Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-06-2007, 17:34
GOLGE GOLGE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart ŞERİAT ÜLKESİ TÜRKİYE VE SONRASI

Arkadaşlar ben hataylıyım dolayısıyla birçok tanıdıgım değişik arap ülkelerinde çalışıyorlar ve bende kendim şahsen arabistana gitmiş ve orda çalımış bir insan olarak anlatmak istiyorum bazı şeyleri;
1.si insanları ne kadar sıkarsanız okadar acılırlar (etki tepki) etkiniz ne kadar şiddetliyse göreceginiz tepkide o kadar büyüktür.
Arabistanda insanlar üzerinde şu an yogun bir baskı(şeriat) kurulmuştur..
Gelin bakalım bu baskı nelere sebeb olmuştur..
Abartısız soylemek gerekirse arabistanda fuhuş türkiyeden şu an cok daha fazla fakat birşey daha var ki orada işler farklı yürüyor
şöyleki arabistanda işler gizli yürüyor mesela abazalar küveyte gidiyor veya orda bulunan bilir eve dilenci kadınlar gelir cok tatlı kadınlar :wink: *onlarda belirli bi ücret karsılıgı her şeyi ama
herşeyiiii yapar...
bide bunlardan mahrum kalan kesim varki yazık onlarda homo olmak zorunda kalmıştır *:cry:.........
ve arabistanda çok fazla homo var orda berberlik yapanlar ii bilir..
2.si zorla cuma namazına insanların zorla götürülmesi ;
Allah bile bize irade vermiş ise siz kim oluyorsunuz be ahmaklar başka bişey söylemiyorum...

biliyorum başlıga göre kısa bir açıklama oldu ancak bir düşünün türkiyedede bu ve geri kalan zırvalıklarımı istiyorsunuz...Dünyaya daha geniş gözlüklerle bakın sevgili dinci kardeşlerim bazı kuralları allah tan geldiğiiçin değilde özünüze uymadığı için yapın hoş zaten hepsi kendi uydurduğumuz olaylar...(daha ii toplumsal bir hayat için anacak abartmanın anlamı yok)

ŞERİAT İSTEYEN DOSTLARIM ÖNCE GİDİNDE GÖRÜN NASILMIŞ ŞERİAT :twisted:

tanrının duzgun yazısıyla insanoglunun egri büğrü çizgileri birbirine hiç benzemiyor
Alt 05-06-2007, 17:57
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Re: ŞERİAT ÜLKESİ TÜRKİYE VE SONRASI

sevgili GÖLGE hoş geldin. işin tuhafı şu. burda belirli kesim asrı saadet islamın yüceliği gibi zırvalarla *
insanların ''insan'' gibi yaşamasını önüne geçmenin peşindeyken. şeriatla yönetildiğini söyleyen devletlerde de
*insanlar şeriatın zulmunden, kurtulmanın peşindeler.
*burdaki angutlarlarda zannediyorki, şeriat denen sihirli değnek!!! insanların her sorununu çözecek *kurnalardan bal süt akıttaracak, fuhuş '! duracak o olacak bu olacak.
*olacak olan şu. egemenler gene ARZU ettiği hayatı yaşayacak. bu salaklarda, salaklıklarına kına yakacaklar
Alt 05-06-2007, 20:34
NedimYilmaz NedimYilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Allah *bile *bize *irade *vermiş *ise *siz *kim *oluyorsunuz *be *ahmaklar *başka *bişey *söylemiyorum...

Allah'ın insanlığa verdiği " Haram aylar çıkınca müşrikleri öldür" dür. "Onları sırdaş edinmeyin" dir. "Onlarla vuruşmadıkça kıyamet kopmayacaktır" dır. "Onları bulduğunuz yerde öldürün" dür. "Onları gözetleme yerlerinde bekleyin" dir..

Burdaki Onlar islama inanmayan kişilerdir.

O yüzden ben Allah'ın bize irade falan verdiğie inanmıyorum. Verilen tek irade ;

Tevbe/5: Haram * aylar * çıkınca * müşrikleri * bulduğunuz * yerde * öldürün; * onları * yakalayın, * onları * hapsedin * ve * onları * her * gözetleme * yerinde * oturup * bekleyin. * Eğer * tevbe * eder, * namazı * dosdoğru * kılar, * zekâtı * da * verirlerse * artık * yollarını * serbest * bırakın. * Allah * yarlığayan, * esirgeyendir.
Alt 06-06-2007, 14:38
Aday Üye

sevgili nedimyilmaz git bütün diger din fertlerini(islamdışı) öldür o zaman .....(Emir sonuçta)
*ha birde iradeye inanmıyorsun...
seni hoş karşılıyorum iradesiz bir insan herşeyi yapabilir..
Bu arada hoşgörü dini islam senin dedigine göre kendinizden olmayanları Öldürün diyormuş..bunun bide adı var FAŞİSİZM *

tanrının duzgun yazısıyla insanoglunun egri büğrü çizgileri birbirine hiç benzemiyor
Alt 06-06-2007, 15:02
YIWALY YIWALY isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Müşriklere karşı savaşmayı emreden ayetler (el-Bakara, 190-193; et-Tevbe, 1-40 ve benzerleri) lafızları itibari ile müşrik Araplara has, ancak hüküm itibarı ile geneldirler. Müşrik Arapların İslam karşısındaki konumunda olan herkes için geçerlidirler. Evet, ayetler doğrudan doğruya müşrik Arapları gündeme getirmekte, onları müslümanların öncelikli hedefleri arasına koymaktadır. Ancak bunun sebebi, taşıdığı önem dolayısı ile mevcut durumun vurgulanmasının istenmesi idi. Zira Medine’de bir devlet uzviyeti kazanmış olsa da İslam’ın, doğduğu yarımadaya hakim olma stratejisi önünde ciddi bir tehdit oluşturan müşriklerin bertaraf edilmesi gerekiyordu. Aynı konumda müşrikler değil de yahudiler veya hıristiyanlar bulunsaydı onlara da farklı davranılmayacak ve cizye söz konusu olmaksızın onlarla da savaşılacaktı. Nitekim, nihai olarak Arap Yarımadası, müşrik, kitap ehli ayırımı yapılmadan tüm gayrimüslim unsurlardan temizlenmiştir. Demek ki müşriklerin savaş konusunda hedef gösterilmiş olması askeri ve sosyopolitik bir olgudur. Gerekli şartlar oluştuğu taktirde müşrikler de/müşrik Araplar da İslam’ın hakimiyetine razı olmaları kaydıyla, İslam yurdunda zimmi statüsünden yararlanabilirler.
Diyanet işlerinden alıntıdır
Bakın, Tevbe suresinin bir başka ayetinde ne diyor:
Ancak kendileriyle antlaşma yaptığınız müşriklerden (antlaşma şartlarına uyan) hiçbir şeyi size eksik bırakmayan ve sizin aleyhinize herhangi bir kimseye arka çıkmayanlar (bu hükmün) dışındadır. Onların antlaşmalarını, süreleri bitinceye kadar tamamlayınız. Allah (haksızlıktan) sakınanları sever.
Bu durumsa bozgunculuk çıkarmayan gayrimüslimler için belirtilmiş. İslam'ı faşizme mal etmek çok yanlıştır bence. İslam dinini en güzel şekilde yaşamış olan devletlere bakıldığında -Osmanlı mesela- bünyesindeki gayrimüslimleri nasıl büyük bir hoşgörüyle yaşattığını görebiliriz. Hoşgörünün en büyük örneklerinden biri Allah dostu Mevlana.. Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan çağırmış bu yola. Siz Allah'a bu derece bağlı birinden faşizm gördünüz mü? Eğer Kur'an da gayrimüslimlerin hepsini öldürmemiz,katı kurallar uygulamamız emrediliyo olsaydı Allah dostu Mevlana Allah'ın bu buyruğunu neden yerine getirmedide zıttına gitti? Demekki anlaşılacağı gibi değil nasıl anlanılmak isteniyorsa öyle anlanılıyor bazen ayetler...
Bana müslüman veya islamcı devlet diye İran'ı,Arabistan'ı örnek vermeyin. Onlar dini kalplerinde yaşayamıyorlar. Din hiçbir zaman birbaşkasına baskı yapmayı gerektirmez. Herkesin dini kendinedir kalbinde yaşar. Bir başkasıda sen neden bu dine inanıyorsun diye onu sorgulayamaz. Bu İslam anlayışına terstir.
İslamcı devletler İslamdan uzaklaşan devletlerdir. Hiçbir devlet işine din karıştırılmamalıdır. Vicdan anayasalara aktarılamaz. Türkiye'de bir Şeriat Ülkesi DEĞİLDİR.
Alt 06-06-2007, 15:29
Aday Üye

değerli dostum şeriat ülkesi başlığını sadece belirli kişiler tarafından güdülen insanlara biraz olsun başlarına neler gelecigini göstermek amacıyla actım.... aynı zamanda faşisizme gelince yazımı dikkatli okursan bir üstteki düşünce dogruysa diye bir kabul var sevgiler...

Alt 06-06-2007, 16:27
NedimYilmaz NedimYilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

GOLGE";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili nedimyilmaz git bütün diger din fertlerini(islamdışı) öldür o zaman .....(Emir sonuçta)
*ha birde iradeye inanmıyorsun...
seni hoş karşılıyorum iradesiz bir insan herşeyi yapabilir..
Bu arada hoşgörü dini islam senin dedigine göre kendinizden olmayanları Öldürün diyormuş..bunun bide adı var FAŞİSİZM *
Evet bunu adı faşizm. Ve yukarda ki ayet kuranda yazılıdır, ben uydurmadım.

Burasını anlamadım? Ben neden islam dışıdakileri öldüreyim ki? Ben Kuran'ın Tanrı'dan geldiğine inanmıyorum ki, o emir inananlara söylenmiş bir şey.

Benim dediğime göre değil ayetin deidğnie göre, ayeti ben yazmadım.

Önerilen Siteler