Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı
Natan Amerika'ya yerleşti, orada evlendi. Bildiğim bu kadar.
|
Sn.
Şüpheci dinsiz;demek haberiniz yok..Ben spartacus'a iletmiştim konuyu,o da sizlere(yöneticilere) bildirir sanıp,bu konuya/soruya cevap vermek istememiştim..
Natan,benim yüzümden forumu terk etti..Bana özel mesaj attı,''ya sen gideceksin forumdan,ya da ben'' dedi..Ben cevap vermedim kendisine,belli ki bazı problemleri var diye..
Spartacus'a bu durumu ilettim,o da gereğini yaptı..O günden sonra da foruma girmedi,beni rahatsız etmedi..Spartacus,muhtemelen yöneticilik hakkını elinden alıp,kendisine birkaç cümle kurdu..
Konu da şu..Ermeni meselesi..Ben ermeni soykırımını kabul etmediğim ve bu konuda ısrarcı olduğum ve o konu içinde ''kürtlerin yerinde olsaydım,bir tane ermeni bile bırakmazdım'' gibi cümleler kurduğum için bana kinlenmiş..
Spartacus'a zaten bu konuda tarafsız olduğumu,ne Ermenilerin ne de Osmanlının tarafında olmadığımı belirttim..Benim o konu içindeki bu söylemimin nedeni,ermenilerin rus silahları ile komşularını,hayat arkadaşlarını katletmeleri..Burada empati yaptım sadece..Ailemi katleden insanları,o koşullarda ben de katledirim dedim..Natan'ın rahatsız olduğu,açıkcası çıldırdığı konu budur..Böyle bir şey diyemezmişim..
Beni Ermenilere düşman birisi sanıyor,halbuki konu ermeni/Osmanlı meselesi değil ki..Tamamen içgüdüsel olarak kurduğum bir cümle bu..Şu anda komşum silahlanıp beni öldürmeye kalksa,ona kahve mi ısmarlayacağım yani..Türkmüş,Kürtmüş,Ateistmiş,Müslümanmış demem ki..Konu bu..!
O süreçte Ermenilerin yaptıkları hataları belirttim..Osmanlının yaptıkları hataları da belirttim..Detaylıca konuda yazıştık..Yazışmamız bitmiş artık..Aradan aylar geçmiş,bana özel mesaj atıp,beni forumdan kovalayacağını söylüyor...Böyle bir şey olabilir mi?
Sevgili spartacus'a durumu ilettim,o da zaten ermeni konusunda yazılanları biliyor..Sonrasında ortadan kayboldu işte..
Keşke gitmeseydi ama gitti..
Bir de şöyle bir şey var..Herif beni rakı içmeye çağırdı..Ermeni meselesi sonrası,bu duruma geldi..Madem beni o kadar seviyorsun,bir anda nasıl bana düşman olabildin?
100 defa da kendisine,mankurt olduğumu,vatanını/milletini sevmeyen birisi olduğumu,özellikle bu ermeni meselesini merak edip,3-5 kitap okuduğumu belirttim..Buna rağmen beni ermeni düşmanı sanıp,kendini saçmasapan bir noktaya getirdi..