Fabula´isimli üyeden Alıntı
Ahlaksız
İnsanlar kavga edebilir gayet normal.
Videoya baktımda , bu kadınlar NEDEN kavga ediyorlar diye düşündüm!!
Malum islam ülkelerinde 4 adet kadın helal ve kadrajda 4 adet kadın var. Bu kadınlar o gecenin hangisinin sırası olduğu kavgasını mı veriyorlar acaba ? Kıskançlıktan birbirini yiyen islam kadınları o kadar kıskanç ki yere düşen bebeği dahi umursamıyorlar bret pit tipli kocalarının kendilerini seçme derdinden.
|
İnanılmaz öfke dolular..Kin dolular..Niye?
Kendileri ile aynı safta yer alan müslüman kadınları parçalamak istiyorlar..Niye?
Mutsuzlar çünkü..Kapana kısılmışlar..Toplumsal baskı,kadınları delirtmiş..
Ben bunu görüyorum videoda..
kartopu´isimli üyeden Alıntı
Pek anladığımı söyleyemem Sn Ahlaksız
İslam hoş görü ve barış dini değil bunu söyleyenler yalan söyler Hele ki bayrağında kılıç bulunduran suudiler.
İslam da cihad var nasıl barış dini olsun.
Bilirsin ben tanrı insandır derim. İnsan barış istiyorsa barış yapar dinini de böyle dizayn eder savaş istiyorsa da dinini ona göre yapar.
Senin anlayacağın iş insanla başlayıp insanla bitiyor.
|
Ahzab suresi 33.ayette,kadınlara seslenilir..Buradaki kadınlar ehli beyt denilse de,sonuçta kadınlara genel anlamda verilen bir nasihat diyebiliriz..Benzeri hadisler de mevcut zaten..
Ayette şöyle deniyor;
|
Evlerinizde ağırbaşlı bir şekilde oturun. Eski cahiliye dönemindeki gibi kırıtarak, her türlü cazibenizi sergilemek üzere, sokaklara dökülmeyin.
|
Bir kere bu kadınların dışarıda bu halde olmaları islama aykırı..İkincisi,kadınların bu kadar acımasızca birbirlerine saldırmaları,islamın hoşgörü/barış dini söylemleri ile uyuşmuyor..
Madem islamda hoşgörü hakim,müslüman kadınların bu hali nedir?
Müslüman bir kadın,müslüman bir kadına niye saldırır?
Kafir bir kadına saldırsalar da,saldırıyı anlasak..O zaman deriz ki,bu kafir kadın fitne yayıyordu,müslüman kadınlarda saldırdı filan..Buradaki mevzu ne?
Ben söyleyeyim..Müslümanların ortak bir özelliği var..Bu insanlar tarih boyunca hep birbirlerine saldırmışlardır..Bugün olan da budur..Bu videoda olan da budur..