Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-08-2007, 00:53
zelzeleci zelzeleci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Halk nedir?

Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla;

* * Markete gittiğinde 8.97 YTL hesap çıkınca 10 YTL *para verip, para üstü 1 YTL alan, 3 YKR para üstünü istemeyen ya da istemeye çekinen halk...

* * *Ürün 15 YTL olunca pahalı gözüyle bakan fakat 14.99 YTL olunca ucuzmuş diye bakan halk...(Böyle olmadığını düşünen varsa; bkz: süpermarket bültenleri ve reklamlar)

* * *Durum böyle olunca da meydanlarda mazot 1YTL diye de bağırır adam, asgari ücret 2000 YTL olacak diye de bağırır adam.

* * *Çünkü bu halk düşünmez ki;
Eğer bu ücretler ekonomistler tarafından belirleniyorsa bu mazot neden 93 YKR, 1.05 YTL olmuyor ya da asgari ücret 1893 YTL, 2048 YTL gibi rakamlar olmuyor?

* Çünkü bu halk düşünmez:
Allah *size, *çocuklarınız hakkında, *erkeğe *iki *dişinin *payı *kadarını *emreder.(Nisa *Suresi/11)
Eğer sizin çocuğunuz varsa geriye bıraktıklarınızdan sekizde biri onların (kadınlarınızın)dır. (4 Nisa Suresi - 12)

* *Neden düşünsün ki tanrısının niçin dümdüz rakamlarla miras paylaşılmasını emrettiğini…
* * Diğer *taraftan ayetteki matematiksel hataları düzeltip ayeti savunabilirler bu halkı güden ve gütmek isteyenler…
* *
* Magazin programlarından nefret eden ve neyden nefret ettiğini de bilmek için magazin gündemini kaçırmayan halk...

* Bir kişinin yılda *ortalama 0.16 kitap okuduğu halk...

* Kimse kusura bakmasın! Koyun gütmek kolay iştir.(Çobanlar hariç)

En Allah'sızca hareketler Allah'lı insanlardan gelir. Çünkü 'Allah' onların kriteridir.
Alt 05-08-2007, 02:52
D.E D.E isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Halk nedir?

Zelzeleci birazda halktan çıkıp yönetim kadrosuna bakalım

*Evrim bilimsel değildir ancak yaratılış bilimseldir diyen bir milli eğitim bakanı..

*Kuracakları belediye binasının altında fay hattı olduğunu öğrenen ve fay hattını başka bir yere atamayı kararlaştıran belediye meclisi..

*Türkiyedeki bir barajın yapımında görev alan jeologun fay hattı bulup yapılamaz dedikten sonra kovulmasını sağlayan bir cumhurbaşkanının yeğeni..

*Önceden depremi haber verebilen bir sisteme hayır diyen bir meclis..

*Veya bunları bırakalım

*müslüman olan pinokyo (MEB yayınlı)

*ve yine müslüman olan heidi ve dedesi (dedesinin adı türkçeydi unuttum) yine MEB yayınlı

*İçerisinde domuz karakteri var diye Winnie The Pooh (adı tam böylemiydi bilmiyorum) adlı çizgifilmi kaldıran bir yönetim

*Bunlarıda bırakalım;

*MEB yayınlı okul kitabında kumsaldaki insanların mayo değilde kıyafet giyinmesi..

*İlkokulda fosillerden veya dünyanın oluşumundan hiç bahsedilmemesi (müfredattan çıkarıldı)

*

* Sevgili zezeleci

* böyle bir halk,

* böyle bir yönetim,

* böyle bir eğitim öğretim.

* Ne diyebiliriz ki??

Sen sofusun, hep dinden dem vurursun;
Banada sapık, dinsiz der durursun.
Peki, ben ne görünüyorsam oyum;
Ya sen? ne görünüyorsan o musun?
Alt 05-08-2007, 07:25
eylull eylull isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Turkiye'min halki!Bu kadar uzaktayken bu kadar ozlemle hatirlanan,ama bir aydan fazla kalindiginda gittigine bin pisman eden memleketimin insani..

yolda araba kulanmayi,yurumeyi,konusmayi bilmeyen ,nefret ettigi meslegi secmek zorunda kalan halkim.Kaldirimlardan calip buyuk ve luks sitelere veren sosyal demokrat belediyesi olan halkim..

Her aksam hukumeti kuran partinin reklamini bir sekilde satilmis gazetelerden okuyan halkim..Derin bu hipnoz uykusundan uyanamayan,biz buralarda okyanus otesinden memleket yararina biseyler yapmaya calisirken,vatan sevgisinden sogumus kendini yurt disina atip kacmayi dusunen halkimin genc insanlari!!..

Benim yurdum insani..
Alt 05-08-2007, 13:12
Üye Değil

Türk halkının gözlemlediğim bir kaç özelliklliği de benden

Halkımız;
Üç kuruş paraya ev geçindirmeyi başarır

Üniversitede eğitimini iyi dereceyle bitirmesine rağmen önüne konulan kpss sınavından iyi puan alamdığı için işsiz kalır

Üniversite biritmesine rağme torpili olmadığı için işsiz kalır

Okuyabilmek için haftalarca ağlayan genç kızları vardır

Eve para getirmek daha öncelikli ihtiyaç olduğu için kitap alamaz çocukta okutmaz

Kitap almaya parası olan kesim bu parayı barlarda içki olaraka yada yeni model telefonlar,yeni model motorlar *:wink: *almak için harcar

Türk insanı kuzeninin askere göndermiştir,dayısını askere göndermiştir,sevgilisini göndercektir,çocuğunu gönderecektir daha da ileride torununu gönderecektir ve her seferinde onu kaybetme korkusu yaşayacaktır,tvdeki her haberde telefona sarılacak ölen kişinin kendi akrabası değil de bi başkası olması için dua edecektir,ne hale gelmişizki bi başka ocakta bir can gitti diye ohh be deriz

Tüm bunlara rağmen olurda kaybederse eşini dostunu vatan sağolsun diye avutacaktır kendini *:cry:
Alt 05-08-2007, 14:52
Üye

(Melih Aşık'tan alıntıdır.)
* * *Akşam'dan Ali Ekber Ertürk seçim sonuçlarına ilişkin ilginç bir araştırma yapmış. Seçim öncesi ortaya çıkan yolsuzluk ve yolsuzluk iddialarının sonucu nasıl etkilediğini incelemiş.

Hatay: AKP Hatay Milletvekilleri Fuat Geçen ve Mehmet Eraslan, son üç yılda bu ildeki 300'ye yakın ihalenin 271'inin AKP yöneticilerine verildiğini... İhalelerin paylaşımını AKP Grup Başkanvekili Sadullah Ergin'in yaptığını ileri sürdüler. Buna rağmen Sadullah Ergin'e bir şey olmazken Fuat Geçen partiden ihraç edildi. Sonuç: AKP'nin 2002'de yüzde 29.88 olan oyu bu seçimde yüzde 40.8'e yükseldi.

Nevşehir: AKP Nevşehir Milletvekilleri Mehmet Elkatmış ve Osman Seyfi, belediyede ihale yolsuzluğu yapıldığını belgelediler. Her iki milletvekili listeye alınmadı, AKP'nin bu ildeki oy oranı yüzde 43.63'ten yüzde 55.7'ye çıktı.

Çorum: İçişleri Bakanlığı müfettişleri, belediyenin rüşvet karşılığı kat artırım hakkı verdiği iddiasıyla soruşturma açtı. Belediye Başkan Yardımcısı Selim Sever'in odasındaki kasada 'AKP İl Başkanlığı' yazılı zarf içinde toplam 372 bin YTL'lik çekler bulundu. AKP'nin bu ildeki oyu yüzde 48.43'ten yüzde 57.3'e yükseldi.

Ağrı: AKP Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, yolsuzluk yaptığı, haksız olarak ihale aldığı iddiaları üzerine milletvekilliğinden istifa etmek zorunda kaldı. Yargılandı, mahkûm oldu ancak cezası ertelendi. Kaya bu seçimde yeniden milletvekili seçildi. Partisinin oyu yüzde 17.70'ten 63'e fırladı.

Sinop: AKP Sinop Milletvekili Cahit Can, İl Başkanı Dursun Demirel'i ihale komisyonculuğu yapmakla suçladı. Demirel yeniden il başkanı seçilirken Cahit Can listeye alınmadı. Partinin oyu yüzde 32.46'dan yüzde 44'e çıktı.

Samsun: Ortaya çıkan yolsuzluklardan dolayı çok sayıda üst düzey belediye görevlisi yargılandı, bazıları tutuklandı. AKP'nin bu ildeki oyu yüzde 44.84'ten yüzde 57.9'a fırladı...

NOT: AKP'nin oy artışı elbet birebir yolsuzluklara bağlı değildir. Ama sonuç en azından yolsuzlukların oy kaybettirmediğini gösteriyor.

En Allah'sızca hareketler Allah'lı insanlardan gelir. Çünkü 'Allah' onların kriteridir.
Alt 05-08-2007, 17:09
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Melih Aşık'ın yazısına *atfen.

* Deveye diken insana seven ! yakışır. * *
Alt 10-08-2007, 18:49
Üye

5.5 kiloluk 'atlas' ABD'yi de karıştırdı
18/07/2007

NEW YORK -
* * Adnan Oktar'ın Harun Yahya takma ismiyle yazdığı ve 5.5 kg ağırlığıyla dillere düşen Yaratılış Atlası, Atlantik'i de aştı.
Türkiye'de okullara bedava dağıtılan atlas Fransa'dan sonra ABD'de başta Kongre üyeleri olmak üzere üniversiteler ve bilim adamlarına postalandı. New York Times gazetesi atlası "Darwin teorisine karşı şimdiye kadarki en geniş ve en güzel yaratılışçı meydan okuma" diye niteledi.
Gazeteye konuşan Kaliforniya Üniversitesi'nden evrimci biyolog Kevin Padian, "Ülkemizde bu tür saçmalıklara alışığız. İçindeki saçmalıklar kadar hacmi ve üretim kalitesi de beni şaşırttı" dedi. Kitabı dağıtanlara ve kaynağa merak salan Padian, kitapların Illinois'de de bir ofisi olan SDS Worldwide şirketi tarafından gemilere yüklendiğinin anlaşıldığını ancak şirkete bıraktığı mesajlara kimsenin geri dönmediğini belirtti.
Brown Üniversitesi'nden biyolog Kenneth R. Miller ise Colorado, Chicago, Brigham Young, Connecticut, Georgia ve diğer üniversitelerdeki tüm meslektaşlarına kitabın birer kopyasının gönderildiğini vurgulayarak şöyle konuştu: "Herhangi bir kitapçıda böyle bir kitabın değeri 100 dolar eder. Bunun maliyeti bile astronomik. Milyonlarca dolardan bahsediyoruz." (Dış Haberler)

* * *Bu milyonlarca dolar nereden geliyor? Kim finanse ediyor?...

Alt 10-08-2007, 19:16
vys vys isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

"bir kısır döngünün içindeyiz istemesekte" başlıklı gönderdiğim yazıyı okuyunuz lütfen.

Önerilen Siteler