oncelikle dinler ile ilgili arayıslara girmemin sebebini paylasmak istedim sizlerle . bu arastirma beni tanrının varlıgı konusunda da arastirmaya dusunmeye itti bu baska mevzu tabi
bu yasıma kadar inandıgım seyleri neden arastirma icerisine girdim ? aslında hersey normaldi . ta ki "inandigim dinin kitabi bana ne anlatıyor" merakina girdikten sonra hersey bir anda degisti. kurani kerimin arapca olarak ogrendim yillar evvel ama bunlar bana birsey anlam ifade etmedigi icin turkce mealini internet uzerinden * gerek diyanet in sitesinden gerek baska *sitelerden ve elmalılı hamdi yazırın cevirisinden okumaya koyuldum .
okumaya internet sitesinden ahzap suresinden basladim . ahzap suresi 50-51-52-53 ayetleri kafama takildi tam olarak burada bir seylerin ters gittigi dusuncesi saptandi . durdum düşündüm kitabi açtım aynı sey yazıyordu . o kadar sacma seylerdiki tamamen muhammedin cinsel hayati ile ilgiliydi .. derinlere dalmıstım kendimi boslukta hissettim bir an. ama aklım imanimi alt etti .
buradayim çünkü bu konular hakkında daha cok bilgilenmek istiyorum yorumlarıızı ilgi ve alakayla defalarca okuyorum . paylasımlarınız için minnetarim *
saygılarımla