Baskılar ile iyice psikolojiğim bozuldu
Aslında islam dan kurtulmam orta okul sonunda din öğretmeni ile başladı,çünkü 8.sınıfta çocukken ilahi sevmediğimi söyledim ve arkadaş din öğretmenine söyledi.ayrıca adamın bana davranışları değişti ama dövmedi bir şey yapmadı fakat adam derslere girince nedensiz yere korku ve aşırı heyecan basıyordu, sonra ise bir gün araştırım dedim ve agnostik.net sitesine bakıyordum.Kuran Türkçe meallini biraz okudum.Ailemden o zaman azıcık baskı görmüştüm sonra islama galiba tekrar dönmüştüm.Lise 1'de bu forumlara giriyordum ve abimin gözünde bu siteye girdiğim zaman beni yemek yerken anne babama anlattı.Ve bu sefer ki dini baskı büyüktü,ve mecburen müslüman gib gözüktüm, sonra yani liseyi bitirdikten yaklaşık bir sene sonra hatta bir kaç gün önce Allaha inanmadığı ve deist olduğumu söyledim,zaten asosyal ve psikolojik sorunlarım vardı,bana deli diyorlar,hatta annemin başı açık olmasına rağmen beni evden kovacak gibi,şuan Tengri inancına sahibim ve babam interneti kapatmayı düşünüyor.Hatta bu gün gündüz kuran,tevrat,incil sümerlerin kökeni diye sesli kitab gibi youtube'da dinliyordum babam annem dinlere kafayı takıyorsun,babam bana deli diyor.Aslında deli değilim asosyal,im ve psikolojim orta okulda azıcık bozuktu ama sonradan düzelmişti.Agorafobi,kalabalık korkusu gibi şuan psikolojik bozuklarım var.Fakat ailem lise 1'de dini baskı yapınca tamamen psikolojim bozuldu.Ve 2,3,saat önce insanı ateist yapan sorular diye video izlerken babam bağırdı ve interneti kapatacağını söyledi.Odaya geldi neredeyse saldıracaktı,bendeki hata ise sinirlendiğim zaman islama,allaha küfür ediyorum,tabi insanların inançlarına,mezheplerine saygı gösterilir.Ama kendim inancımı hem aileme,hemde topluma ifade edemiyorum.Ve ailem beni evden kovup ne halin varsa gör işte çalış,kendine ev tut diyorlar.Annem ile babam çok da üzülüyor.Ama dine geri dönmek de istemiyorum.Bu arada yaşım 20 ve Atatürkçü bir insanım.
|