world´isimli üyeden Alıntı
Senin hala troll olduğuna inanıyorum bu programda Celal Hoca'ya ne güzel itirazlar yapmışlar diyen biri ya aşırı şeriatçı bir Müslüman'dır ya da trolldür.
|
Ad hominem yapman çok bunaltıcı ve sıkıcı, fikir paylaşamayacak mıyız yahu şurda. Düzgünce fikrimizi paylaşalım işte. Burda şeriattan da bahsetmedim, bir dayatma yapmadım. Sadece Celal hocanın yetersiz kaldığını düşündüğümü söyledim. Çok basit şeyler anlatıyor hoca, bunun için prof olmaya gerek yok. Sade vatandaş da aynı şeyleri söyleyebilir, çok bilinen ve yetersiz argümanlar. Gerekli izah yok orda. Burdaki filozof arkadaşlar çok daha iyi izah ediyorlardı, programdakilerle forumu kıyaslayınca programdaki profların çok yetersiz kaldığını görerek üniversitelerin haline acıyorum ve üzülüyorum. Bunu birçok kişi fark etmiştir, fark etmemek zor. Forum ile profların seviye farkını farkettin mi mesela sen? Proflar çok basit anlatıyor, tartışmalara baksan dahi kendi görüşünü savunamıyor ve karşı tezi çürütemiyor. Fakat çok daha ileri seviyesini bu forumda bulabilirsin. Bunda bir tezatlık yok mu?