Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 14-02-2018, 20:55
Barlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Barlas Barlas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Sosyal medya önerileriniz

"İslam'ın eleştirisi" hususunda görsel (caps) ve video çalışmalarım var, bunları: Twitter, facebook, Turan Dursun forum, Blogger, Google+, YouTube ve wordpress'te paylaşıyorum.

Daha da yayılmak istiyorum, yukarıdakilerin dışında önerebileceğiniz, "...şuraya da koysan faydası olur" diyeceğiniz sosyal medya platformları var mı?

Sağolun...

Ekleme: Bir de Instagram var bildiğim, popüler bir alan; ama cep telefonum eski tip olduğu için (medya-fotoğraf vs. özelliği yok), onu henüz kullanamıyorum.

Konu Barlas tarafından (14-02-2018 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme yapıldı.
Alt 14-02-2018, 20:58
Tengrizm Tengrizm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

https://www.ateistforum.org/ Bu siteye daha yeni üye olmuştum.
https://antidogmatik.com/ Bu siteye üye değilim ama belki sonra üye olurum.Ve bu siteyi dün keşfettim.
http://agnostik.net/ Bu site çok eski site eskiden üye olmuştum,ama sonra kapanmıştı,fakat baya bir süre sonra yeniden açıldı.
Edit:Abi yardım edebildiysem ne mutlu bana
Alt 14-02-2018, 23:51
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

İnternet ve kitaplar,bu ülkede çok az bir kesimin hayatını sorgulamasına neden oluyor..
İnternet kullanımı o kadar da yaygın değil..İnterneti olanların çoğunluğu da,interneti kullanmayı bilmiyor..
Ülkede kitap okuma oranları çok düşük..Okuyanlar da,hep roman tarzı uyduruk şeyler okuyorlar..
Bu ülkede televizyon çok önemli..Bu ülkeyi yönetenler,ülkeyi televizyonla yönetiyorlar..
Ulusal çapta yayın yapan ve her platforma giren bir tv kanalı,bu ülkeyi altüst eder..Tabi ki din aleyhinde yayın yapacak bu kanal..
Yani güç sahibi dinsiz insanlar,bu konuda taşın altına ellerini koymadığı müddetçe,bu ülkede yapabilecekleriniz çok çok sınırlıdır..
Alt 05-03-2018, 20:00
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu akşam instela açılmıyor.

" 503 Service Unavailable. No server is available to handle this request" yazıyor.

Umarım başına kötü birşey gelmemiştir çünkü sevmiştim orayı.

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir

Önerilen Siteler