Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı > Forum Kirleri

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-11-2021, 14:06
Pasteur Pasteur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Hakaretçi filozof ve görmezden gelen forum yönetimi

https://turandursun.com/forumlar/sho...t=42973&page=2 15,17,19' uncu postlar.

Burada dinci üyeniz, "kuş beyinli, kalas" ve diğer bir başlıkta bütün ateistlere hakaret etmiştir. Rapor ettim elinize ulaşmadı mı? Yoksa yargı kararlarınca açık hakaret olan bu cümleler tarafınızca hakaret kabul edilmemektemidir, sayın yönetim? Bu şahıs burada fikir veya bilgi paylaşmıyor. Ki, hakaretlerine rağmen hoşgörebilelim. Bilmem, anlatabiliyormuyum?

Ayrıca bu şahıs kalbin idrak organı olduğunu iddia etmektedir. Sonra ben öyle bir şey demedim(kalp ve beyinle bilmek) diyip, kıvırtmaktadır. Diğer dinciler gibi bilgi kirliliği yapmaktadır. Kalbin işlevinin bilmek olduğunu işin içine beyini de katarak kamufle ettiğini sanmaktadır. Yermi bu ucuz numaraları ateist?

@Tolonbey' e dinciye hakaret etti diye ceza veren yönetim, ateiste hakaret eden hurafe zihniyeti neden görmezden gelmektedir?

@şüphecidinsiz' i ikinci kez istifaya davet ediyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın kimsenin koltuğunda gözümüz yok. Hiç bir zaman hiç bir sanal veya gerçek yönetimde gözüm olmadı. Yöneticilik öyle düzgün yazmak, okumakla olsaydı ninem de dede olurdu.Vesselam. .)
Alt 27-11-2021, 14:12
Pasteur Pasteur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

filozof Diyor ki
Siz teist/ateist ikiz dingiller tanrı var mı yok mu diye birbirinizi yerken, biz gerçek bir İlahi bilgeliğe eriştik O yüzden senin gibi kalaslar ve din ile cahilleşenlerin gözüne sokuyoruz bu gerçekleri siz kibir bataklığında debelenmeye devam ederken, tereciye tere satmaya çalışma 15 IQ'unla o yüzden yani

https://turandursun.com/forumlar/sho...t=42976&page=2 post : 14

Gözlük vereyim mi?

Bu haseble bu şahsın ceza falan alması değil, dün banladığınız kandırıldık nickli üye örneği banlanması gerekir.
Alt 27-11-2021, 14:23
Filozof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Filozof Filozof isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Dur ben de sana gözlük vereyim. Bilmediğin konulara atlayıp deli, yalancı muamelesi edersen ben de böyle deli ederim seni Bunlar hakaret değilseler, benim de sana soytarı, kuş beyinli demem hiç hakaret değiller Ne oldu aforoz mu etmeye çalışıyorsun hayali ateist forum tarikatından Ancak yargı tek taraflı işlemez çocuk, çocuk gibi ağlama oturduğun yerden Ne demiştim sana, kibredenler sürekli gıybet ederler, ben o konunun üzerinden 3 video daha hazırlayıp içerikleri genişlettim ve senin yalancı, deli söylemlerini düşünmedim bile, sen hala gıybet derdindesin

Pasteur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evrenin başı yok sonu yok.

Sana sanrı(ilahi) üfleyen, akıl hastanedekilerine bol bol üflüyor zaten. Sanrılardan, felsefeden hakikat meydana gelmez.

Varsa bilimsel delillerin dök ortaya. Yoksa susmalı, zrıvalamalısın. İnsanları kandırmaya yeltenmemelisin. Maniple etmemelisin. Bu davranış insan ahlak ve etiğine aykırıdır.

Önerilen Siteler