13-06-2007, 10:00
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
fettoştan son inciler...
‘Eli kanlı insan bozması’ diye buyurmuş!
Kim buyurmuş?
Fetullah Gülen.
Kimler için buyurmuş?
Türk milleti diyenler, vatan, bayrak, bağımsızlık, ülke, ülkü diyenler için.
Daha?
Din, iman ve Kur’an diyenler için.
Nerde buyurmuş?
Kendi yayın organı olan haftalık Aksiyon dergisinin 16 Nisan 2007 tarihli nüshasında.
Buyursun bakalım:
“Türk Milleti” diyen, “vatan, ülke, ülkü, bayrak” sözlerini dilinden hiç düşürmeyen ve hatta “din, iman, Kur’an” fedaisiymiş gibi arz–ı endâm eden bir sürü eli kanlı insan bozması var meydanlarda. Bunlar “millî ruh” diye diye milletin önüne kuyular kazıyorlar, ‘ruh kökü’nden bahsederken milletin kökünü kesiyorlar ve toplumu ruhsuzlaştırarak, kalbsizleştirerek kimseye sezdirmeden en sinsi planlarını uygulayabiliyorlar.”
Bu muhteremin(!) ABD hakkında böyle bir ifade kullandığını duyan gören var mı?
Hayır.
Aslında eli kanlı olan kim?
Amerika’nın elinden, ayağından hem Afganistanlı, hem Iraklı hem de Müslüman Türk milletinin kanları damlamıyor mu?
Türkiye’de vatan, bayrak, ülke, ülkü, din, iman, Kur’an diyenler kimin, kimlerin kanını dökmüş ki hem elleri kanlı hem de insan bozması oluyorlar?
“Vurana elsiz gerek/Sövene dilsiz gerek” mısralarını dilinden düşürmeyen sayın Gülen’i bu kadar kızdıran nedir acaba?
Bildiğimiz kadarıyla Türkiye’de yükselen milliyetçilikten, emperyalizmin her çeşidine karşı yükselen milli haykırıştan ABD ve AB çevreleri rahatsızdır. Onların küresel oburluklarına ot tıkayan bir refleks olduğu için bu rahatsızlıkları nda haklı sayılabilirler. Fakat, Türk milletine, bu günlerde de Türk diline hizmet iddiasındaki Gülen Efendi’nin rahatsızlık nedenini anlayamadık.
Ocağında oturduğunuz ülke tarafından, dört yıldan beri Bağdat bombalanıyor sesiniz çıkmıyor, Basra, Felluce, Telafer, Samarra, Musul, Kerkük bombalanıyor soluğunuz çıkmıyor, bir milyon Müslüman katlediliyor, yüz binden fazla Müslüman kadının–kızın namusu kirletiliyor susuyorsunuz, Amerikanın bomba ve silahları ile Türkiye’nin başkentinde insanlar katlediliyor, sınır bölgelerinden sürekli şehit tabutları geliyor görmüyorsunuz ve fakat bütün bu cinayetlere karşı “yeter artık” diye sokağa çıkanları “eli kanlı insan bozması” diye ilan ediyorsunuz.
Bildiğimiz kadarıyla binlerce yıllık Türk örfü ve geleneği böyle bir anlayışı lanetliyor. Türk milleti şiirlerinde, destanlarında; “Zulmü alkışlayamam zalimi asla sevemem” diye haykırıyor.
Son ve yegane din olan İslam ve son kitap Kur’an ve son dinin Peygamberi Muhammed Aleyhisselam da böyle bir anlayışı kesinlikle ve asla onaylamıyor.
Ziya Paşa’nın dediği gibi; “Evvel yok idi iş bu rivayet yeni mi çıktı?”
Aziz Karaca
açıkistihbarat.
|

13-06-2007, 10:17
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Re: fettoştan son inciler...
“Türk Milleti” diyen, “vatan, ülke, ülkü, bayrak” sözlerini dilinden hiç düşürmeyen ve hatta “din, iman, Kur’an” fedaisiymiş gibi arz–ı endâm eden bir sürü eli kanlı insan bozması var meydanlarda. Bunlar “millî ruh” diye diye milletin önüne kuyular kazıyorlar, ‘ruh kökü’nden bahsederken milletin kökünü kesiyorlar ve toplumu ruhsuzlaştırarak, kalbsizleştirerek kimseye sezdirmeden en sinsi planlarını uygulayabiliyorlar.”
Doğru söze ne hacet ..
"Yeryüzünde hic bir insan toplulugu, biribirinden daha asagi, daha önce ve daha antik degildir. Tümü de insanin dogaya yüksek uyumunu geleneksellesmis kültürel yasamin binlerce yillik ürnünü temsil eder." Gordon Schild.
|

13-06-2007, 12:39
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
konuyu dağıtmak istemem fakat demin bir video izledimm tüylerim ürperdi !! bakmaz olaydım..
ırakta bir adamı yakalmışlar koyun gibi kestiler .. söylerken bile tüylerim ürperiyor !! bide ALLAHU EKBERRR ! diye bağırmazlarmı !! lanet olssun !!
bunlar insan değil !! islamın özüde bu zaten ...insanlığından utansınlar !!
( içinizi karartmak istemzdim afedersiniz)
NO GOD
NO RELIGION
"İnsanların varlığını belirleyen şey,
onların bilinçleri değildir; tam tersine,
onların bilincini belirleyen, toplumsal varlıklarıdır."
K. Marx
|

24-06-2007, 01:07
|
|
|
bravo fettullah gülen'e. (fetoş demek ayıp bir şeydir, yasalarda hakarete geçer lütfen dikkat.)
ırakta bir adamı yakalmışlar koyun gibi kestiler .. söylerken bile tüylerim ürperiyor !! bide ALLAHU EKBERRR ! diye bağırmazlarmı !! lanet olssun !!
benim ülkem işgal altında ise ve bu işgalden yararlanmaya kapitalizmin evladı olan tüccarlar geliosa değil kafasını kesmek, pastırma yaparım.
|

24-06-2007, 01:22
|
|
Üye
|
|
|
|
Sevgili enkidu..
Siz ne sinirle onu pastırma yaparsanız yapın veya ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin..
Bu işte yanlış bir şeyler var..
Savaş hiç bir zaman doğru olmamıştır..
İnsan öldürmekte öyle..
Bana göre en son uğranılması gereken, en acizlerin çözümüdür..
Ben sizin türkeşçi kafatasçılardan veya cihatçı radikal islamcılardan bir farkınızı göremem..
Eğer bana birini rahatça öldürebilirim derseniz..
Neden ne olursa olsun..
Bu işin özrünüde mazeretinide kabul etmem.
İnsan öldürmek en büyük suçtur bana göre..
Ve dünyada bir insanın yapması gerekn en son şey..
Elbette işin içinde bir savaş varsa kendini koruman gerekiyorsa savaşırsın..
Ama yine de insan öldürmeyi hiç bir şekilde bana haklı gösteremezsin.
Zaten işin özünde savaş yanlış,
yanlışın içimde doğru aramak ise insanoğlunun en büyük hatası..
Sen sofusun, hep dinden dem vurursun;
Banada sapık, dinsiz der durursun.
Peki, ben ne görünüyorsam oyum;
Ya sen? ne görünüyorsan o musun?
|

24-06-2007, 15:11
|
|
|
Ben sizin türkeşçi kafatasçılardan veya cihatçı radikal islamcılardan bir farkınızı göremem..
görmek istemezsen görmezsin ama fark vardır. örnek gösterdiklerin ezmek için insan öldürüyor, ırak'ta kiler ezilmemek için.
o zaman sana kalırsa kuvay'i milliye'de kötü bir örgüttü. asil milletlerden insan öldürdüğün zaman terörist, ortadoğu'yu kana buladığın zaman demokrat...
|

24-06-2007, 17:50
|
|
Üye
|
|
|
|
görmek istemezsen görmezsin ama fark vardır. örnek gösterdiklerin ezmek için insan öldürüyor, ırak'ta kiler ezilmemek için. (enkidu)
çok doğru bir tespit tebrik ederim.
barış türküleri söylemek güzel lakin bizi öldürmek için yurdumuza gelenleri de bu türkülerle kaşılayacak diiliz heralde tabiki ölücekler.insanların vatanlarını canlarını özgürlüklerini savunmasında ben bir sakınca göremiorum ama taaa allahın amerikalısının ötelerden gelipte insanları katletmesi ne kadar acımasızca bi de onlara karşı sevgili amerika barış en ii çözümdür mü denir ne anlar onlar yaa..
|

24-06-2007, 18:03
|
|
|
çok doğru bir tespit tebrik ederim.
barış türküleri söylemek güzel lakin bizi öldürmek için yurdumuza gelenleri de bu türkülerle kaşılayacak diiliz heralde tabiki ölücekler.insanların vatanlarını canlarını özgürlüklerini savunmasında ben bir sakınca göremiorum ama taaa allahın amerikalısının ötelerden gelipte insanları katletmesi ne kadar acımasızca bi de onlara karşı sevgili amerika barış en ii çözümdür mü denir ne anlar onlar yaa.. (eunike )
sonunda benden olan biri. *  *
|

30-06-2007, 09:28
|
|
Üye
|
|
|
|
Feto için ömür boyu hapis yatacak dediler.
Bugün kitapları, gazeteri, kasetleri milyonlar satıyor.
Öğrencisi RTE için muhtar olamaz dediler.
Başbakan oldu, neredeyse Cumhurbaşkanı ataması yapıyordu. Belki de atayacak?(Allah korusun , CC Okocha korusun)
Yasaklar mı kalkıyor, yoksa suçlar mı meşrulaştırılıyor?
En Allah'sızca hareketler Allah'lı insanlardan gelir. Çünkü 'Allah' onların kriteridir.
|

21-08-2007, 17:41
|
|
Üye
|
|
|
|
İlk defa F. Gülen'e hak verdim doğrusu.. Birbirini tanımayan insanlar bile sebepsiz yere birbirlerinden nefret ediyorlar. Türkler Kürtlerden, Kürtler Türklerden, Türkler Ermenilerden, Ermeniler Türklerden, dinliler dinsizlerden, dinsizler dinlilerden ve hatta dinliler diğer dinlilerden... bu böyle sürüp gidiyor. Örnekler inanılmaz şekilde çoğaltılabilir.
Geçen gün işim dolayısıyla Denizli'nin Çardak ilçesindeydim. Orada tanıştığım kişilerle konuşurken birden bir arbede oldu ve koşuşturmalar başladı. Sonradan öğrendiğim üzre Çardak'a Bozkurt'lu biri gelmiş ve onu döveceklermiş. (Bozkurt, Çardak'a komşu bir ilçe) Düşünsenize Ulusal ve uluslar arası kavgaların arasında böyle küçük bir coğrafyada bile sebepsiz bir nefret örneği ve ne acı ki Anadolu bunlarla dolu. Neredeyse her ilçe , her kasaba, her köy komşusundan nefret eder durumda.
Nedir bu fanatizmin sebebi?
|