, iç;
Gençlik sevincinin pınarıdır, iç;
Gamı yakar eritir ateş gibi,
Sağlık sularından şifalıdır, iç.
( Ö.H )
Uyarıcı kardeşim..
Mucize İslam''ın en büyük sorunudur. Muhammed Kur''an''dan başka mucize gösterememiştir.
Hacı ise uzun profesyonel yaşamında birçok mucize görmüştür, duymuştur ve okumuştur. Tıpda mucize olağandır.. En son mucize sekreterimin kızının promiyelositik lösemiyi kemik transplantasyonu ile yenmesi olmuştur. Bu mucizevi kız arsenik tedavisine bile olumlu yanıt vermişti. Çok yakından izlediğim bu hastanın lösemiden kurtulması bence mucizedir. Bütün vücuda yayılan diğer malign tümörlerden kurtulan bir hastam olmuştur. Başka birçok hastanın varlığını biliyorum..
Tıpta mucizeyle her doktor karşılaşır.. Onlar mucize değildir demeyin. Çünkü çoğu gerçek mucizedir. Tabii mucizeyi nasıl tanımladığınıza bağlı.. Normal insanları her seferinde öldüren bir olaydan kurtulmak bir mucizedir.
Elbette Mucizem asla falancanin ustunde filanca yaziyor bakiiin aaa, gibi olmayacak, gercek bir mucuzeden bahsediyorum.
Allah inanci herseyden bagimsizdir, birinin cikip gelipte yaptiklarini inkar etmesi ile Allahin varligina zeval gelmez.
DIN farkli bir seydir IMAN farkli biseydir. Birilerinin demesi ile ancak din ortadan kalkar, iman ise bakidir, hicbir insan sozu IMAN kavramini ortadan kaldiramaz.
Gorunen oki arkadaslarimin cogu daha din nedir, iman nedir bilmemekteler, zaten butun sorunda buradan baslamakta ya.
Evet tekrar ediyorum, gercek bir mucize gosterirsem inanirmisiniz??
Evet diyenler sadece benim dediklerimi harfiyen hayatlarinda uygulasinlar, vede gercek mucizeyi gorsunler??
Ama bu prosesin hicbir asamsinda geriye donmek olmayacak, yani sirf bu mucizeyi gormek istiyorsaniz, soylenen herseyi harfiyen yerine getireceksiniz, iste o zaman ortaya neyin ciktigini gorecek vede hayretler icinde kalacaksiniz.
Geç bu masalları kardeşim...Mucize göstereceksen göster. Mesela şu an ayı ikiye böl.Ayrıca din ve iman sanal şeylerdir.Bütün dinler palavradır,masaldır.
MARXİN DÜNYASI, GERÇEK DÜNYANIN YANSIMASINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR.
Uyarıcı sonunda dayanamadı yazmaya başladı.
Oysaki evelki günlerde forumdaki tüm müslümanlara seslenerek "sakın ha yazmayın burada" deyip duruyordu. Hatta sonradan "bakın kendi içlerinde bölünmeye başladılar, dayanın, yazmayın arkadaşlar" diyordu.
Hoş geldin Uyarıcı.
Hindular da mucizelere inanır. Ama onlar Allah''a iman etmiyorlar. Üstelik onların avatara dedikleri ve yüce kabul ettikleri insanlar var ki Hinduların gözleri önünde mucizeler yaratıyormuş! Ben görmedim şahsen. Ama yine tekrarlayayım. Hindular mucizelere inanmalarına rağmen Allah''a iman etmezler. Ama illa da İslam''a inan demiyorsan o zaman neden yüce bir varlığın eseri olabileceğini düşünebileceğimiz bir ''mucize'' olmasın ki?
Mucizelere inanmak birçok dinde vardır ve dine inanmayanlar arasında da neden olmasın ki?
neyi bekliyoruz aytac ? uyaricinin mucizesi öyle bekleyipte gelecek bir mucize olsa, önce yollar vede ayaklar yapmaz! mucisesini bize hemen gösterirdi!
uyaricinin mucizesi promosyon beklyen yeni TV dizisi gibi baksana. benim dediklerimi uygularsaniz görürsünüz!
mucize ha geldi ha gelecek...
bu bir yerlerden kendi kendine sugestion teknikleri ögrenmistir. zihnini iyice programladiktan sonra ... mucizeden mucizeye kosuyordur.
bizim ateist forumda bi shizofrenimiz vardi. uyaricinin o olma ihtimali bence cok yüksektir :twisted:
eger uyarici bizim shizofrense, o zaten mucizelerin adami :twisted: