Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Aktüel Haberler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 24-09-2017, 08:43
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart "Kızlarınız pantolon giymesin"

KIZLARINIZ PANTOLON GİYERKEN YÜREĞİNİZ PARÇALANMIYOR MU?”

İlahiatçı İhsan Şenocak kadınların pantolon giymesinin de zararlıolduğunu ve cehennemde cezalandırılacağını iddia ederek şu ifadeleri kullandı:

"Yani kızın şu sokaktan geçip de okula pantolonla giderken yüreğinparçalanıyor mu senin? 18 yaşında kaşını aldıran kızın üniversiteye giderken ohalde, yüreğin parçalanmıyorsa vallahi kıyamet günü cehennem seni parçalayacak.Allah'ın emanetini ne hale getirdin? Sevindin üniversiteyi kazanınca; ODTÜ'ye,Boğaziçi'ye gidince sevindin. Doktor olacak, mühendis olacak, 5 milyar aylıkalacak, arabaya binecek, eşine mecbur olmayacak, mahkum olmayacak... Pekionlara sevindin; kot pantolonuyla erkeklerin bakışı arasında kızın yürüyor,delikanlılar arkasına takılmışlar, arkasından gidiyorlar. Yavrunu cehennemeattın cehenneme!
Birgün 24-9-2017
--------------------------------

Bir günde erkeklerin ne giyeceğini ne giymeyeceğini söyleyin be.
Sıkıyor mu Erkekler kravat takmasın demeniz. Kadınlar şunu yapmasın bunu yapmasın . Hadi söyleyin erkekler kravat taktığında cehennemde yanacaklardır deyin bakalım. Kadınlara karşı gayet cesur sözler söyleyenler erkelere karşı oldukça korkak.

Peki bu yasaklar hep kadınlara mı Bu tanrı erkek egemen bir idoloji savunucusu mu ? İnsan biraz utanır be .

DİN bu mu ?
Alt 24-09-2017, 09:07
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu kadınlar bu islam dinine niçin bu kadar taraf oluyor o da şaşırtıcı.
Her imam her din mensubu her islam koca baba kadınların ne giyeceğine nerede bulunacağına kiminle arkadaş olacağına burnunu elini dilini sokuyor.
Bu toplumun yarısı kadınsa yarısı erkek. Niçin erkelere için fetfa ayet çıkmıyor.

Bir de utanmadan ceza verici sadece Allah tır diyorlar.Adam bir kadının ne giyeceğini ne giyerse nereye gideceğini söylediği gibi birde babaya telkinde bulunuyor ve o beyfendiyi dinlemezse o da cezalandırılacakmış .

Her kadına ve onu dinlemeyen her babaya da adres gösteriyor. Bu din gitmiş her takkeli kendini Allah yerine koymaya başlamış
Acilen islam dini Reform edilmesi gerekiyor yoksa çok taraftar kaybedecek.
Alt 24-09-2017, 09:28
pianola - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pianola pianola isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

kartopu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
(...)
Bunu mu reform edeceksin surata baksana

Ben de içgözlemin kurbanıyım.
Sylvia Plath

Her bir sözcük, sessizlik ve hiçbirşeyliğin içinde gereksiz bir leke gibi...
Samuel Beckett

Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece...
Aşık Veysel

Tekrar ede ede bitirilemeyen keşif, tekrar ede ede bitirememenin keşfine dönüşür.
Maurice Blanchot

İletişim, bir iletişimsizlik düzeneğidir.
Lacan

Sonuçta hepsi kendini kandırmaktan ibaret, öyle değil mi..?
Marilyn Monroe

ex nihilo nihil fit
il n'y a pas de hors-texte
Alt 24-09-2017, 09:44
rainfall38 rainfall38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Pyrrón´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Bunu mu reform edeceksin surata baksana

elinden gelse arkadaş böyle yapacakta yapamadığı için içi acıyor.
ninja gibi yani yüzüde kapanacak.

Lex Luthor: See, what we call God depends upon our tribe, Clark Jo, 'cause God is tribal. God takes sides. No man in the sky intervened when I was a boy to deliver me from Daddy's fist and abominations. I figured out way back if God is all-powerful, He cannot be all good. And if He is all good, then He cannot be all-powerful. And neither can you be.
Alt 24-09-2017, 10:47
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Niçin erkelere için fetfa ayet çıkmıyor.

Erkege ayet bile var.
Zina etmiyeceksiniz diye duymussunuzdur,dogrusu size derimki bir kadina sehvetle bakan yüreginde onunla zaten zina etmisdir.(incilden)

Allahin indirdiyiyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir.(Buda kurandan bir ayet.Islamda reform olmaz.Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen)saygilar

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 24-09-2017, 11:49
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Aslında, bilim bu hızda ilerledikçe, insanların öğretim ve eğitim imkânları arttıkça, dinlerin bu hâlleriyle kişiler üzerinde etkili olmaya devam etmeleri mümkün görünmüyor. "Dinde Reform" yanlış bir ifâdedir. İnanırlar, "kutsal" olarak niteledikleri metinlerin bu güne kadar değişmeden geldiğine inanırlar. Bu itibarla, dini kurallar ile oynanması beklenmemelidir. Belki o metinlerden çıkarılan anlamlar değişebilir. Ki mezhepler de bu sebeple ortaya çıkmakta zâten.

Avrupadaki Reformasyon hareketi iyi incelendiğinde görülecektir ki "Reform" denen hareket, Hristiyanlığa değil, Vatikan'a karşı başlamıştır Vatikan'ın Hristiyanlık ve Kutsal kitap algısında yanlışlar olduğu, Kilisenin, dinin insanlar üzerindeki etkisini kullanarak siyasete müdâhele ettiği, ülkeleri yönetmeye çabaladığı gibi hususlar, Katolik Kilisesine karşı tepkilerin oluşmasına neden oldu. Nihâyet, Katolik Hristiyanlık anlayışına karşı yürütülen tepkiler "Protestanlık" adı altında yeni bir mezhebin doğmasına yol açtı. O dönemlerde Ortodoks kiliseler, Vatikan kadar etkili olamadıklarından, bir "tehdit" olarak algılanmadılar. Kaldı ki İncilde yer alan "Tanrı'nın hakkını Tanrı'ya, Sezar'ın hakkını Sezar'a verin" düsturu da lâikliğin Hristiyan toplumunda temel bulması açısından etkili olmuştur.

İslamda "Reform"u kime karşı yapacaksınız ?
Sünniler ile Şia en etkili saflar.
Al birini, vur ötekine.
Sünnileri kapsayan bir "Reform" yapılsa Şia kabul etmez.
Şia "Reform"u Sünnileri bağlamaz.
İslâmda "Reform" olacak iş değildir.

Kaldı ki, çoğu müslüman, günümüzde artık içtihad kapısının kapandığına inanır. Reformistler ânında "Küfür ehli" veya "Dinsiz" olarak damgalanıverirler. Gerçi şu sıralar, kerâmetleri kendilerinden menkûl galaktik taklatörler, Arap oğlu Arap'a "Arapça" öğretmeye tevessül ederek, Kur'anda bulunan ve günümüzde - eleştiriyi geçtim - artık alay konusu olmaya başlayan kimi kelime ve kavramların anlamları ile oynayıp, bunları hâkim kültüre uyarlamaya çabalasalar da mezhepsel bir temele dayanmadıklarından toplum üzerinde etkili olmaları mümkün değildir. Bu taklatörler kendilerini yaptıkları işe öyle kaptırmışlardır ki - Kur'an açıkça kölelerden bahsetmesi hasebiyle - erkek kölelerin varlığını kabul ederken, kadın köle/cariye'ye karşı çıkarlar. "Mâ Meleket eymânüküm"ü "Yeminlerin sahip olduğu" şeklinde tamâmen uyduruk ve Arap kültüründe , örfünde bulunmayan bir uygulamaya hamlederler.

Bir salonda oırkestra müziği eşiliğinde "dans" ederlerken, ülkedeki herkesin de dans edeceğini/ettiğini zannederler.
Olsun.
İsmet Paşa'nın dediği gibi.
Bu ülkede "kifâyetsiz muhterisler" varken
"Kifâyetsiz müsterih"ler neden olmasın ?
Alt 24-09-2017, 13:54
upuaut upuaut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Taklacı Müslolar!!!

Vefik Sami´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında, bilim bu hızda ilerledikçe, insanların öğretim ve eğitim imkânları arttıkça, dinlerin bu hâlleriyle kişiler üzerinde etkili olmaya devam etmeleri mümkün görünmüyor. "Dinde Reform" yanlış bir ifâdedir. İnanırlar, "kutsal" olarak niteledikleri metinlerin bu güne kadar değişmeden geldiğine inanırlar. Bu itibarla, dini kurallar ile oynanması beklenmemelidir. Belki o metinlerden çıkarılan anlamlar değişebilir. Ki mezhepler de bu sebeple ortaya çıkmakta zâten.

Avrupadaki Reformasyon hareketi iyi incelendiğinde görülecektir ki "Reform" denen hareket, Hristiyanlığa değil, Vatikan'a karşı başlamıştır Vatikan'ın Hristiyanlık ve Kutsal kitap algısında yanlışlar olduğu, Kilisenin, dinin insanlar üzerindeki etkisini kullanarak siyasete müdâhele ettiği, ülkeleri yönetmeye çabaladığı gibi hususlar, Katolik Kilisesine karşı tepkilerin oluşmasına neden oldu. Nihâyet, Katolik Hristiyanlık anlayışına karşı yürütülen tepkiler "Protestanlık" adı altında yeni bir mezhebin doğmasına yol açtı. O dönemlerde Ortodoks kiliseler, Vatikan kadar etkili olamadıklarından, bir "tehdit" olarak algılanmadılar. Kaldı ki İncilde yer alan "Tanrı'nın hakkını Tanrı'ya, Sezar'ın hakkını Sezar'a verin" düsturu da lâikliğin Hristiyan toplumunda temel bulması açısından etkili olmuştur.

İslamda "Reform"u kime karşı yapacaksınız ?
Sünniler ile Şia en etkili saflar.
Al birini, vur ötekine.
Sünnileri kapsayan bir "Reform" yapılsa Şia kabul etmez.
Şia "Reform"u Sünnileri bağlamaz.
İslâmda "Reform" olacak iş değildir.

Kaldı ki, çoğu müslüman, günümüzde artık içtihad kapısının kapandığına inanır. Reformistler ânında "Küfür ehli" veya "Dinsiz" olarak damgalanıverirler. Gerçi şu sıralar, kerâmetleri kendilerinden menkûl galaktik taklatörler, Arap oğlu Arap'a "Arapça" öğretmeye tevessül ederek, Kur'anda bulunan ve günümüzde - eleştiriyi geçtim - artık alay konusu olmaya başlayan kimi kelime ve kavramların anlamları ile oynayıp, bunları hâkim kültüre uyarlamaya çabalasalar da mezhepsel bir temele dayanmadıklarından toplum üzerinde etkili olmaları mümkün değildir. Bu taklatörler kendilerini yaptıkları işe öyle kaptırmışlardır ki - Kur'an açıkça kölelerden bahsetmesi hasebiyle - erkek kölelerin varlığını kabul ederken, kadın köle/cariye'ye karşı çıkarlar. "Mâ Meleket eymânüküm"ü "Yeminlerin sahip olduğu" şeklinde tamâmen uyduruk ve Arap kültüründe , örfünde bulunmayan bir uygulamaya hamlederler.

Bir salonda oırkestra müziği eşiliğinde "dans" ederlerken, ülkedeki herkesin de dans edeceğini/ettiğini zannederler.
Olsun.
İsmet Paşa'nın dediği gibi.
Bu ülkede "kifâyetsiz muhterisler" varken
"Kifâyetsiz müsterih"ler neden olmasın ?
Buyrun, 5 puntoyla vurguladığım yerde KURAN'a göre yapılan bir araştırmadan şu sonuç çıktı: İSLAM ÜLKELERİ ‘MÜSLÜMAN’ ÇIKMADI

George Washington Üniversitesi’nden Scheherazade S. Rehman ve Hossein Askari, ülkelerin İslam’a uygunluklarını ölçen bir çalışma yaptı. Halkının çoğunluğu Müslüman, halkı Müslüman olmayan ve adı veya anayasasında İslam ülkesi olduğu belirtilen ülkelerin tümü incelendiğinde, İslam ülkelerinin İslam’la neredeyse hiçbir bağının olmadığı tespit edildi.
Demek ki Müslüman ülkeler KURAN yerine taklacı güvercinler gibi taklacı Müslolar'dan (taklatörlerden) geçilmiyormuş!
Alt 24-09-2017, 14:56
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Muhammed'e peygamberlik geliyor..Sonrasındaki 18 yıl boyunca Kabe etrafında yarı çıplak tavaf eden kadınlarla ilgili bir ayet filan gelmiyor..Kadınlar sallaya sallaya tavaf ediyorlar kabeyi..Sonra bir ayet geliyor da,bu yasaklanıyor..
Muhammed veya Allah 18 sene boyunca bu durumdan rahatsız olmamışlar..Garip değil mi?
Bunlar da pantolon giymeyin filan..Bunların tek derdi kadın kadın kadın..Seks seks seks..Yiyişme,çakma,geçirme..Bu dünyada da,öbür dünyada da..Bunların aklı başka birşeye çalışmaz..
Alt 24-09-2017, 16:06
Baskoylu Baskoylu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hz. Muhammed kendisine uygun olan [...] normalmis gibi, Vahiler uydurarak, "BUNU SANA HELAL KILDIK" Gibi benzeri yaklasimlarla Muhammed`in yaptigi [...], yine Kurnaz Tilki Hesabi Bizim Tilki Muhammed kilifina uydurmus.

Uydurmus uydurmasina da, ileriyi dusunmemis, Yaptiklarinin birer insanlik sucu olacagini, insanlarin gunu geldiginde bunlari mahkum edecegini dusunmiyecek kadar [...] da kesindir...

Kadin dusmanligi, kadina yonelik vahsilik, islamin igrencliklerinin basinda gelir.

Yurt disinda Alisveris merkezinde yiyecek alis- verisi yaptim, kasaya geldim.
Agustos ayinda hava oldukca sicak ve bunaltici.
Benden once Erkek ve Bayan var Arap ulkelerinden birinden geldikleri giyimlerinden belliydi.
Kadinin sadece Gozleri gorunuyordu.
O bunaltici sicakta Elleri bile siyah eldivenle kapliydi.
Erkek kisa kollu gomlek ve gomlegin alt bolumlerinden sadece bir kac dugmesi kapali,
Diz boyunda Short giymis.
Kendi kendime Yazik bu kadina, Esi olacak bu yobazin boyle giyinmesini kabulleniyor, ayni zamanda kendiside bu bunaltici sicakta inanilmaz sekilde giyinmek zorunda kalmis.....
Onun tek bir sucu vardi.... KADIN OLMAK.....

Ben gordugum haksizligi kendi kendime degerlendirirken, Sira onlara geldi.

Kasadaki Kiz, 20 yaslarinda genc ve guzel bir kizdi.
Erkek yavasca Kiza dogru egildi, pis pis siritarak... "You Are So Beautiful" (Siz Cok Guzelsiniz) dedi...
Kiz adamin yanindaki kapanmis bayana bakarak, adaminda yuzune tukurucesine, "Thank You" Tessekur ederim, dedi.

Adam tekrar kadina igrenc bakislarla Iltifat etmiyorum, gercekten cok harika ve guzelsiniz, ayni zamanda SEXY siniz dedi.
Kasadaki kiz, adama pislikmis gibi bakarak sonra gozlerini kadina dogru cevirip acircasina bakti....
Tabi benim sabrim tasti.
Adama sert bir sekilde, Pislik yapma, hesabini ode ve defol git, sirada bir suru insan bekliyor. dedim.....
Adam, Sen bana bunlari soyliyemezsin, ben nasil beklediysem, ben hesabi odiyene kadar bekliyeceksin.. dedi...

Adamin yuzune tukururcesine, Bu Sicak Havada Su kendi giyimine bak, Birde bu zavalli bayanin giyimine bak....
Ustelik Esinin yaninda kasadaki kiza sarkintilik yaparak, alcakligina, alacaklik katiyorsun.
Kasadaki sahis bayan degilde, erkek olmus olaydi, senin yaptigin gibi, Esin kasadaki erkege, Sen Cok Yakisiklisin, Sexisin vs vs gibi laflar etmis olsaydi, veya Sen kasadaki kiza sarkintilik ettigin icin, Esin de inat olsun diye bana donup Cok yakisikli ve sexy sin dese...
Sana nasil gelir. dedim..
Bana, Sen cok ileri gidiyorsun, boyle bir sey nasil soylersin vs vs gibi kelimeler etti...
Yurmugumu SIKTIM, adamin burnunun uzerine bindirircesine, Eger bir kelime daha edersen indiririm yere dedim...
Kasadaki kiz, Security`i acil olarak cagirdi, bu arada arkada sirada bekliyenlerden alkis koptu,
Yobaz ve vahsi inancin mensubu kisiliksiz parayi odemek istedi, Kasadaki kiz almadi.
Security`i beklemek zorunda oldugunu soyledi..
2 Security geldi, olayi ogrendikten sonra, adamin kolundan tutarak, Alis verisi baska yerde yaparsiniz, su an bizimle beraber geleceksiniz, diyerek alip goturduler.....

Istisnalar kaydeyi bozmaz deriz, ama inanin Musluman inancina sahip olanlarin temel dusunce ve yapilanmasi [...] SINIRLIDIR....

MILLIYETCILIK COCUKLUK HASTALIGIDIR. INSANLIGIN DA KIZAMIGIDIR. EINSTEIN.
ADOLF HITLER VE MUSSOLINI GIBI IRKCILARIN USTASI, ATATURK`TUR

Konu Şüpheci Dinsiz tarafından (20-11-2017 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Moderasyon
Alt 24-09-2017, 16:28
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Basköylü,insanlik düsmani islaminda islamcininda pisliklerini cesurca yazdigin icin sonsuz saygilarimi sunar hasretle heriki ellerinden öperim.Kardesin anti-ka,tekrar saygilar

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca

Önerilen Siteler