Mileena, işin içinde sevgi ve aşk olunca, herşey tolere ediliyor.
Ben Kürt kökenli birisiyim. Hatta Kürt Milliyetçisi de denebilir. Benim en tutkulu aşk yaşadığım kız, bir şehirde MHP İl başkanının kızı idi. Daha sonra Ülkü Ocakları üyesi bir kızla da çıktım ve birbirimizden hoşlanmıştık. Çok iyi idik. Kızın ailesi vermedi o ayrı
Yurt dışında iken Yahudi kız arkadaşım da oldu,hristiyan kız arkadaşımda...Türkiye de tesettürlü bayanlarla da beraber oldum.
Sırf cinsellik için değil, çekim varsa beraber oldum. Yani o çekicilik, yanında hissettiğin o mutluluk için.
Ve ben bu bayanların hiçbirisinden kendimi gizlemedim. Solcu, Ateist, Alevi kökenli bir Kürt olduğumu hep söyledim. Hiçbirisi de bu yüzden beni terk etmediği gibi, kimse de benden soğumadı.
Çünkü, iki kişi arasında bir çekim varsa; siyasi farklılıklar ya da dini ayrılıklar sorun olmuyor.
Elbette erkek ve kadın açısından farklı olabilir. Kadın, evlenince erkeğin ailesi tarafında da baskı görebilir. Falan filan...
Ama kişiden kişiye değişebilecek bir olgu. Yani, ben şahsen müslüman bir kadınla evlenebilirim.Çocuklarım olursa da, çocuklarıma her zaman özgür düşünen birey olmalarını aşılarım. Eşime asla karışmam. 5 vakit namaz kılacak da olsalar, günü birinde o sağduyuyu yakalayacaklardır.
Aşk ve tutku, her şeyin üstünde.Yeter ki karşılıklı olsun. Eğer o yoksa, aynı görüşteki insanla bile çekilmez olur hayat.