Re: orangutanlar sanılandan zeki...
Söz hayvanlardan açılmışken şöyle bir konuyu da gündemimize alırsak sanırım kötü fikir olmaz.Eğer tabiatı seviyorsanız ve her canlının bu dünyada yaşama hakkı olduğuna inanıyorsanız herkes bunu mutlaka yapmalı.Ben bunu evimdeki balkona su koyarak alıştırdığım kumruları seyrederken aldığım hazzın benim için anlatılamaz olduğunu siz forumdaşlarımla paylaşmak istedim ve hatta çalıştığım iş yerinde de bunu yaptım.Çok zahmetsiz olduğunu her dakika ziyaret edilen bir yer olmasının insana mutluluk verdiğini tekrar söylemek istiyorum.
Onlar için su koymayı unutmayın...
Hayvanseverler herkese çağrıda bulunarak, “sahipsiz hayvanları susuz bırakmayın” mesajını veriyor.
İSTANBUL - Su sıkıntısı ve sıcakların bir başka boyutu da sokak hayvanlarının hayatlarının tehlikeye girmesi... Bu nedenle hayvanseverler hayvan seven, bakan veya bakmayan herkese çağrıda bulunuyor: “Lütfen sokakta, yalnız yaşayan canlılara bir kap su koyalım. Ve her gün boşalan kaplarını tazeleyelim...”
''..halk kimden tiksinir? Serbest ruhtan, zincir düşmanından, tapmayan adamdan, ormanda yaşayandan...Nietzsche
|