Barlas kardesim,söze nasil baslayayim bilmiyorum.Öncelikle uzun bir aradan sonra saygilarimi sunar aydinlik mücadelesine verdiyin emekden dolayi önünde saygiyla egilmem secde ederim

(yobazlar catlasin)...
Önce surdan baslayalim,encinsel nedir? bildiyim kadariyla iki hemcinsin birbirine cinselyönden ilgi duymasi (su an bildiyimi yaziyorum yanlisda olabilir) burda alan memnun veren memnun,,hicbir suc unsuru yok...
Bu diyanetin özlediyi ve getirmeye calisdigi seriatin hüküm sürdüyü afganistanda dünyanin bildiyi gibi kücük cocuklar dansöz elbisesi giydirilip fuhusa zorlaniyorlar, bu o.....cocuklarinin (herzaman kisalticagim icin ****** cocugu olaran deyil osmanli cocugu olarak anlasilmasini isterim) buna karsi kücücük bir parmak oynatmisligi varmi? bunuda cok merak ediyorum,,varsa birileri anlatsinda bilelim..
Suc nedir? önce burayi inceliyelim,,mesela cocuk yasda birini rizasi olmadan (cocugun rizasi olmaz orada ayri bir konu cocuklar hertürlü kötülükden korunmalidir) evlilik adi altinda birinin koynuna sokmak ve tecavüzüne ortak olmak suc deyil ama diyer tarafdan iki yetiskin insanin ne yaptiklari suc..Bu nasil mantik yahuu..ulan o...cocugu senin ayse annen daha bebekken senin peygamber sandigin adamin altina verilmis oda onu cinsel yönden istismar etmis sen önce buna karsi dur sonra git escinselle ugras..
Yanlismi düsünüyorum barlas? varsa düsüncede bir yamuk söyle bilelim
https://www.ensonhaber.com/galeri/af...a-zorlaniyor#2 buda diyanetin getirmek istediyi peygamber ahlakina sahip olan afganistandaki seriat rejimi...
Benden diyahete bir mesaj götür,,,bir kadinin yada erkegin biryerlerine özgür iradesiyle birsey sokmasi suc deyil ama baskasininkine zorla sokmasi suc,,Diyanet önce allahlarinin hükümsürdüyü bölgelerde tecavüze ugrayan cocuklari kurtarsin..Oralarda o cocuklara giren hersey özünde inandiklari (inandiklari falanda yok cünkü ,din siradan insanlara gercek aydinlara yalan o....cocuklarina kullanislidir) allaha giriyor haberleri yok...
Yav barlas günahimiz neydide insanligin varoldugu bu kadar zaman diliminde gele gele islaminkine denk geldik?

bu ne bokdan bir sans

sen ne diyon bu konuda diye sormuyacam cünkü calismalarin ve verdiyin emek herseyi anlatiyor..Saygilar sunar hasretle heriki ellerinden öperim