Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 06-05-2019, 12:49
Şüpheci Dinsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şüpheci Dinsiz Şüpheci Dinsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Suruç gerçeği

QSD'nin ele geçirdiği IŞİD'in Türkiye emiri anlatıyor...

mezopotamyaajansi.com (mezopotamyaajansi16.com)

QSD'nin elindeki DAİŞ Emiri İlyas Aydın Türkiye çalışmalarını anlattı

[...]

‘SURUÇ PATLAMASI MİT'İN YÖNLENDİRMESİ İLE OLDU'

Suruç patlamasının nasıl ve kimin gerçekleştirdiğin ilişkin de konuşan Aydın, şunları aktardı: "Suruç patlaması; İslam devletinde dış askeri operasyonları yapan bir birim var. O da Alaqatil Xarîciye (Dışilişkiler) dedikleri bir birim. Bu ekip, Avrupa ve dış yerlerdeki saldırıların hepsini yapan ekipti. İlk saldırı Rakka merkezli olan saldırıydı. Sonraki genel saldırıların hepsi "Yalnız Kurt" dedikleri biçimde yapıldı. Yani örgütle örgütsel değil ama ideolojik olarak bağlantısı olan kişilerin yaptığı saldırılardı. Bu ekip içinde özel bir masa vardı. Mektebil Türki yani Türkiye masası. Bu masa, Türkiye'deki saldırılar ile görevliydi. Türk istihbaratı gibi bir yapının oraya sızıp, deşmemesi mümkün değildi. Bu masa bir yapı kurdu ve bu yapıda şehadet eylemleri yapmaya hazır olan insanlar vardı. Kimileri bunu intihar eylemleri olarak adlandırıyor. O insanlar daha Suriye'deyken, Türkiye'ye gönderilmeden Türk istihbaratı intihar için Türkiye'ye girecek kişilerin listesi diye yayınlıyordu. Onlardan biri de Abdurrahman Alagöz'dü. Suruç patlamasını gerçekleştirendir. Alagöz kardeşler, Suruç ve Ankara patlamalarını gerçekleştiren kişilerdi. Onlar daha Türkiye'ye girmeden fotoğrafları yayınlandı. Bu da çok açık ki Türk istihbaratı bu masaya sızmış. Ve bu masada olup biten her şeyden haberleri var. Türk istihbaratının büyük bir yönlendirmesi oldu. Bu patlama Bağdadi'nin emri ile gerçekleşmedi. O dönem bu yapıdan sorumlu Ebu Zeynep Rakkavi diye bir adam vardı. Dış operasyonların hepsinden sorumlu olan kişiydi. Onun kararı ile gerçekleşti."

* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Alt 06-05-2019, 13:01
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ya çok inanasım yok şimdi Suruç AKPye zarar vermişti çünkü. Başka yerlere de düşerse bakarız.

Kuş beyinleriyle Arapları Kürtlere alternatif getirip belki Arap partileriyle Kürt partilerini karşılaştırma gibi
uzaylı fantezileri yapıyorlardı, tvde de bunları söylüyolardı. Diyarbakırda falan yerleştirebiliriz diye.

Suriyeliler bizim için avantaj diye yırtınıyolardı. Yaptıkları şey o zaten yeni yerleşim birimleriyle.

Afgan göçmenler de şimdi İran'dan Diyarbakır'a bırakılıyomuş günde 400-600 gibi bir sayı veriyorlar.
Eskiden Van'a bırakılıyodu Van'da kalmıyolarmış.

Adamlar çok bilim kurgu meraklısı.

İşid, AKP ve Reis için bir terör örgütü değildir bu kadar basit. Mümkün olsa İşidin içindekileri fraksiyonlara ayırıp
ki zaten öyledir, ayrı isimlerle tanıyıp desteklerler ki zaten destekliyolar.

İHH Suudi İyilik Vakfı ve ABD'nin de süpervayzırlığında. ABD dur dedi durmuyolar şimdi sorun ordan çıktı.

İngilteresinden Türkiyesine her yerden para topluyolar. Düşünün siz paranızı böyle çarçur edeceksiniz eleman besleyeceksiniz
ama asla batmayacaksınız.

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar
Alt 06-05-2019, 13:14
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Türk istihbaratı gibi bir yapının oraya sızıp, deşmemesi mümkün değildi.

aynen ne istihbaratımız var be, mossad 1 mit 2

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar
Alt 20-07-2021, 10:14
Kıdemli Üye

Suruç katliamının yıl dönümü...

* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Alt 20-07-2021, 13:15
Pasteur Pasteur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bu çok hastalıklı bir düşünce!

Kürdistanın kürtlerine(pkk) tarafgirlerin bu memlekette işi ne? Sen terörden taraf ol sonra karşı tarafdakini antitarafgirlikle suçla.
Bu nasıl bir beyindir. Bu nasıl bir akıldır?.

Türkiye devleti aleyhine terör eylmelerinde bulun. Düşmanımın düşmanı dostumdur niyeti ile politika üreten devlete bok at.

Yok öyle bir dünya.

Görende masum kendi halinde vatandaşlara zulm edildi. Hakkı gasp edildi. De, insan hakları savunuculuğu yapıyorlar sanırsın.

Sahi masum insanların gördüğü zulm ve işkenceler ve cinayetlere niye bu kadar duyar kasamıyor; bu kürtçü sözde insan hakları nağrası atan örgütcüler?
Alt 20-07-2021, 13:33
antkanser antkanser isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bacon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu çok hastalıklı bir düşünce!

Kürdistanın kürtlerine(pkk) tarafgirlerin bu memlekette işi ne? Sen terörden taraf ol sonra karşı tarafdakini antitarafgirlikle suçla.
Bu nasıl bir beyindir. Bu nasıl bir akıldır?.

Türkiye devleti aleyhine terör eylmelerinde bulun. Düşmanımın düşmanı dostumdur niyeti ile politika üreten devlete bok at.

Yok öyle bir dünya.

Görende masum kendi halinde vatandaşlara zulm edildi. Hakkı gasp edildi. De, insan hakları savunuculuğu yapıyorlar sanırsın.

Sahi masum insanların gördüğü zulm ve işkenceler ve cinayetlere niye bu kadar duyar kasamıyor; bu kürtçü sözde insan hakları nağrası atan örgütcüler?
embesil..
Alt 20-07-2021, 15:42
Kıdemli Üye

Arada bir troller, komplocular, ırkçılar, dinciler, misyonerler üye oluyor. İlk defa bir bitkinin üye olduğuna tanık oluyorum. İnsanlık için talihsiz, bitkiler için tarihi bir an.

Alt 20-07-2021, 19:35
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

7 haziran 2015 seçimleri
1 kasım 2015 seçimleri

Bu iki seçimin ne anlama geldiği
Bu iki seçim arasında neler yaşandığı
Yaşananların kimler eliyle organize edildiği
Devletin ve hükümetlerin neden en örgütlü en güçlü en acımasız terör örgütleri olduğu bilinmezse
Bu bilgisizlik üzerinden yaşadığı dünyayı yorumlamaya kalkan boş tenekelere,
bitki demek bitkiye hakaret olur

7 haziran-1 kasım süreci devlet terörünün en aleni yüzsüz ve kanlı dönemidir
Alt 20-07-2021, 22:21
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
7 haziran 2015 seçimleri
1 kasım 2015 seçimleri

Bu iki seçimin ne anlama geldiği
Bu iki seçim arasında neler yaşandığı
Yaşananların kimler eliyle organize edildiği
Devletin ve hükümetlerin neden en örgütlü en güçlü en acımasız terör örgütleri olduğu bilinmezse
Bu bilgisizlik üzerinden yaşadığı dünyayı yorumlamaya kalkan boş tenekelere,
bitki demek bitkiye hakaret olur

7 haziran-1 kasım süreci devlet terörünün en aleni yüzsüz ve kanlı dönemidir
Bu tespitiniz/teşhisiniz 5000 yıl önce ilk devletin kurulduğu Sümer'de bile yapılmış.
5000 yıldır insanlar devletlere isyan ediyorlar ama 5000 yıldır devleti yüceltmek için ya da devleti ayakta tutmak için ellerinden geleni de yapıyorlar.
İnsanın içinde bulunduğu bu PARADOKS o kadar aleni, o kadar bariz ki, devletle beraber ortaya çıkarılan dinde de DÜALİZM olarak kendini göstermiş.

Yeter khaos. Devlete karşı olduğunu anladıkta, ne zaman insana karşı duracaksın, mesele bu.

İnsanın ne kadar acımasız/vahşi bir canlı olduğunu ne zaman idrak edeceksin?
Bu konu mesela. Suruç.
İnsanların şöyle düşündüğünü düşünemiyor musun?
Bir yerde bir katliam oluyor, insanlar hemen kimlerin öldüğünü soruyorlar, merak ediyorlar.
''Bizden mi değil mi?'' diye soruyorlar aslında.
Kendilerindense üzülüyorlar, feryat ediyorlar. Düşman gördükleri kesimdense ''oh olsun'' diyorlar. Yabancılarsa umursamıyorlar.
Her insan böyle.

Sen hâlâ devlet şudur budurdasın.
Alt 20-07-2021, 22:45
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ahlaklı, muhabbet etmek mi istiyorsun

Devlete karşıymışım da insana neden karşı değilmişim!!
Bu soru sandığın kadar anlamlı değil.
Sen hiç insan öldürdün mü
Tamamen yanmış bi bebek gördün mü
Yanında senle konuşan bi adamın kafası dağılıp et ve beyni suratına yapıştı mı

İnsanı ve uygulayabileceği vahşeti de
Koşullara ve yaptığı seçimlere göre
İnsanın potansiyellerini gayet de iyi bilen,
İnsan kelimesini aceleci genellemeyle senin gibi mutlak negatif ya da naif humanistler gibi mutlak pozitif görmeyen biri olabilirmiyim!

Boşver onu bunu
Devletler teroristtir
İktidar ilişkileri insanı çirkinleştirir
Bu kadarında hemfikir olalım yeter

Şopi'den ya da niçe'den öğrenmedim ben insanı
55 sene: yarım asırdır gözlemliyorum bu türü
İstersen bana akıl vermeye kalkma

Önerilen Siteler