Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Aktüel Haberler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-09-2021, 11:40
Pasteur Pasteur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Bir mesele bu kadar mı güzel anlatılır arkadaş! (Y. Özdil)

Yılmaz Özdil: Falakafikasyon – Sözcü Gazetesi (sozcu.com.tr)

Şu topraklarda aynı algı düzeyinde yurttaşlarının olması güzel şey!.

Her ne kadar Yılmaz Bey' in din konusulu kaleme aldıklarında aynı lezzeti alamasamda, durum bu...

Dine bulanma, gel canımı ye, sayın Özdil...

Falaka mevzu başka yorumlanamazdı.

Adamı gitmişler şikayet etmişler...

Ula adam bildiğin mazlumu getirin bana:

Alt 10-09-2021, 11:47
Üyeliğini Sonlandırmış

Aynı konudan iki tane açılmış. Sistemsel arıza var sanırım. Lütfen birini silelim.
Alt 10-09-2021, 21:06
Üyeliğini Sonlandırmış

Demişiz, asrın liderimiz şaak diye gene salvoları çekmiş:

"Enflasyonu kontrol altına alıp, fahiş fiyatların önüne geçeceğiz"

''BÜYÜMEDE REKOR ÜZERİNE REKOR KIRIYORUZ''
''Büyümede rekor üzerine rekor kırıyoruz. Yıllık ihracatımız 207 milyar doları geride bıraktı'' diyen Cumhurbaşkanı, Merkez Bankası rezervlerinin 118 milyar doları bulduğunu belirtti.
Enflasyon mesajı da veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız'' dedi.

.

30 senede maaşlar gr artmamış, enflasyon hep artmış sanırsın bu ülkenin insanı dolarcıkla maaşını alıyor. Dolarcıklarla yapıştır işlet ile milletin adamlarını büyütmeye devam ediyor.

Büyüyen biri var bakın orası gerçekten doğru. O da meşhur 5 li çete ve ihaleleri paslayanları...
Alt 10-09-2021, 21:15
Üyeliğini Sonlandırmış

Murat Muratoğlu: Hayaller büyüme gerçekler fakirleşme! – Sözcü Gazetesi (sozcu.com.tr)

Ben saolsun gerçek milletin köşe yazarlarınca aydınlanıyorum. M.Muratoğlu beyi de tavsiye ediyorum...

Murat Muratoğlu: Bu kitle ne güzel kitle ne kitlersen kitle! – Sözcü Gazetesi (sozcu.com.tr)

Daha nasıl anlatsınlar, e be size müstehaklar?

Neyse benim karnım tok bu uçuyoruz, akçıyrouz... AB, ABD, ÇİN, RUS bizi kıskanıyyy masallarına v.s.
Alt 22-09-2021, 00:08
Üyeliğini Sonlandırmış

Yılmaz Özdil: İnsani öyle mi? – Sözcü Gazetesi (sozcu.com.tr)

Sayın, Özdil' in gene Atatürk OKB' si tuttmuş...

Yanlız burada bir çözümleme hatası söz konusu. Erdoğan gibi dış mihraklar mihraklar diyip, sorunu yabancılara yıkmışlar.

Hiç alakası yok efendim.

Bizim işimize geliyor money money' ler. Yabancıların verdiği paraların %10' u yabancıya, ihtiyaç sahibine harcanmış olsun, ben çıkar forumun ortasında eşek gibi anırmassam insan değilim...

Nerede görülmüş Erdoğanda, önce sonra, dış ülkelerden gelen hibelerin yerine ulaştığı?

Hem ne alaka? Sığınmacıları biz tutalım diye bize AB ne demeye para yollasın. Sen salsan da adamın sınırı bizimki gibi yol geçen hanımı? Daha yunan sınırını aşamıyorlar. Alaman malaman ne alaka? Yılmaz beğin sığınmacılık, iltica kanunlarından haberi yok sanırım. Öyle kara yolu ile, macaristana bile kapı atamaz o mülteci. Doğru sana(ilk sığındığı yere) posta. Prosedür, kanun bu!.

Hülasa, yabancının "bunları salmayın size para verelim" diye bir şey yok. Aksine bizim(akape) inşaat rantiye/şantiyesine, 5 li çeteye, 5-10 milyon mültecinin alet edilmişliği söz konusu. Gelsin moneycikler... Hem güvenli bölge açdınız işte. Madem öyle götürün sınırdan öte yerleştirin, okul yapın okutun. İsterseniz muhammex'i sokun müfredata bize ne, orayada batı mı engel oluyor? Yook. Sanki batıyı dinliyorsunuz, batı sizi bağlıyor("AİHM kararı bizi bağlamaz, tanımıyorum" RTE ).

Akapenin esasında bunlara bakışı tamamen duygusal. Sefasını akape ve mütait yandaşları sürüyor. Cefasını akapeye oy vermiş fakirler dahil herkes çekiyor. Suriyelilere de yazık. Onlar da sömürülmüş oluyor. Gelen yardımlar çok büyük paralardır. Bu paralarla bir komünist 10 milyon kişilik, kendi kendine yeten akıllı şehir kurardı...
Alt 03-10-2021, 16:33
Üyeliğini Sonlandırmış

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...rkezi-6684380/

Ülke değil tımarhane mübarek.
Alt 20-10-2021, 14:54
Üyeliğini Sonlandırmış

Yılmaz Özdil: » Sadat'a muhabbet Sedat'a müebbet – Sözcü Gazetesi (sozcu.com.tr)

Bak Yılmaz bey,

Muhalefetler iktidar olur; Sapdöner, keser döner... misali döngü olur. Bu ülkede başka bir şey olmaz.

Bu ülkede bunları yapanlar "zübükler", "kraldan çok kralcılar" dır. Kutsal devlet olgusu devam ettikçe bu sonuç hiç değişmeyecektir.

Kılıçdaroğlu' nun(CHP) bürokrasininde diğerinden aşağı kalır yanı yoktur. Çok değil bundan 10-15 sene önce bir karikatürist engelli ücreti karşılığında mesleğini icra etmiş. Kılıçdaroğlu' nun hukukcuları kadın engelliye hakaret davası açmışlar.

Bu mu demokrasi, ifade özgürlüğü anlayışı?

İşte bu sebepden sandığa gidip hiç kendimi yoramam. Benim rey vereceğim adama da sizler(çoğunluk) yanaşmayacağınız için. Siz bilirsiniz. Döngü;"... hesap dönere" gider yani. Buradan hukuk devleti, insan gibi yaşam bekleyenlere bir şey çıkmaz yani...

Ha akp, ha chp!

Elbet koalisyonlar bundan iyidir. Orada hem fikiriz. Hukuk içi olmak kaydı ile... Örnek Merkel hükümeti.
Alt 20-10-2021, 15:05
Üyeliğini Sonlandırmış

» Erasmus'a gönderdiğimiz öğrenciler ortada kaldı - Son dakika haberleri (sozcu.com.tr)

Neymiş efenim, AB hibeleri öğrencilere verilmemiş.

İyi dua etsinler, devlet bir de bunlara sebebsiz zenginleşme davası açmamış. bkz: "mavi marma yakinleri"

Gençler yaşınız genç oh mis...
Yapın bir irtica başvurusu, kurtarın kendinizi...

Birilerinin şahsına yapılan hibeleri iç eden başka bir yer daha bulamazsınız. Böyle devasa kurumları olan bir tazimanya hükümeti daha yok. Yok yani... Gerçke bu!.

Deprem olur AB hibe yollar, bunlar memur maaşı öderler. Hoş bu gasbı, senin belki ebeveynlerin seyretti. Şimdi aynısını sana yapıyorlar işte... Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan ebeveynin cezasını sen ödeyecek değilsin elbet. Benden büyük tavsiyesi, ben halk tabiri ile dilsiz şeytan olamıyorum. Ben insanlık görevimi yapıp uyarıyorum. Sonra, fırsat bulmuşken ve de bilale anlatır gibi açıkça anlatılmasına rağmen kafaları taşlara vurmayasın diye... Beni gençken vede yardıma gerçekten ihtiyacımda var iken, kimse böyle açık açık uyarmadı... İmkan bulursanız, kalın. Benden uyarması.
Alt 10-11-2021, 14:55
Üyeliğini Sonlandırmış

Yılmaz Özdil: Aleykümselam – Sözcü Gazetesi (sozcu.com.tr)

Söz uçar, yazı kalır. ( Özdil' e reddiye )

Özlemle ve saygıyla anıyoruz.
Alt 19-11-2021, 15:51
Üyeliğini Sonlandırmış

Yılmaz Özdil: Limon – Sözcü (sozcu.com.tr)
Kısa öz, süper, 10 üzerinden 9,5' lik yazı- anlatı.

Yılmaz Özdil: Hâlâ "faiz sebep" diyor – Sözcü (sozcu.com.tr)

"Faiz bir dünya gerçeğidir"(!) ilave edelim.

Önerilen Siteler