Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-08-2007, 01:43
Üye Değil

Standart Re: Merhaba

Siteyi Cumhuriyet gazetesinin hafta sonu ekinde Erdoğan Aydın'ın yazdığı sayfadaki reklamıyla buldum.

Siteye girip de ana sayfaya bir göz atıp arkasından da bir kaç foruma bakınca çok sevindim. Reklam benim için çok güzel oldu. Belki arada bu reklamın tekrarlanması lazım.

Sonra hemen üye oldum tabi. Tüzüğe uygun olarak yavaş yavaş ileti yapıyordum. Bir keresinde bir dindar (dinci?) ile yazışmamı unutmuyorum (Halen burada) Kendisine "sayın" olarak hitab etmemi çok tuhaf karşılamıştı. Bana "sen artık bittin, bu sitede sana artık hiç bakmazlar, yazılarını dikkate almazlar, ağzınla kuş tutsan yaranamazsın" demişti.

Halbuki yazılarım herhalde dikkat çekmişti ki, Dinlerden özgürlük grubuna neden üye olmadığımı sorup, teklif ettiler. Siteye gireli yaklaşık 9 ay oldu. Şu anda tercüme grubunun en faal *:? üyesiyim.
Alt 26-08-2007, 22:47
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Re: Burlap'dan merhaba

konjektür öyle dememi gerektirmiştir burlap kardeş.aslında tam olarak dediklerim;
"soro
Kıdemli Üye

Status: Online *Posted: Wed Dec 06, 2006 9:49 pm * *Post subject: Re: @@@ Bir musluman bir dinsizden ne ister? @@@ * *

--------------------------------------------------------------------------------

sevgili *burlap,
*
yazin *iyi *guzel *de,sen *yenisin *ve *gelir *gelmez *yanlis *ata *oynadin.cok *puan *kaybettin,agzinla *kus *tutsan *nafile *artik.
kardes *sen *ne *karistiriyon *soro'yu *moro'yu,hem *de *yanlis *degerlendirmissin,sayginlik *konusunu.
Tum *iyi *dileklerini *aslinda *bende *olmayan *ama *olmasini *yegleyecegim *ozellikler *olarak *dua *makaminda *kabul *ediyorum.sana *da *uzuldum *gecmis *olsun,mimlendin.(bazi *zevatca, *soro *sevilmez * cunki.)
bazilari *nezdinde,deger *almak *ve *de *yukselme *yollarini *acmak *istersen,fazla *ortadan *konusma,tarafini *soro *nezdinde *sorocuklara *dusmanca *cephe *alarak *belli *et.bazilari *nezdinde *yucelik *abidelesirsin *bile.
neyse *yenisin *ve *gencsin *sanirim,gerci *baska *bilgimiz *yok,hakkinda *ama,hosgeldin *siteye.
senin *gibi *(bilmiyom *necisin) *her *neci *olursa *olsun *seviyeli *konusabilenlerce *bu *site *ileriye *gidecek *sanirim.yarin *birgun *basin *bultenlerinde,bir *konu *ile *ilgili, *dinlerden *ozgurluk *sitesinin *konu *ile *ilgili *gorusu *sudur *dedikleri *zaman *iste *senin *gibi *arkadaslar *temsil *edecek *bu *siteyi.
yani *sevgili *saygili,anlayisli,fikir *sahibi,kufur *sahibi *olmayan,soyleyecek *lafi *bitmeyecegi *icin *kufur *ve *hakarete *tenezzul *etmesine *gerek *olmayan *kisiler.
tabi *ben *karsi *cephedeyim *amma,kaliteli *munazaraci *herkesin *tercihidir.
bak *adam *fransa *da *ateist *site *acmis *ve *tanitim *yazisi *gondermis *orada *gururla *ne *yaziyor *dikkat *ettin *mi?
"Üyeleri *bütünüyle *fikir *özgürlüğünden *yana *,demokratik *değerlere *bağlı *ve *temel *insan *haklarına *saygıyla *yükümlüdürler. *"
ya *iste *bu *site *de *oyle *gururla *kendini *tanitmak *isteyecek *ileride,he *su *andaki *ifadeler *belki *temenni *bazinda *biraz *demokratlik *var *amma,yine *bazilarinca *demokrat *olmadigi *acikca *ifade *edilebiliyor *henuz.neyse *beni *ilgilendirmez.ben *yolcu *bunlar *hanci *... *
"

dir.

o günlerdeki soro ile mücadele eden etin ve zinde güçleri kasdetmişim yani.şu an o zinde güçler etkin değil.
Alt 27-08-2007, 00:00
Üye Değil

Sevgili Soro,

Dokuz buçuk ay sonra attığın iletiyi bulup asman inanılır gibi değil. *Çok ilginç oldu. Ben kendimi yazalı bir süre oldu ve senin iletimi pas geçtiğini veya görmediğini sanmıştım.

Ama bak senin dediklerin de bence gerçekleşti. Site şimdi bana o zamankinden daha nitelikli geliyor. Herkes birbirine daha olgun ve saygılı davranıyor. Öyleyse hep beraber kazançlıyız. sen de üye olalı 11 ay olmuş. Ama sen de yolculuktan ziyade hancılığa yaklaşmış veya müzmin müşteri olmuşsun
Alt 27-08-2007, 00:45
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

benim ilk uyeliğim sorogren adıyladır burlap.sonra bazı olaylarla 2. üyelik ve isim değişti.yani üyeliğim 1,5 seneyi geçti.
Alt 28-08-2007, 03:55
hshtanri hshtanri isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Merhaba Burlap... Çevirilerin için sana teşekkür etmek istiyorum.

Kendinizi
modası geçmiş peri masallarının ardına saklamaya
ve ellerinizi masumca yıkamaya
devam edemezsiniz

Epica - Cry for the moon

Önerilen Siteler