25-08-2017, 12:13
|
|
Üye
|
|
|
|
Küfür, hakaret, bir inancın ve düşüncenin iflas ettiğinin göstergesidir
Saygideger Dostlar,
Bu yazim gunlerdir farkli nikler alarak, gerek foruma gerek ozel mesajlarla igrenclesen Ahlaksiz Islam Denen Suc Makinasinin igrenc kufrbazlarina verilmis bir cevaptir.
Turan Dursun Sitesi her dusunceye, Gorus ve inanca acik, Farkliliklarimiz Zenginliklerimizdir, Farkliliklarimizi kirmadan, incitmeden ve cirkinlikler yaratmadan, Farkliliklarimizi insani degerler icinde paylasmak, Dogruya - dogru, yanlisa - Yanlis, Hakliya - hakli. Elestiri ve Ozellestiri Mekanizmasini yasama yansitarak, kiyasiya tartisabiliriz.
Bir Inanc ve Dusuncenin Savunulacak degerleri ve dogrulari yoksa, onun savunuculari ve savunmak icin caba harciyanlarin bas vurduklari igrenc ve ahlaksizca kufur ve hakaretler kendilerine ayit oldugunu da bilmeleri gerekir.
Igneyi kendine batir, Cuvaldizi karsindakine batirmaya calis misali, yaptiginiz ahlaksizca, onursuzca kufur ve hakaretleri ilk once kendine kabul et, kendine hos ve guzel geliyorsa baskasina da bunlari soyliyebilirsin...
Zaten Suc Makinasi, Uckur Duskunu ve Cinsi Sapik ozelliklere sahip Olan ISLAM denen Yobaz Dinin gercek kimligi de bunlarin kisiliklerinden disa vurmasi ve yansimasidir.
Bu Dinin temel yapisi olan Belden asagi Ahlaksizligi sadece bunlarin savurdugu igrenc kufur ve hakaretlerle sinirli kalmiyor, bunlar yazdiklari igrenc kufurlerin aynisini kendi ayle icinde yaptiklarinida bilemeyiz, yok degilse boylesi igrenc ve ahlaksizca kufurler savurabilirlermi?
Ben veya bir baskasi sizin inanciniz olan Islam hakkinda ulu orta konusup yaziyormu? yanlis bilgi ve birikimlerle senin inancini elestiriyormu? Yapman gereken, Bu yanlislari curutmek degilmidir?
Igrenc kufur ve hakaretlerle bu Dinin tipa tip senin kisiligin ve karekterine uyum sagladigini gostermiyormu?
Bu Dinin sana ve senin gibilerine ogrettigi ve verdigi Ahlaksizliktan baska bir sey yoksa, ne sen nede senin inandigin Dinin basarili olmiyacak, IGRENC KUFURLERINIZLE INSANLIK SUCU ISLEMEYE DEVAM EDIP, Igrenc ve Ahlaksiz yapilanmalarinizla tarihin coplugune gideceksiniz..
Tipa Tip Dininiz ve Inanciniza uygun olan Ahlaksizca igrenc kufurlerinizle bizleri yildiramiyacaginizi, aksine Sizin Inanciniz olan Islam Dinin igrencligini ortaya koymaktan oteye gidemiyeceksiniz..
Eline, Beline ve Diline sahip olmiyan, Insan olma olgusuna sahip olmadigi da kesindir...
INSAN OLMAK VE INSAN OLMAYA CALISMAK BU KADAR ZORMUDUR?
INSANLIK DUSMANI VE CINSI SAPIK ISLAMIN SAPIKLIGINI KENDINIZE AMAC EDINECEGINIZE...
ONUN SAPIK YAPILANMASINI OGRENEREK, INSANLARA VE INSANLIGA KARSI KULLANACAGINIZA,
INSANLIGI KENDINIZE AMAC EDINEREK,
SEVGIYI, SAYGIYI, HOSGORUYU, BARISI VE INSANLIGA AYIT OLAN BUTUN GUZELLIKLERI KAVRAYIN.
INSAN KILIGINA GIRMIS INSANLIK DUSMANI OLMAYA DA SON VERIN..
MILLIYETCILIK COCUKLUK HASTALIGIDIR. INSANLIGIN DA KIZAMIGIDIR. EINSTEIN.
ADOLF HITLER VE MUSSOLINI GIBI IRKCILARIN USTASI, ATATURK`TUR
|

25-08-2017, 12:41
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Bu Baskoylu mahlaslı kişi birkaç gün önce bana özel mesaj atıp kendisine edilen küfürleri paylaştı ve sonra da şunu yazdı:
"Sayin Nero bunu belki yazan sizsiniz... Islam budur, islamin baska bir yapisi yoktur.... Kotu kelime sahibinindir... yukarida yapilan ahlaksizca kufurler. Karektersizlik, ahlaksizlik, onursuzluk, serefsizlik, namusuzluk, alcaklik bu dinin ve onun savunucularin en guzel aciklamasidir..."
Ben de ona şu cevabı verdim:
"Daha önce de dediğim gibi, bunları yazan ben değilim. Bunları yazan kişiye özel mesajlaşmamızda bir çok kez küfürlü yazmamasını söyledim. Ama dinlemedi.
Ancak bunları yazdıran da sizsiniz. O kadar kötü, negatif, o kadar saldırgan bir üslupla yazıyorsunuz ki, o çocuk da bunları yazmadan edemiyor.
Çünki onun kutsalına dokunuyorsunuz. Bunu da çok kötü, çok aşağılayıcı bir tarzda yapıyorsunuz. Buna hakkınız yok.
Düşünce açıklamanın ötesinde bir şey bu yaptığınız. Hakaret ve küfür ediyorsunuz. O da sizin şahsınıza ediyor.
Ben size o kadar uyarıcı yazı yazdım. Dinlemediniz. Anlamak istemiyorsunuz veya anlama kabiliyetinden uzaklaşmış görünüyorsunuz."
Bunları burada sizlerle paylaşıyorum. Ek olarak da şunları diyeyim:
Ben özel mesajlaşmamızda bu Baskoylu'ya ve başkalarına küfreden kişiye, muhataplarının ona küfretmediğini, kendisinin de onlara küfretmemesi gerektiğini söylediğimde, o kişi bana "keşke bana küfretseler, böyle tepki vermem, ama onlar benim dinimi çarpıtıp, dinime küfrediyorlar" gibi bir cevap veriyordu.
Küfrettiklerinin bir kısmı dinî konular hakkında sadece fikirlerini açıklıyorlar ve bu yüzden "çarpıtma" ve "küfür" ithamına denk düşmüyor yaptıkları.
Ama mesela şu Baskoylu denilen kişi tam olarak bütün bir halkın dinî değerlerine, kitabına, peygamberine sürekli ve çok yakışıksız biçimde küfürler eder tarzda yazıyor. Bunu kasıtlı olarak ve sıkça yapıyor. Uzun uzun yazması, anlaşılması güç ve bozuk ifadelerle yazması da cabası.
Bu kişi daha önce forum yönetimince bu tarzı nedeniyle uyarılmıştı ama aynı tarzı sürdürdüğü halde ona karşı herhangi bir yaptırım uygulanmadı. Ona küfreden kişi bu küfürlerinden dolayı yasaklı ama bu kişinin küfürlerini paratoner gibi üzerine çeken yazım tarzını aynen ve ısrarla sürdüren kişi serbest.
Forum yönetimi tam bir acz içinde. Sanırım ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Bir deyim var: "Taşları bağlamışlar, köpekler serbest." Bu durum bunu çağrıştırıyor.
İlke olarak yazılarımda asla küfür ve hakarete başvurmam. En aşağılık tavırlarla karşılaştığım durumlar geçmişte çok oldu. Ama bu kuralımı bozmadım. Onları daha çok kızdıracak tarzda ama küfür ve hakaretsiz yazmayı sürdürdüm.
Şimdi de bozmayı düşünmüyorum.
Yukarıda kullandığım deyimi sadece bir teşbih olarak ele alın. "Teşbihde hata olmaz." diye bir deyim de vardır.
|

25-08-2017, 13:21
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
Nero´isimli üyeden Alıntı
Bu Baskoylu mahlaslı kişi birkaç gün önce bana özel mesaj atıp kendisine edilen küfürleri paylaştı ve sonra da şunu yazdı:
"Sayin Nero bunu belki yazan sizsiniz... Islam budur, islamin baska bir yapisi yoktur.... Kotu kelime sahibinindir... yukarida yapilan ahlaksizca kufurler. Karektersizlik, ahlaksizlik, onursuzluk, serefsizlik, namusuzluk, alcaklik bu dinin ve onun savunucularin en guzel aciklamasidir..."
Ben de ona şu cevabı verdim:
"Daha önce de dediğim gibi, bunları yazan ben değilim. Bunları yazan kişiye özel mesajlaşmamızda bir çok kez küfürlü yazmamasını söyledim. Ama dinlemedi.
Ancak bunları yazdıran da sizsiniz. O kadar kötü, negatif, o kadar saldırgan bir üslupla yazıyorsunuz ki, o çocuk da bunları yazmadan edemiyor.
Çünki onun kutsalına dokunuyorsunuz. Bunu da çok kötü, çok aşağılayıcı bir tarzda yapıyorsunuz. Buna hakkınız yok.
Düşünce açıklamanın ötesinde bir şey bu yaptığınız. Hakaret ve küfür ediyorsunuz. O da sizin şahsınıza ediyor.
Ben size o kadar uyarıcı yazı yazdım. Dinlemediniz. Anlamak istemiyorsunuz veya anlama kabiliyetinden uzaklaşmış görünüyorsunuz."
Bunları burada sizlerle paylaşıyorum. Ek olarak da şunları diyeyim:
Ben özel mesajlaşmamızda bu Baskoylu'ya ve başkalarına küfreden kişiye, muhataplarının ona küfretmediğini, kendisinin de onlara küfretmemesi gerektiğini söylediğimde, o kişi bana "keşke bana küfretseler, böyle tepki vermem, ama onlar benim dinimi çarpıtıp, dinime küfrediyorlar" gibi bir cevap veriyordu.
Küfrettiklerinin bir kısmı dinî konular hakkında sadece fikirlerini açıklıyorlar ve bu yüzden "çarpıtma" ve "küfür" ithamına denk düşmüyor yaptıkları.
Ama mesela şu Baskoylu denilen kişi tam olarak bütün bir halkın dinî değerlerine, kitabına, peygamberine sürekli ve çok yakışıksız biçimde küfürler eder tarzda yazıyor. Bunu kasıtlı olarak ve sıkça yapıyor. Uzun uzun yazması, anlaşılması güç ve bozuk ifadelerle yazması da cabası.
Bu kişi daha önce forum yönetimince bu tarzı nedeniyle uyarılmıştı ama aynı tarzı sürdürdüğü halde ona karşı herhangi bir yaptırım uygulanmadı. Ona küfreden kişi bu küfürlerinden dolayı yasaklı ama bu kişinin küfürlerini paratoner gibi üzerine çeken yazım tarzını aynen ve ısrarla sürdüren kişi serbest.
Forum yönetimi tam bir acz içinde. Sanırım ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Bir deyim var: "Taşları bağlamışlar, köpekler serbest." Bu durum bunu çağrıştırıyor.
İlke olarak yazılarımda asla küfür ve hakarete başvurmam. En aşağılık tavırlarla karşılaştığım durumlar geçmişte çok oldu. Ama bu kuralımı bozmadım. Onları daha çok kızdıracak tarzda ama küfür ve hakaretsiz yazmayı sürdürdüm.
Şimdi de bozmayı düşünmüyorum.
Yukarıda kullandığım deyimi sadece bir teşbih olarak ele alın. "Teşbihde hata olmaz." diye bir deyim de vardır.
|
Adam Ahlaksız'a bana spartacus'e de küfür ediyor Başköylü'nün uslübuyla alakası yok biz Başköylü gibi küfür falan etmiyoruz .
|

25-08-2017, 13:24
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
world´isimli üyeden Alıntı
Adam Ahlaksız'a bana spartacus'e de küfür ediyor Başköylü'nün uslübuyla alakası yok biz Başköylü gibi küfür falan etmiyoruz .
|
Ben sizi kast etmedim zaten. Baskoylu'nun yazdıkları için söyledim.
|

25-08-2017, 13:29
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
İnsana, ilkesel ve ahlâki bir zemin-hareket alanı oluşturmayan her din uyduruktur, saçmalıktır. Kişiyi eğitmekten çok, tek tek bireylerden hareketle, toplumu zapt-u rapt altına lmaya elverişli bir araçtır. Bu nedenle, bizzat insana değil, egemenlere ve siyâsetçilere malzeme olmuştur. "Ölme eşeğim ölme ! Yaz gelsin de sana yonca biçeyim" modunda, zayıf, kendisini ve haklarını korumaktan aciz insanlara yapılan zulmü sürekli "öte dünya"ya havâle eden bir anlayış, gerçekçi olamaz. İnancın adâleti, dünyadaki edim ve uygulamalarından anlaşılır. Hırsızın elini kesmek suça yönelme noktasında caydırıcı olabilir. Ne var ki insanları çalmak mecburiyetinde bırakan ortamı yok etmek, hırsıza ceza vermekten çok daha önemlidir.
İslâm'ın tebliğ süreci incelendiğinde görülecektir ki Muhammed'in kölelere, zayıf, garip ve mazlum insanlarla bir işi yoktur. O, "Kuvvetli mümin, Allah'a karşı zayıf müminden daha hayırlı ve daha makbuldür."(Müslim, Kader, 34) der. Hattâ bu noktada Allah da resûlünü destekler mâhiyette âyet gönderir.
" Allah, hiçbir şeye gücü yetmeyen ve başkasının malı olan bir köle ile, kendisine verdiğimiz güzel rızıktan gizli ve açık olarak Allah yolunda harcayan kimseyi misal verir. Bunlar hiç eşit olur mu? Hamd Allah'a mahsustur, fakat onların çoğu bilmezler." (Nahl: 75)
Öyle görünüyor ki, Muhammed'in "Allah resulüyüm" diye ortaya çıktığı ilk yıllarda, Mekkeliler kendisini dışlayıp, alay ederlerken, Muhammed için can veren Ammar bin Yâsir'in anne ve babasının hayatları, zenginin malı kadar önemli değildir. Beni "Yalancı-iftiracı" görenler, Nahl: 75 âyetini okuyabilirler. Anlama-idrâk melekelerini Muhammed'e teslim etmemişlerse şâyet, bir fikir edinmeleri umulur.
Muhammed, daha çok Mekke eşrâfı ve kabile reisleri ile ilgilenir. Çünki; kodamanları kazanırsa, bu kodamanların kontrolündeki alt tabaka otomatikman elde edilmiş olacaktır. Meselâ, Huneyn savaşı sonrası kaçarak Taif'e sığınan Hevâzin kâbilesi başkanı Mâlik bin Avf, Muhammed tarafından kendisine verilen 100 deve karşılığında "Müslüman"(!) olur. "Mûciz-ul Beyan" olan Kur'an, Mâlik'in müslüman olmasında işe yaramazken, 100 deve "iş" görmüştür. Abese suresinin, müslüman olmak isteyen kör ibn-i Mektum'a karşı Muhammed'in yüzünü ekşitmesi sonrası "nâzil" olduğu iddia edilir. Çünki; İbn-i Mektum Muhammed'e "Bana İslâmı anlat" dediğinde o, eşrafla konuşmaktatdır ve garip bir körün müslüman olmasının stratejik olarak Muhammed'e bir faydası olmadığından, eşrafla konuşması esnâsında bu âmâ'nın araya girmesinden huzursuz olmuştur.
İslâm; insanın şehvet ve ihtiraslarının inanç üzerinden meşrûlaştırılmış şeklidir. Zâten, hemen bütün dinler yalanı, zinayı, suçsuz yere cana kıyılmasını vs. yasaklar. Bu anlamda İslâm'ın diğer dinlerden herhangi bir farkı yoktur. Öte yandan; dörde kadar evlenme, dilediğin kadar köle-câriye elde etme, iki kadının bir erkek değerinde olması, yani dağdaki ilkokul terk çobanın iki kadın prof.tan çok daha "güvenilir" bulunması, putları reddeden bir anlayışa sâhip olduğu ileri sürülen İslâmda Muhammed'in saçı-sakalı-tükrüğünün kutsanması, yanlışlıkla idrarını içen bir köle için Muhammed'in "Artık Cehennem ona haramdır" demesi, bu inancın ne derece "eşsiz" olduğunu kanıtlamaktadır.
Günümüzdeki Hristiyan algısı da Tanrı'nın aynen insana benzediğini idia ediyor. Gerekçeleri de Yaratılış 1: 27'deki "Tanrı insanı kendi görünümünde yarattı" cümlesi. Bir forumda Tanrı "Ak sakallı bir insan" görünümünde resmedilmişti. Kim Tanrı'yı bu hâlde görmüşse artık. Evvelce dinlere "saçmalık" diyen atesitlere gücenirdim. Ama; şimdi artık kızamıyorum. Çünki; işkembe-i kübrâ'dan sallamıyorlarmış.
Bir bildikleri varmış.
|

25-08-2017, 13:55
|
|
Üye
|
|
|
|
Sayin Nero.
Gerek yasamimda gerek sanal ortamda en agir KUFURLERE magruz kalsamda, onlarin seviyesine inmemin mumkunu yok, cunku kisiligim ve yapim geregi bana ters gelir...
Bir insanin sahip oldugu bozuk kisiliklerini aciklamak ayri bir sey, O kisiye direk hakaret ve kufur etmek ayri bir sey...
|
Nero. Bir deyim var: "Taşları bağlamışlar, köpekler serbest." Bu durum bunu çağrıştırıyor.
|
Kufur ve hakaret eden kisiyi andirmiyormusunuz!!!!!!!!!!
|
Nero; "Daha önce de dediğim gibi, bunları yazan ben değilim. Bunları yazan kişiye özel mesajlaşmamızda bir çok kez küfürlü yazmamasını söyledim. Ama dinlemedi.
|
Bu yazismalarinizi gorevli arkadasa aktarabilirmisiniz?
Eger yoksa, farkli nikler alarak Kufurleri savuran sizi isaret ediyor.
|
Nero; Ancak bunları yazdıran da sizsiniz. O kadar kötü, negatif, o kadar saldırgan bir üslupla yazıyorsunuz ki, o çocuk da bunları yazmadan edemiyor.
|
Yazmadan edemiyor yani hak ediyorsunuz!!!!!!!!
|
Nero; Düşünce açıklamanın ötesinde bir şey bu yaptığınız. Hakaret ve küfür ediyorsunuz. O da sizin şahsınıza ediyor.
|
Bir tane hakaret ve kufur gosterin? Bu konuda bir kac kez aciklamalarim var... ozellikle kadin tuccarina verilen meslek uzerine..
|
Nero; Ben size o kadar uyarıcı yazı yazdım. Dinlemediniz. Anlamak istemiyorsunuz veya anlama kabiliyetinden uzaklaşmış görünüyorsunuz."
|
Zaten Islam`a yonelik dogru tespitlere tepkilerinizi biliyoruz. Uyarici degil surekli kisisel saldirilariniz var...
Anlama kabiliyetinden uzaklasmis gorunuyorsunuz demekle neyi kast ediyorsunuz?
KABILIYETSIZ demek istiyorsunuz..
Butun cevaplarinizda kisisel saldirilariniz mevcut. Size kisisel saldiri yerine yazilan yazilara ve yorumlara cevap vermeniz daha dogru olacagini, yok degilse susmanin daha dogru bir yaklasim olacagini defalarca soylememe ragmen kisisel satasma ve argo kelimelerinizle gerek bana gerek yontici arkadaslara saldirilariniza devam ettirmeyi surdurdunuz.
Neden... Inancinizin sahip oldugu kimligin aciklamasindan dolayi rahatsiz oldunuz, bu rahatsizliginizi bir kac yonlu sekilde foruma yansitmaya devam ediyorsunuz....
|
Nero; Ben özel mesajlaşmamızda bu Baskoylu'ya ve başkalarına küfreden kişiye, muhataplarının ona küfretmediğini, kendisinin de onlara küfretmemesi gerektiğini söylediğimde, o kişi bana "keşke bana küfretseler, böyle tepki vermem, ama onlar benim dinimi çarpıtıp, dinime küfrediyorlar" gibi bir cevap veriyordu.
|
Lutfen bu yazismalarinizi gorevli arkadaslara oldugu gibi gonderin...
Cunku yazilan yazi sekli ile sizi andiriyor..
Yanilmis ta olabilirim. umarim yaniliyorumdur. bunlari baska sitelerde cok gorduk.
|

25-08-2017, 14:08
|
|
Üye
|
|
|
|
world´isimli üyeden Alıntı
|
Sayin world,
Hic bir yazimda kufur ve hakaret kullamam, kisi ve kisilere hitap seklimde bile medeni bir yaklasimla, her turlu kisisel saldiranlara karsi bile.
Nero, Ulan Nero, Bu Nero Mahlasli Kisi, vs vs benzeri yaklasimlarim kesinlikle olamaz..
Sayin Nero nun kisisel saldirilarindan, konulari sabote etmesinden dolayi kendisine cevap vermiyecegimi yazdim...
|
Nero; Bu Baskoylu mahlaslı kişi
|
!!!!!!!!!!!!!!! Edepli olmak, Insani - Kamil olmaya adim atmaktir.
|

25-08-2017, 14:11
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
"Kufur ve hakaret eden kisiyi andirmiyormusunuz!!!!!!!!!!" Baskoylu
Hayır, özellikle belirttim; bu bir deyimdir ve "teşbihde hata olmaz" diye de ekledim.
"Bu yazismalarinizi gorevli arkadasa aktarabilirmisiniz?
Eger yoksa, farkli nikler alarak Kufurleri savuran sizi isaret ediyor."
Aktarabilirim. Ama buna gerek yok. Yöneticiler zaten özel mesajlarımızı görebilir.
"Yazmadan edemiyor yani hak ediyorsunuz!!!!!!!!"
Ben bu ifadeyi kullanmam. Siz böyle yorumladınız. Ama evet, o küfürleri ettiren sizsiniz. Çok saygısız ve kışkırtıcı bir üslubunuz var. Bu üslubun aynısını sizin kutsallarınıza, değerlerinize birilerinin kullanmasını ister misiniz?
"Bir tane hakaret ve kufur gosterin? Bu konuda bir kac kez aciklamalarim var... ozellikle kadin tuccarina verilen meslek uzerine.."
Bunu samimi olarak sorduğunuza inanmakta zorluk çekiyorum. İslamı hayvanlara tecavüzü meşru gören bir din gibi sundunuz. Bir tane belge ve delil göstermediniz. Bu bir küfür ve hakaret değil mi? Ağzınızdan, kaleminizden çıkanları algılayabiliyor musunuz siz?!
"Zaten Islam`a yonelik dogru tespitlere tepkilerinizi biliyoruz. Uyarici degil surekli kisisel saldirilariniz var...
Anlama kabiliyetinden uzaklasmis gorunuyorsunuz demekle neyi kast ediyorsunuz?
KABILIYETSIZ demek istiyorsunuz.."
İslama eleştiri getiren herkese aynı tepkiyi göstermiyorum. Mesela world ve diğer birkaç kişinin eleştirilerine tek bir tepki bile göstermedim. Onlarla güzel güzel tartıştım. "Düşünen adam" ve postalbd'ın yaklaşım tarzını da kötü ve basit buluyorum. Ama sizin kadar onlara da tepki göstermedim.
Zaten ben geleneksel islam dininin din anlayışına ve inancına bağlı birisi değilim. Benim için doğru neyse, hakikat neyse o önemlidir. Asla dogmalarım yoktur. Doğru için, hakikat için o zamana dek olan inancımı veya savunduklarımı ânında bırakırım.
Evet, algılama konusunda kabiliyetsizsiniz. Zihin melekeleriniz 80 öncesinde veya sırasında bozulup kalmış.
Bu nedenle yaptıklarınızın tam olarak bilincinde bile olmadığınızı düşünüyorum. Size sadece kendi değerlerinize benzer tarzda saldırı yapılsa neler hissederdiniz diye sorup, varsa empati yeteneğinize seslenmeye çalışayım.
|

25-08-2017, 19:43
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Atatürk konusu yüzünden Baskoylu'yu sevmem..Sevmek zorunda değilim de..Kimse kimseyi burada sevmek zorunda değil ama kimse kimseye de karışamaz..
Baskoylu'nun üslubu kötüymüş..Okumazsın,olur biter..Kurallara uyduğu müddetçe istediğini yazar..Kimseyi ilgilendirmez..
İslam hakkında provokatif yazıyormuş..Yazdıklarını çürüt o zaman..İslam böyle değil,şöyle de..Bunu demeden,senin üslubun kötü demek anlamsız..Madem üslubu kötü,ciddiye alma..Ciddiye alacaksan,ona göre mesajını yaz..
Bize 1 haftadır forumda küfreden birisi var..Bu kişi bence deli filan da değil..Sıradan bir Türk genci..Burada yazılanlar canını sıkıyor,bize karşı düzgünce mesaj da yazamıyor,basıyor küfrü..Ben kötü birisi olduğunu da düşünmüyorum ama bu konuya yönetim bir çare bulmalı..Her gün forumda küfür görmek istemeyiz..
Müslümanların ara ara bizlere küfretmeleri de,bizim bu konularda haklılığımızı gösterir..
Ben hiçbir Müslümana,müslüman olduğu için veya ateizmi terörizmle veya sübyancılıkla bir tuttuğu için özelden küfür filan etmedim..Hiçbir ateistte bunu yapmaz..Bizlerle Müslümanların farkı da burada ortaya çıkar..Bizim bir dogmamız,bir tabumuz,bir kutsalımız,bir dokunulmazımız yok..Bu yüzden Müslümanlara veya diğer inananlara hoşgörülü davranabiliriz..Bir Müslümana ''Muhammed şöyleymiş'' dediğiniz zaman,uykudan uyanan zombi gibi size saldırabilir..Bu da aslında gayet doğal..
Yani Müslümanların saldırgan tutumları da,ateistlerin sakin tutumları da gayet doğal..Tersi durumda bir anormallik vardır..
|

25-08-2017, 19:50
|
|
Üye
|
|
|
|
Rapor edin onu
Sunucu:Evrim gerçekmidir,hocam?
Cübbeli Ahmet Hoca:Evrim ney?Maymundan gelme şeyi mi?
|