Adnan Oktar'ı ağlatan karar! 9 bin 803 yıl hapis cezası.
Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddiasıyla yargılanan Adnan Oktar ve 13 müridi 9 bin 803 yıl 6'şar ay hapis ve 400'er bin TL cezaya çarptırıldı. Kararın okunmasının ardından müştekiler ‘Ohh Adnan Ohh' diye tezahürat yaparken, salondan jandarma eşliğinde çıkarılan Oktar gözyaşlarını tutamadı.
ADNAN Oktar organize silahlı suç örgütüne yönelik 78'i tutuklu 236 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Silivri'de görülen karar duruşmasına, Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu sanıklar katıldı. Karar günü için yüzlerce kişi de Silivri'deydi. Adnan Oktar salona getirilirken kendisini alkışlayanlara el sallayarak karşılık verdi.
FETÖ'YE YARDIMDAN DA CEZA ALDI
Mahkeme Adnan Oktar'ın ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, ‘siyasal veya askeri casusluk', ‘FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım', ‘7 kez çocuğun nitelikli cinsel istismarı', ‘27 kez nitelikli cinsel istismar', ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', ‘eziyet', ‘eğitim hakkının engellenmesi', ‘kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi' ve ‘tehdit' suçlarını işlediğine kanaat getirerek önce 1075 yıl hapse mahkûm etti.
Mahkeme, Oktar'la birlikte örgüt yöneticileri Tarkan Yavaş, Mehmet Noyan Orcan, Halil Hilmi Müftüoğlu, Bora Yıldız, İbrahim Tuncer, Ulviye Didem Ürer, Aylin Atmaca, Alev Babuna, Merve Büyükbayrak, Sinem Hacer Tezyapar, Yeliz Sucu, Ayşegül Hüma Babuna ve Fatma Ceyda Ertüzün'ün cezalarına örgüt üyelerinin de cezalarını ekleyerek toplamda 9 bin 803 yıl 6'şar ay hapis ve ayrı ayrı 400 bin lira para cezası verdi.
Örgütten ele geçen araçlar, taşınmazlar, ziynet eşyaları ve silahlar ile A9 televizyonu ve internet siteleri dahil şirketlere el konuldu. Televizyon ve internet sitelerinin kapatılmasına hükmedildi.
Cezaları orantılı buldum. 1000 sene normalde ona bir şey yapmaz. Eğer ona inananların bir kısmının düşündüğü gibi Mehdi, Mesih gibi niteliklere sahipse zaten sağlam bir duayla içerden şak diye kurtulabilir.
Yalnız, eğer Mehdi, Mesih filan değilse o zaman ciddi sıkıntı var.
Konu Singularity tarafından (12-01-2021 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
iste böyleee.
Dedimya, 2023 secimlerinde CUHAPE kazandimi ,bir AFLA tümü serbest kalir.
Yahutta AKP secime girmeden genel af cikarir,hepsi serbest kalir.
Secim bizimkilere neler yaptirmaz.
Cezaları orantılı buldum. 1000 sene normalde ona bir şey yapmaz. Eğer ona inananların bir kısmının düşündüğü gibi Mehdi, Mesih gibi niteliklere sahipse zaten sağlam bir duayla içerden şak diye kurtulabilir.
Yalnız, eğer Mehdi, Mesih filan değilse o zaman ciddi sıkıntı var.
Bu tip cümleleri tehlike savuştuktan sonra yazmak bir şey ifade etmez.
Foruma 2011 yılında katıldığınızı görüyorum.
Bu tip cümleleri 2011 yılında. Feto &Oktar el birliği ile bu forumu kapattırmak dahil her yaptığı luzumsuzluklar için tek cümle kuramayanların fikir ifade etmeleri korkaklık bile değil fırıldaklık olarak değerlendirilir.
En iyisim bu mesajınızı yönetime sildirip , tüm turan dursun formundan. Geçmişe dönük özür dilemeniz gerekiyor.
Bu tip cümleleri tehlike savuştuktan sonra yazmak bir şey ifade etmez.
Foruma 2011 yılında katıldığınızı görüyorum.
Bu tip cümleleri 2011 yılında. Feto &Oktar el birliği ile bu forumu kapattırmak dahil her yaptığı luzumsuzluklar için tek cümle kuramayanların fikir ifade etmeleri korkaklık bile değil fırıldaklık olarak değerlendirilir.
En iyisim bu mesajınızı yönetime sildirip , tüm turan dursun formundan. Geçmişe dönük özür dilemeniz gerekiyor.
Fırıldak olmak korkaklıktan daha utanç vericidir.
Forumda eski olabilirim ama sosyo politik olaylarda daha önce yorum yapmadım. Açtığım konulara bakarsanız hepsi teorik konulardır ve hiç birisi sosyal konularda değildir. Benim çizgim belli, net. Yönetimde sağlam yerlerde tanıdıklarınız olmalı ki hakaretlerinizin dozunu artırıyorsunuz. Gerçekler canınızı sıkıyor olmalı. Sizin hakaretlerinizi hak etmediğime inanıyorum, özür dilemeniz gerektiğine inanıyorum, ama yönetimde sağlam tanıdıklarınıza güvendiğiniz için bunu yapmayacağınızı da ön görerek ve bu nedenle sizi üzülerek engel listeme ekliyorum.
Çizgin bellide , daha önce politik konulara değinmeye sen ŞİMDİ niye deginiyorsun?
Bu demek oluyor ki , neyü düyü belirsiz , esen rüzgara göre şekil alan karektersiz bir simulasyonsun! Seni yazıp kodlayan böyle yapmış diyebiliriz. Simule diye iddia eden sensin , itirazda edemezsin.
Levh
"Yönetimde sağlam yerler" diye bi cümle kuran adam
1- yönetimdekilere iftira ediyodur
2- yönetimdekileri proveke ediyodur
3- üyenin olası cezayı göze alarak düşüncesini ifade ediyor olma olasılığını görmezden geliyodur
Bu cümle üzerinden konum almak son derece yavşak bir politikadır ve geçmişte defalarca örneği görülmüştür
Ps= simülasyonumuzda adına psikyatr denen nesneler de üretildi. Şizofreni buguna düşmüşsün.Bugdan kurtulmana yardım edebilirler.
İgnore listini seveyim senin
3 numara boşsa tailip olduğumu söylemek isterim