Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-05-2018, 22:56
Velhelebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Velhelebe Velhelebe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Muharrem İnce HaberTürk'te Canlı Yayında

Şimdi reklama girdi program. Fena gitmiyor İnce. Ama orda bir soru atlandı gibi geldi. İnce hep halkın içinden biri olmaktan bahsediyordu meydanlarda. Halkın içinden olmak ile cumhurbaşkanına diploma sormanın çelişip çelişmediği soruldu ve çeliştiği ima edildi programda.

İnce bu imaya tatmin edici bir cevap veremedi, atlandı konu. Halbuki diploma sormak neden üstten bakmak olsun? Sonuçta halkın içinden birisi hem diplomalı hem diplomasız olabilir. Ama halka diploma yüzünden yüklenme söz konusu değil ki. Halka değil yöneticilere bir diploma sorma söz konusu. Dolayısı ile halkın içinden olmak ile yöneticiye diploma sormak çelişmiyor.

Bu arada reklamdan çıktı program. İnce'yi sıkıştırabilecekler mi bakalım. İnce'nin çok dikkatli olması lazım.
Alt 30-05-2018, 23:02
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tayyip Erdoğan - Fethullah Gülen görüşmesini yazan "Nasuhi Güngör - Yenilikçi Hareket" kitabının içeriğindeki anıyı kırşehir mitinginde okuması çok iyi oldu. Muharrem İnce Kılıçdar gibi pasif biri olmaması beni sevindirdi açıkcası. Muharrem İnce'nin miting performasından korkan kitap yazarı Nasuhi Güngör kendisine yalancı dedi, düşünü artık Muharrem İnce'nin yakaladığı ivmeyi. Umarım sönmez.

2000 yılında Erdoğan ile Fethullah görüştü hatırasının ayrıntıları.
Kendine yalancı diyen bir yalancı (Nasuhi Güngör) doğruyu söylüyor mudur?

Fethullah'ın Röportajı da var zaten Erdoğan ile görüştüğünü açıkladığı. Yalnızca Nasuhi Güngör söylemiyor bunu, niye korkuyorsa!
Feto diyor ki "Parti kurmak için Erdoğan yanıma geldi"

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Alt 30-05-2018, 23:32
Velhelebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Velhelebe Velhelebe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Başörtüsü konusunda partinize öz eleştiri yapıyor musunuz diye soruldu ve imam hatip ile ilgili de soru soruldu. Din üzerinden bir eleştiri söz konusu gibi İnce'ye. Sorular imalı. Muhafazakar seçmene yönelik görünüyor bu hareketler. İnce dine karşı imiş gibi algı oluşabilir dindar seçmende. Ki birçok seçmen CHP'yi dine karşı olarak görüyor ve İnce'ye bazı dindar seçmenler ısınmak üzere iken bu tarz sorular olumsuz algı oluşturacaktır. İnce'nin bu algıyı kırması çok zor.

Diğer başlıkta da dediğim gibi İnce medya tarafından öne çıkarılıyor. Akşener'i programa davet etmedi ana akım medya, hatta göstermiyorlar bile. Gösteriyorsalar da yok denecek kadar azdır. Seçmen Akşener'i bilmiyor bile. İnce rakip olarak gösteriliyor ve sonra da kötü algı oluşturulmaya çalışılıyor gibi. Maalesef seçimi muhalefet kaybedecek, İnce'nin şansı olduğunu sanmıyorum.
Alt 11-06-2018, 21:22
Üye

Muharrem ince diyarbakır mitinginde;

Tayyip : Bana bak muharrem
Muharrem : Sana baktım recep, söyle nevar?
Bana sataşıp kendinizi mağdur etmeyin !

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Alt 11-06-2018, 23:04
Dijwar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dijwar Dijwar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Velhelebe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Başörtüsü konusunda partinize öz eleştiri yapıyor musunuz diye soruldu ve imam hatip ile ilgili de soru soruldu. Din üzerinden bir eleştiri söz konusu gibi İnce'ye. Sorular imalı. Muhafazakar seçmene yönelik görünüyor bu hareketler. İnce dine karşı imiş gibi algı oluşabilir dindar seçmende. Ki birçok seçmen CHP'yi dine karşı olarak görüyor ve İnce'ye bazı dindar seçmenler ısınmak üzere iken bu tarz sorular olumsuz algı oluşturacaktır. İnce'nin bu algıyı kırması çok zor.

Diğer başlıkta da dediğim gibi İnce medya tarafından öne çıkarılıyor. Akşener'i programa davet etmedi ana akım medya, hatta göstermiyorlar bile. Gösteriyorsalar da yok denecek kadar azdır. Seçmen Akşener'i bilmiyor bile. İnce rakip olarak gösteriliyor ve sonra da kötü algı oluşturulmaya çalışılıyor gibi. Maalesef seçimi muhalefet kaybedecek, İnce'nin şansı olduğunu sanmıyorum.
Ama şöyle de bir durum var.
Akşener 2. tura kalırsa, Kürtlerden ihtiyacı olan desteği alamaz ama Muharrem İnce alabilir.

2.turda kilit oy, Kürtlerde.
Kürtler ne tarafa destek verirse , o taraf kazanacak.Çünkü Cumhur ittifakı ile millet ittifakı oyları çok yakın

Kişiliklerinde devrim yapamayanlar, devrimci olamazlar
Mahir ÇAYAN
Alt 21-06-2018, 10:33
Üye

|| Nevşehirli Metin Karabey adlı akp seçmeni diyor ki; "muharrem tavuk çiftliği aç meral akşener git bulaşık yıka"

|| Ben de Nevşehirli Metin Karabey'e diyorum ki; allah'dan başkasından korkmayan kimin Cuma'ya giderken böyle konvoy'u var?

Önerilen Siteler

Etiket
cumhurbaşkanı, diploma, eğitim, habertürk, ince