Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 25-09-2007, 16:27
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Halkı tetikleyenler! (Malatya Katliamı örneği)

Hrant Dink i sokakta vuruyorlar başından ..
trabzonda rahibi vurdular inancı yüzünden.
malatyada üç kişiyi kestiler ..yine inancı yüzünden!..

neden yaptılar bunu ?

vatan millet sevgisi !. din sevgisi.. islama sahip çıkma adına !.

bu şekildemi olması gerekir ?

... ( cevap yok )

peki halkı telaşa getiren kim ??büyüklerimiz ,, ! bakın bu konuda bir isevi portalından alıntıda bulunmak istiyorum ..

detay :

<Rust turistler için "görgüsüz" diyen Bakan Koç, Meclis'te Alanya'da yaşayan Almanlardan bahsederken, "Onun dinini şey edeyim" dedi. Turizm Bakanı, AKP'li milletvekillerinin "tutanaklara geçti" uyarısı üzerine "Ben bunu dinini dikkate alayım manasında söyledim" diyerek hatasını düzeltmeye çalıştı.<

avukat hristiyanları terör olarak ilan ediyor

"ey halkım ,ey müslümanlar ....

PAPAZLARA DİKAT !

sen ölüme kafa tutacak kadar yiğit ! .kaçmak korkaklıktır..

.sen **** tuzaklara düşmeyecek kadar deneyimli ve akıllısın .."

KİLİSEYE MÜSADE ETMEM !!
HRİSTİYANLAR MİSYONERDİR !

bu sadece bire örnek !. halkı telaşa getirip , kinci bir toplumun temelini atanlar büyüklerimiz ve onların desdeklediği , müsade ettiği abilerimiz.. yazar diye geçinen dayılarımız..

konuyla ilgili hürriyet gazetesinin haberi :

Türkiye, Rahip Santaro ve Hrant Dink cinayetlerinin ardından şimdi de İncil baskınıyla dünyanın gündemine oturdu... Zanlıların üzerinden aynı mektup çıkarken, pencereden atlayan kişinin de saldırganların lideri olduğu belirlendi.

Türkiye, Rahip Santoro ve Hrant Dink cinayetlerinin ardından şimdi de İncil baskınıyla dünyanın gündemine oturdu. Gözaltına alınan zanlılar Salih Güler (20), Cuma Özdemir (20), Hamit Çeker (19) ve Abuzer Yıldırım'ın (19) üzerinden aynı mektup çıkarken, pencereden atlayarak ağır yaralanan Emre Günaydın'ın da saldırganların lideri olduğu belirlendi.

İstanbul'daki Zirve Yayınevi'nin Malatya Niyazi Mısr-i Mahallesi'ndeki bürosuna bugün öğle saatlerinde baskın düzenlendi. Kentin merkezindeki Ağbaba İşhanı'nın 3. katındaki büroyu basan 5 saldırgan, içerde bulunan Alman Tilman Ekkehart Geske (46) ile Türk çalışanlar Necati Aydın (35) ve Uğur Yüksel'in el ve ayaklarını domuzbağı denen yöntemle bağlayıp sorguladılar. Ardından misyonerlikle suçladıkları yayınevi çalışanlarının bıçakla boğazlarını kestiler.

TEHDİT EDİLİYORLARDI
İncil dağıtan ve misyonerlikle suçlanan Zirve Yayınevi Genel Müdürü Hamza Özant, Malatya'daki büroda çalışan arkadaşlarının son dönemde sıkça tehdit edildiklerini söyledi. Özant, tehditlerin kimler tarafından yapıldığına dair bilgileri olmadığını da bildirdi. Soruşturmayı sürdüren polis, olayın Trabzon'daki rahip Santoro cinayetiyle ilgili bağlantısını araştırırken, katliama sahne olan yayınevindeki bilgisarlarda incelemeye alındı.

adres:www.hurriyet.com.tr/gundem/6356667.asp?gid=180

alıntıda bulunduğum hristiyan adres:
http://www.incilturk.com/
Alt 25-09-2007, 17:27
rebera_roni rebera_roni isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Halkı tetikleyenler! (Malatya Katliamı örneği)

hiçbir inanç hiçbir sevgi bir insanı canice öldürecek kadar kutsal olamaz ki tanrıya inan insanlarda bilirki tanrının verdiği canı tanrı alır bir başkası tanrıyamı benzetiyor kendini.neyse bu olayları ve olayın uygulayıcılarını şiddetle kınıyorum.

saygılarımla...

HiÇ BiRŞeY HaKKıNDa HeRŞeY
Alt 25-09-2007, 21:07
Üyeliğini Sonlandırmış

Haram aylar çıkınca bu Allah'a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün,
onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin.
Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. -tevbe 5

namaz ,zekat ŞART koşuluyor.. zorla müslüman olacaklar yani..
eğer müslüman olmazlarsa :"bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin "

işin gerçeği bu zaten.. hepimizde biliyoruz bunu..

ancak tekrar vurgulamak istediğim
büyüklerimizin , mevki sahibi kişilerin cahilleri kışkırtması ... dini ne olursa olsun , insan olsun !

hristiyanları ,ÜLKEYİ BÖLMEK isteyen gibi gösteriyorlar alakası yok !.
halkı kışkırtıyorlar , sonra insanlıktan nasibini almamış kara cahiller
başkalarının canına kastediyor..
benim dert ettiğim bir hristiyanlar *yada budistler değil , kendini birşey sanan ancak
karanlık zihniyetlerin etkisinde kalmış cahillerin hertürlü girişimi.. ğinsanların arasında
bir kışkırtma bir düşmanlık tohumu ekiyorlarki ..!! buna kızıyorum ben .. yoksa dini önemli
deği,l orasında değilim ben.. BİR CANA KIYILIYORSA !! odur beni rahatsız eden !!

din yüzünden adamları kesiyorlar .. allahuekber haydi vuralım cihad edelim ,
karşılığında cenneti kazanırız.. kafirlerin kanını dökerek !!..

"Onlar, çadırlara kapanmış hurilerdir. " "O halde, Rabbinizin hangi nimetlerini yalanlıyorsunuz? "
-Rahman Suresi 75,76

cennettede tanrı yine bu canilerin isteğiyle ilgileniyor..
Alt 25-09-2007, 21:33
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

"Onlar geldiklerinde ellerinde incil vardı bizimde topraklarımız, bize gözünüzü kapatın ve tanrıyı düşünün dediler, gözümüzü kapattık tanrıyı düşündükve sonra bir açtıkki gözümüzü, bizim elimizde incil var onların elinde ise topraklarımız"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Kenyetta (eski kenya devlet başkanı)
Alt 25-09-2007, 21:39
Üyeliğini Sonlandırmış

Misyonerlik hıristiyanlığın en korkunç silahı, insanlığın en büyük düşmanıdır. *sömürgecilerin en önünde her zaman misyoner papazlar vardı. * Güney Amerikaya çıkan İspanyollar ve portekizlilerin itici gücü misyoner papazlardı ve koskoca maya, aztek İnka uygarlıkları yıkıldı...Kara Afrikayı mahf eden batının sömürgesi yapan gücün elindeki en büyük silah misyoner papazlardı.... Kimsenin kendi araştırmaları sonucu dinini değiştirmesine karşı değilim...misyonerlik faaliyetlerine sonuna kadar karşıyım.
Alt 25-09-2007, 22:02
Üyeliğini Sonlandırmış

sirius b

dinin ,sömürgeciliğin karşısındayım.
iseviliğede ,budizmede ,islama da karşıyım.

ancak başkalarını ben cezalandırmamalıyım.
yurdumuzda hristiyan arkadaşları kasaplık koyuna çeviriyorlar , bunada karşıyım !

dinden önce insanlık öğrenelim diyorum.
Alt 25-09-2007, 22:21
Üye

habilis arkadaşıma aynen katılıyorum.bunları yazarak emperyalist gücleri savunduğumuz anlaşıldı galiba.emperyalizm en büyük düşmanlarından biriyim ben ama şunuda unutmamak gerekir hiç bir şekilde bir insan başka bir insan tarafından canice katledilemez madem misyonerlik karşıtlarıdırlar neden onlarda ellerine kuranlarını alıp gezmiyorlar neden yapmıyorlar.şunu herkes bilsin arkadaşlar ne hristiyanlık ne musevilik nede islam beni bağlamaz ama insan beni bağlar.

saygılarımla...

Alt 26-09-2007, 00:27
Üyeliğini Sonlandırmış

Mayalar sahillerine çıkan beyazları anında katletseydi...Onlara birer tanrı gözüyle değilde sömürgeci gözü ile bakıp direnselerdi....Dünya şimdi nasıl bir dünya olurdu acaba....bazen çok daha büyük bir yıkımın önüne geçmek için, bir takım kişiler bir şeyler yapmak zorunda kalabilirler....fikir yürütelim, misyonelerin önüne geçmezsek onbeş yirmi yılda bu ülkenin üçte biri hıristiyan dinine geçse, başımıza nasıl bir bela gelir acaba *bu durumu bizim müslümanlarımız nasıl karşılar ...dinsel bir iç savaştan korkunç ne olabilir. kardeş kardeşi ancak bu yüzden öldürmezmi...hümanizminde bir sınırı olmalı bence...İşte dinler böyle kan dökülmesine sebeb oluyor....İnanç serbest olmalı, kimse onu yaymak için tanrının temsilciliğine kalkışmamalı.bilgi çağında internet sayesinde her bilgiye ulaşabiliyor...trabzonda rahip çocuklara her kiliseye gelişlerinde elli dolar vermeseydi, her getirdikleri arkadaşları için elli dolar vermeseydi belkide o cinayet hiç olmayacktı, hiç bir katolik nüfusun olmadığı trabzonda kocaman bir katolik kilisesi açmanın amacı nedir diye düşündüm hep. cevabu çok basit olmasına rağmen.
Alt 26-09-2007, 10:21
Üye Değil

Sevgili habilis, cok onemli bir noktaya parmak basmissin.

Turkiye'de hristiyanlarin artmasi gibi birsey dusunemiyorum lakin bu ulkedeki hristiyan kitle etnik kokeni icabetiyle Hristiyan dogmus kimselerdir. Bu kimselerin kimseyi Hristiyan yapmasi dusunulemez, ayrica turk halkida bir mayalilarla yada azteklerle kiyaslanamaz. O misyonerlerin azteklere yaptiginin alasini zaten Emevi ve Abbasiler yillar once bize yapmistir. Bu tip misyonerlik dusmanligi ve komplo teorileri tellalligi yaparak toplumu paranoyaya suruklemek, bu halka yapilacak en kotu seydir. Isevilere ve misyonerlige karsi yapilan bu propaganda sadece dindar ve tutucular tarafindan degil, cagdas ve aydin gecinen bazi ulusalci kimseler tarafindan da yayilmaktadir. Batinin somurgeciligi hakkind onemli bir noktaya dikkat cekmek isiyorum. Bati somurgecilik yani kendi menfaatleri icin dini kullanmistir, bu sebeple Isevilik somurgeci zihniyetin ozunu olusturmaz.
Alt 26-09-2007, 10:36
Üye

sirius-b arkadaşım güzel söylüyorsun buyrun misyonerliğin önüne geçelim hatta buyrun dinin önüne geçelim *misyonerlik faaliyetlerin bir din tanıtma ve yaymadan ibaret olmadığını biliyorum.bir çoğunun emperyalist güçler tarafından gönderilen adamlar olduğunuda biliyorum.ama ben şunu diyorum kişiyi öldürme, kişinin fikrini öldür.eğer adamın fikrini önüne gecemiyorsan beden sorun değildir. yeni bir tane yollarlar ölenin yerine önemli olan onun politikasını kavramak ve önlem almak.
ve bunuda herkes biliyor.bu insanları yukardan destekleyen birçok kalınenseli amcalarımız var madem o adamı öldüreceksin kusura bakma ama ölecek biri varsa sana ve vatana ihanet eden adamdır.buyur gidin onları öldürün hade bakalım. neden öldürmüyorlar çünkü o müslüman(!) ( yada öle yedirtti kendini bazı vatandaşlara )

bu arda yazmadan gecemiyecem raspendial arkadaşımız çok güzel bir yeri vurguladı bu günkü türkiye toplumu ile mayaları aynı kefeye koymak ?? yani.
NEYSE

saygılarımla.

Önerilen Siteler