Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-09-2007, 00:55
Ahfa Ahfa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ahfa - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Önce tanışmak lazımmış..

Hoş geldin mesajını şimdi okudum; Başlık açmak için kendimizi tanıtmak gerekiyormuş.. Bende açtığım başlıklar neden kayboluyor diyordum..

İsmim Mehmet, 38 yaşında evli ve 2 çocuk sahibiyim. İstanbulda ikamet ediyor ve ticaret ile uğraşıyorum.. Bu siteyi bişeyler ararken buldum.. İlginç yazılar var. Üye olmaya karar verdim..

Öncelikle şunu açıkça beliteyim ki; Ben Müslüman birisiyim ve kendimce inancımın gereklerini yerine getirmeye,nyani İslamiyeti yaşamaya çalışan birisiyim..

Okuduğum bazı yazılarda çok bariz mantık hataları olduğunu gördüm. Bu mantıksız mantık yüzünden insanlar bazı gerçekleri göremiyorlar.. İnancımın gereği olan bilgiyi paylaşmak amacı ile burdayım.. İnancıma göre hidayet Allah tandır.. Biz kimseye hidayet veremeyiz, sadece vesile olabilirz.. Ama bildiğimizi anlatmak ve İslam Ahlakı ile bütünleşmiş bir hayat şeklinide cçevremize sergilemek gibi bi vazifemiz var..

Dediğim gibi amacım inandığım doğruları yazmak ve bazı farklı bakış açılarını anlamak..

Saygısızlık ve edebsizlik yapılmadığı sürece her meseleyi sonuna kadar konuşabilecek bi insanım... *Fikire, fikir ile cevap verilmesi taraftarıyım..

İnançsızlık ile İnanç Düşmanlığı benim nazarımda farklı şeylerdir.. Herşeyin bir sınırı vardır..

Bildiğim ve inandığım tek doğru ise; Ortada Müthiş bi dava var.. Bu dava Ebedi bir hayatı kazanmak yada kaybetmek davası ve tek bir şansımız var.. Bunu iyi değerlendirmek gerekliliğine inanıyorum..
Alt 19-09-2007, 01:14
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Standart Re: Önce tanışmak lazımmış..

sayın ahfa

* *başlıgınız kaybolmuyor, tebligat içerdigi ve defalarca tekrarlandıgı için ilgili yazıların arasına gönderiliyor. İlgili başlık :

http://www.turandursun.com/modules.p...ewtopic&t=1262

* *başlıkta sorun olabilir, ya ilk sayfadan gireceksiniz, ya da son yazıanları tıklayıp ilgili başlıgın sondan ikinci sayfasına girceksiniz. Örnegin 75 se 73 cü sayfa. Bu başlıgı baştan aşagı tararsanız da sizin yazdıgınız iletinin pek çok benzerini bulmanız mümkün.

* *Kendi düşüncelerinizle, kendiniz olarak aramızda yer alın, kabulümüzsünüz, ama aynı şeyleri tekrar edecekseniz, C/P yapacaksanız, kendinizi de yormayın bizi de yormayın, gidecegi yer o başlıktır, dilerseniz orada yazın.

* * Başlık açmadan siteyi bir inceleyin, gerekirse arama motorunu kullanın, sizin söyleyeceklerinizle ilgili pek çok başlık açıldıgını göreceksiniz. Forum sahifelerinin derli toplu olması, aranan bilgiye rahatlıkla ulaşılabilmesi ve kirliligin olmaması için zorunlu bir uygulamadır bu. Her şeyden evvel okuyanlara saygımız olması gerekmektedir. Öyle degil mi.

* * *saygılarımla
Alt 19-09-2007, 01:16
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sevgili ahfa, hoşgeldin. Bu sitede, edebli olunduğu sürece, edebli olunur. Edeb düsturunu elinizden bırakmadığınız sürece ,başımızın üstünde yeriniz var. Bilmeni isterim ki bu sitede edebsizliği başlatan inaçlı
olarak gelen üyelerdir. Bu sitede dinler eleştirilir. inançlar sorgulanır. Ama *bu eleştiriler, islamın ''muteber
saydığı'' *kaynaklar kullanılarak yapılır. Tevatüre dayalı ,kendimizden hikayeler uydurmayız.

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 19-09-2007, 01:19
HarunKAHYA HarunKAHYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Canım kardeşim hoşgeldin, bu dinsiz-imansız-allahsız-kitapsızlar arasında bunalmıştım vallahi.Allah *razı olsun açıkça belirtmişin islamiyeti yaşamaya çalışan biri olduğunu.sağol varol.
Haklısın,çok güzel tesbit etmişin,burada mantıksız mantıklılar var.ve dediğin gibi bu yüzden gerçeği göremiyorlar.Artık görürler inşallah sayende.
"Ama bildiğimizi anlatmak ve İslam Ahlakı ile bütünleşmiş bir hayat şeklinide cçevremize sergilemek gibi bi vazifemiz var.. "eee tabi tebliğ şart..(ufak ufak renk belli olmaya başladı.. )
Vallahi şeker kardeşim,buraya sizin gibi ne inançlılar,ne tebliğçiler gelmiş-geçmiş, tutunamamış..
Bunlar bir canavar sn.kardeşim..Ne imanlı bakıyor bu imansızlar,ne dindar..Hap yapıp yutuyorlar..
Bakalım siz ne kadar çetin ceviz çıkacaksınız. Vakıa hırınızı anlamak için şu cümleler yeteri kadar tehdit kokuyor amma..

"Saygısızlık ve edebsizlik yapılmadığı sürece her meseleyi sonuna kadar......"

ehh.. göreceğiz bakalım..
Gelişiniz hayırlı olsun..

Sadece kendini akıllı sanan salaklara bayılıyorum..
Onlar olmasaydı hayatımız ne kadar renksiz olurdu..
A.Einstein (Yaw benim böle bi lafım yokk..kim uydurdu bunu.. )http://image.donanimhaber.com/image....miley/hiho.gif
Alt 19-09-2007, 01:36
Üye

Kimin ne olduğunu zaman gösterecek.... *Saldırmak ve hakaret etmek asla benim tarzım değildir.. *Hakaret acizlerin tarzıdır.. Verecek cevabı olmayanların işidir..

Hayatımıza yön veren iki şey var.. Olaylar kaşısında sorduğumuz sorular ve bulduğumuz cevaplar... Birde bunların tarzı.. İnsan şuurlu bi varlık olduğu için ayn ı somut olay karşısında binlerce farklı soyut soru ve cevap üretebilme kabiliyetine sahip.. Önemli olan elimizdeki ölçüdür..
Alt 19-09-2007, 01:52
beelzbb beelzbb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

beelzbb - MSN üzeri Mesaj gönder beelzbb - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Sn Ahfa hoşgeldiniz dinlerden özgürlüğe...Burada inançlı ya da inançsız herkez birdir.Haddini aşan çok inançsız da ceza *almıştır.Gelip görebileceğiniz en adaletli yerdir.O yüzden burdayım.Hayırlı olsun...

SAYGILAR
Alt 19-09-2007, 01:57
Üye

İnş. öyledir...,

Çünki çok gördüm ki; insanların verecek cevabı olmadığında ve inat ve gurur ile mütemerridane hareket ediyorlar ise yapacakları 2 şey vardır..

Güçleri yeterse bir şekilde berteraf etmek...

Yetmez ise çekip gitmek...

Burda güç sizde.. Bunun bilincinde olarak burdayım...

Zaman,,, Herşeyin ilacı ve burda tartıştığımız meselerin de mutlak cevabı zamanda saklı....
Alt 19-09-2007, 10:22
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Ahfa";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Burda güç sizde.. Bunun bilincinde olarak burdayım...
Sevgili Ahfa hoş geldin..

Bizim gücümüz sadece bilgiden ibarettir; bunu bilmeni isterim. Bilginin ortak kullanımı malum olduğuna göre güç herkes tarafından paylaşılmış demektir.

Okuduğum bazı yazılarda çok bariz mantık hataları olduğunu gördüm. Bu mantıksız mantık yüzünden insanlar bazı gerçekleri göremiyorlar..
Mantıklı mantığınızı çok merak ettim doğrusu...

Ama bildiğimizi anlatmak ve İslam Ahlakı ile bütünleşmiş bir hayat şeklinide cçevremize sergilemek gibi bi vazifemiz var..
Başka vazifeleriniz de var; örneğin Tevbe 5!

Saygısızlık ve edebsizlik yapılmadığı sürece her meseleyi sonuna kadar konuşabilecek bi insanım...
Yukarıdaki ayette belirtilenler düşünceye saygı ve edeb reddenizin neresine düşüyor?

Fikire, fikir ile cevap verilmesi taraftarıyım..
Ayrıca bu fikriniz yine yukarıdaki ayete göre Allah'a karşı gelmek oluyor.

Sevgiler...
Alt 19-09-2007, 10:40
aspendos
Üye Değil

Merhaba , ben bülent bugün yeni üye oldum .

kendimi tanıtmak için fazla söze gerek yok . ben müslümanım ve buradaki başlıklara bir göz attım ve yıllardan beridir süre gelen bir ruh hastalığına , yaratıcıya karşı bir savaş ve isyankar tavırla hiçbir gücü elinde olmayan ateistlerin acizliğini gördüm .

birçok karşılıklı atışmalar ve tartışmalar içinde olan 2 gurubu karşı karşıya getiren bir sanal alemi masalı ve hikayeleri . hiçbir zaman gerçek toplum yaşamına taşınmayan sadece sanal ortamda kalan gerçekler .

ateistlerin ölümden nedenli korkmaları onların , öldükden sonra başka bir hayatın olmayışı ve bu dünyada *hayatın son bulması ve bunun tadını en güzel şekilde çıkarma gayreti içinde ve başka insanların dinlerine direniş gösterip kendilerine hiçbir faydası olmayan akıllarınca turan dursunun daha özgürlüklü bir dünyanın oluşması için tabuların yıkılması avutulmasıyla hayatlarını ona göre yön vermeleri ve burada bu amaçla kurulan ve sanal ortamdan dışarıya gidemeyen bir forum .

hepinize selam ederim ..

bülent
Alt 19-09-2007, 11:07
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili aspendos Bülent kardeşim,

Pek hoş gelmemişsin, belli... Bizleri acizlikle, korkaklıkla, ruh hastalığıyla ve avutulmuşlukla suçlamışsın. Ve imza olarak da, kendi aklına güvendiğini belli eden "aklının onda 1 ini kullanamayan insanlar, o aklı oraya koyanı idrak edecek akılda değiller " ifadesine yer vermişsin..

Basitçe soruyorum, başka da hiçbir şey söylemeyeceğim: İmzadaki koyu renkle belirttiğim ifadeyi bu şekilde yazmayı uygun gören adamın aklı sence çok mu ilerlemiştir?

Herşeye rağmen hoş geldin...

Önerilen Siteler