Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-07-2017, 03:06
upuaut upuaut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart "Evet, benden kaçın!"

Şimdi lütfen bu tweetlerle birlikte aşağıdaki videonun 5:55'ine bir bakınız:

Youtube'da 30 Haz 2011'de yayına sokulan bu video aşağıdaki kaynakta belirtilen yerden alınmış olup orijinaldir, dolayısıyla videoda hiçbir oynama yoktur. Ama 5:55'teki Kemal Sunal'ın "Evet, benden kaçın" repliğinin nerden, nasıl alındığı bilinmiyor!

Kaynak: "2nd Plane Hit Video Collection :: HD Playlist".

Hatırladığım kadarıyla, yıllar önce Youtube'da 9/11 ile ilgili videoları izlerken bu videodaki Kemal Sunal'ın o repliğini duyunca çok şaşırmıştım ama bunu kimin yaptığını bulamamıştım!

Sözkonusu Kemal Sunal'in bu sözü 61 sahnelik bu videoda 26. sahnede geçmekte olup, Youtube'da ilk kez duyduğum videoyu araştırdığımda 8 Kas 2008 tarihli ve Tina Cart'ın çekimine ait olan şu videoda buldum (Bkz. 0:13'e):

Daha sonra uzmanlar tarafından değerlendirilen bu videonun fake olduğu tespit edilmişti (ki arka planda bateri ve zil sesleri de duyulmakta ve bunun bir stüdyoda çekildiği anlaşılmıştı). Çünkü Tina Cart'ın sesi bu videoda ve birkaç sahnede daha duyulmaktaydı. Özetle, Tina Cart'ın çekiminin her halinden fake olduğu belliydi. Son tahlilde, Amerikalılar anlamasa bile, Kemal Sunal'ın sesi de bunun üstüne tuz biber ekmişti!
Alt 16-07-2017, 08:37
Shutur Nahundi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Shutur Nahundi Shutur Nahundi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

TC bir tosun idi. Tosun'un kuyruğuna asıla asıla nihayet kuyruğunu kopardılar. Şimdi arkadan bakınca direkt taşakları göze çarpıyor. Taşaklara bakmak istemeyenler bile o taşaklara maruz kalıyorlar ve kalacaklar artık. Öküz'ün ortadoğudaki kutsallığını daha iyi anlıyorum. Bazı şeyleri daha iyi anlamak için kimi insanların kafalarının dank etmesine vesile olmuşsa ne âla. Yoksa ham ayvaları yemek zorunda kalacağız bundan sonra. Ham ayva o kadar katıdır ki insanın boğazından geçmez. Bilmeyenler bunu da mecburen öğrenmiş olacaklar.
Alt 16-07-2017, 09:27
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tayyip'in o sesini yalnızca telefonda işitiyorsanız belki bu daha kötüsünden bir gıdım iyi olanıdır!

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Alt 16-07-2017, 10:26
Cercis Hz Circis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cercis Hz Circis Cercis Hz Circis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Upuaut yakaladığı ayrıntı çok ilginç. Dünya ticaret merkezine uçak saldırısı, eğer bilgisayar ortamında hazırlandıysa, Kemal Sunal'ın "Evet benden kaçın" repliği, o hazırlık sırasında, bilgisayarcının bir yandan da Türk filmi izlediğinin kanıtı olabilir.

Dünya ticaret merkezi çelik konstrüksiyon bir binaydı ama çarpan uçağın, öylesine hızlı çarpmasına rağmen bina hiç tinmedi, hiç sallanmadı, 1 santim dahi hareket etmedi. Çarpan uçak, o hızda binanın tepesine yakın katlara çarptıktan sonra, normalde binanın karşısından çıkması lazımken binanın içinde kalarak infilak etti. Şimdi de Kemal Sunal'ın "Evet benden kaçın" repliği. Uçağın çarpma görüntüsünün, bina patlamasına sonradan montaj edildiğine iyice ikna olmaya başladım.
Alt 16-07-2017, 10:44
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Demek bu tür propagandaya ihtiyaç duyacak derecede kitle desteğini kaybettiler. 15 temmus konusunda ikna edeci olamadıkları için bu tür zor yöntemlerine baş vuruyorlar.
İnatçılık ve ısrar yeterli kamu oyu oluşturmuş olacak ki onları çaresiz bırakmış.

Hani bu 15 temmus un siyasi ayağı soruları meyve vermese de ağacı iyi sallamış görünüyor. Daha fazla sallamalı ki ağaçtakiler yaprakta dahil yere düşsün.

Hani FETÖ nün siyasi ayağı ?Bu soru sorulmasın gündem farklı yere çevrilsin istiyorlar. Bu güne kadar AKP sürekli Erdoğan a dikkat çekerek ömrünü uzattı yine öyle yapıyor.

Komple teoriler konusunda Erol Mütercimleri geçmiş durumdalar.

Önerilen Siteler